Blogolj!

Pedagógusok a liberálisok hálójában III. rész

A Hívatlanul Hálózat tagszervezete a Humán Platformnak. Szoros kapcsolatban állnak a TASZ-szal és a – Soros Alapítvány által létrehozott – Eötvös Károly Intézettel (ezt vezeti Majtényi László kiérdemesült adatvédelmi biztos). E két szervezet a Heti Válasz 2013-ban készült összeállítása szerint bevételeinek 74, illetve 57 százalékát Soros Györgytől kapta.

Meg is dolgoztak érte. 

MAJTÉNYI LÁSZLÓ, AZ ÖNMAGÁTÓL IS FÜGGETLEN FÜGGETLEN 

Résztvevői voltak a 2014 végén kezdődött tüntetéssorozatnak. Csatlakoztak a Szabad Oktatást és az Egymillióan az internetadó ellen (Gurmai Zita egykori szocialista parlamenti és EP képviselő fia, Gulyás Balázs által vezetett) Facebook-csoportok által közösen szervezett „Nincs hova hátrálnunk” – című tüntetéséhez, amely végül a rendőrökkel való dulakodásba torkollt. 2015. március 15-én együtt tüntettek a Szolidaritás mozgalommal.

A Gurmai-gyerek végül mégsem vált be néptribunként, bár édesanyja és elvbarátai minden – vagy még annál is több – támogatást megadtak és megszereztek neki. Bár kissé furcsa, hogy komoly pártpolitikai háttérrel veselkedik valaki a civil mozgalom élére állni, de a mai világban akár minden lehetséges is lehetne… 

GULYÁS BALÁZS, A GURMAI-GYEREK, ÉPPEN SZÉKHÁZAT OSTROMOL...

Az viszont biztos, hogy a Hívatlanul Hálózat mindenben igyekszik kenyéradó gazdája kedvére tenni, hiszen a menekültbarát megmozdulások a bevándorlás tömegessé válásától jellemzik a csoportot. Hogy mást ne mondjunk: aktívan részt vettek a kormány „menekültellenességet szító” plakátjainak megrongálásában.

A behálózott pedagógusoknak azért e ponton érdemes elgondolkodnia: „hívatlanéknak” vagy a kormány lett végül igaza migráns-ügyben? (Segítségül: Köln).

És akkor jöjjön a hab a tortára. A nagy – és legalább ennyire vitatott – múltú, most hirtelen nagyon aktív: PDSZ. Nem csak, hogy felbukkantak a tüntetésszagra, hanem rögvest át is akarják venni a kezdeményező szerepet. Olyannyira, hogy pénzt is rittyentettek arra, hogy az „értekezletre” vidékről jövők utazási költségeit megtérítik. Hogy mennyire nem légből kapott az ajánlat azt az is jelzi, hogy maga Komjáthy Anna, a PDSZ Budapesti Választmányának ügyvivője jegyzi a felhívást. 

KOMJÁTHY ANNA, A FIZETŐ SZERVEZŐ (forrás fb)

 

Komjáthy korábban azon értelmiségiek között volt, akik a 2008-as szociális népszavazás előtt aláírták a „független háziorvosok” vizitdíjat támogatók nyílt levelét Gyurcsány mellett. Komjáthy lelkes szignáló, mert aláírta a FEKETE ORSZÁG szolidaritási mozgalom felhívását is, mely keretében fekete szalaggal tiltakoztak az egészségügy állapota miatt. Na, mit gondolnak, ki szervezte az akciót? Naná, hogy a Hívatlanul, de hogy Soros Gyuri biztos lehessen a dolgában, az eseményük meghívójában a Krétakör ominózus száma szerepel. De Komjáthy Anna nemcsak a PDSZ Budapesti Választmányának ügyvivője: hála az istennek tagja még a Hálózat a Tanszabadságért egyesületnek is.

No, kedves Olvasóim, az elmúlt 3 napban bemutattam a pedagógus aláírásgyűjtés „civiljeit”. Már csak egy kérdés maradt: ha a civilek ennyire „civilek”, akkor minek kellenek ide pártok?

Kell egy Soros-párt, oszt’ jó napot! 

(vége)

Címkék: CSVM
http://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/36497/pics/14542268401850558_800x600.jpg
CSVM
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Bírósági furcsaságok

2017.01.04. 16:00

Dr. Szűcs Andrea „nem emlékszik”

2017.01.03. 16:00
Az első részben bemutattuk a szereplőket, az ügyet magát, valamint azokat a tanúvallomásokat, amelyek az első fokú tárgyaláson egybehangzóan állították a vitatott időszakban Regina és Attila egymáshoz való …

Kisemmiznek, ha elvakít a szerelem

2017.01.02. 16:00
Konkrét ügyekkel az ember csínján bánik még ezen a dokumentumokkal vastagon alátámasztott blogon is, de a precedens értékű – nagyon sokak számára tanulságos és figyelem felhívó – ügyek mellett nem mehetünk el, ha …

Szalagcím és a bíróság

2016.10.13. 08:00

Ezeket a cikkeket olvastad már?