Blogolj!

Tisztánlátás végett – médiamunkásoknak

Örömmel látom, hogy érdekli a magyar sajtót a blogom.

Azt már kevésbé, hogy nem annak tartalmáról, hanem a megjelentetés mikéntjéről fantáziálnak.

Segítek.

Miután elkészült az első rész, megkerestem az uby.hu szerkesztőit, mert a TARTALOM miatt szükségesnek tartottam, hogy olyan portál is szerepeltesse hónapok munkájának eredményét, amely a NYILVÁNOSSÁGGAL foglalkozik és mindent lehet rá mondani csak azt nem, hogy politikailag elfogult. Az, hogy a cikkek végén ott van, hogy forrás: uby.hu esetleg lehet hiba, de a lényegen nem változtat.

Fogalmam sincs, hogy kik az uby.hu tulajdonosai (nem is érdekel, és az sem), hogy kivel mire és hogyan szerződtek, de a legkevésbé az, hogy mennyiért. Engem az érdekelt, hogy a tények ne csak egy blogban, hanem nagyobb felszínen kapjanak teret.

A KDNP-s Hernádi-mosdatás, meg úgy baromság, ahogy van.

Mitől lenne KDNP-s Aczél Endre, Ágh Attila, Andrassew Iván, Avar János, vagy éppenséggel Bächer Iván? Merthogy az uby.hu-n átvett és követett első nyolc (!) szerző között ők öten is ott vannak!

Hagyjuk már ezt a baromságot!

Vagy éppen az uby.hu és CSVM kapcsolatát basztató Átlátszó nem látja át, hogy őt is átveszi az uby.hu, ott virít a címoldalon? Az Átlátszó is KDNP-s? Akkor mit akarhat szegény CSVM…!

Szóval, kedves médiamunkások, a tényekre koncentráljatok.  Az meg benne van a blogom eddig megjelent első és második részében.

Sok sikert hozzá!

Címkék: CSVM
CSVM
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Bírósági furcsaságok

2017.01.04. 16:00

Dr. Szűcs Andrea „nem emlékszik”

2017.01.03. 16:00
Az első részben bemutattuk a szereplőket, az ügyet magát, valamint azokat a tanúvallomásokat, amelyek az első fokú tárgyaláson egybehangzóan állították a vitatott időszakban Regina és Attila egymáshoz való …

Kisemmiznek, ha elvakít a szerelem

2017.01.02. 16:00
Konkrét ügyekkel az ember csínján bánik még ezen a dokumentumokkal vastagon alátámasztott blogon is, de a precedens értékű – nagyon sokak számára tanulságos és figyelem felhívó – ügyek mellett nem mehetünk el, ha …

Szalagcím és a bíróság

2016.10.13. 08:00

Ezeket a cikkeket olvastad már?