Blogolj!

Tizennégy idióta

Na de most aztán betelt a pohár! Ma 14, magát afgánnak valló férfit fogtak el a rendőrök, a magyar-osztrák határátlépési ponttól 500 méterre – magyar területen – a Bécs-Budapest vasútvonal mellett. A vonatforgalmat az osztrák határrendészet állította le, így Hegyeshalom és Nickelsdorf közt rövid ideig állt a forgalom, de azóta szerencsére helyreállt a menetrend.

Arról nem szólt a fáma, hogy merről-merre közlekedett a csoport, de ha Ausztria felől, akkor felmerül a kérdés, hogy az osztrák kollégák egyrészt mégis mit csinálnak ott a túloldalon? Viszont ha tőlünk mentek a sógorok irányába, akkor le a kalappal a gyors intézkedés miatt.

Ám ami a leginkább húsba vágó kérdés, hogy ez a 14 között egy sem volt, amelyiknek eszébe jutott volna, hogy ne a síneken vonuljanak? Mert bizony ott vonultak. Hogyan lehet ennyire buta együtt ennyi ember? Ezek nem vették észre, hogy hol vannak? Ezek tényleg ennyire együgyűek? Mert ha igen, ez egy újabb ok – az eddigi számtalan mellé –, hogy miért nem látják szívesen az efféléket sehol a világon.

Természetesen az urak sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni, így az ügyet a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság idegenrendészeti eljárásban vizsgálja.

A Piszkos 12-ről már hallottunk, most pedig itt van a nyakunkon a 14 idióta. Bravó!

Címkék: Aktuális
http://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/34877/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Brüsszel a "Soros-terv" szerint halad

2017.09.26. 15:50
Az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkárának elmondása szerint Brüsszel a "Soros-terv" szerint halad, holott a milliárdos víziója szerinti kötelező betelepítési kvótáról …

A magyar parlament nemzetiségek bizottsága is elítéli az ukrán oktatási törvényt

2017.09.26. 15:05
Az Országgyűlés magyarországi nemzetiségek bizottsága támogatja "a jogtipró ukrán oktatási törvény elítéléséről és az …

A kormányablak az elektronikus egészségügyi szolgáltatási tér kialakításában is segít

2017.09.25. 21:25
A gördülékenyebb betegellátást fogja szolgálni az az informatikai rendszer, amelynek bevezetésére készül az …

Az ukrán elnök aláírta az új oktatási törvényt

2017.09.25. 21:00
Petro Porosenko ukrán elnök aláírta hétfőn az új oktatási törvényt, amit szeptember 5-én fogadott el a kijevi parlament, és ami a kisebbségi nyelveken történő oktatás visszaszorítása …

Észak-Korea szerint Amerika hadat üzent nekik

2017.09.25. 17:45
Az észak-koreai külügyminiszter szerint Donald Trump hadat üzent nekik, így most már joguk van lelőni azokat az amerikai harci gépeket, amik berepülnek az ország légterébe, vagy csak közel repülnek …

Ausztrália űrhivatalt hoz létre

2017.09.25. 17:25
Az ország a helyi űripar fejlesztésén dolgozik, így nemzeti űrhivatalt hoz létre.

Botka „nagyvonalú” ajánlatot tett az ellenzék felé

2017.09.25. 16:20
Az MSZP "nagyvonalú" ajánlattal fordul "a demokratikus ellenzéki pártokhoz" a listás választási helyek elosztása érdekében - közölte az ellenzéki párt …

Blogstar kávéház

2017.09.25. 04:30
Merkel állandósága, Soros kottája, elitista víziók, fapados ellenzékiség, unatkozó politikusfeleségek és kihűlt hitvesi ágy hétindító online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2017.09.24. 02:45
Orbán lefejezése, Merkel ördögi fegyelmezése, vasúti terror, forrongó medencék, hazaárulók és provokátorok vasárnapi online lapszemlénkben.

Madrid átvette az irányítást a katalán rendőrség felett

2017.09.23. 19:55
A madridi központi kormányzat szombaton átvette az irányítást a katalán rendőrség felett az október 1-jére kitűzött katalán függetlenségi népszavazás előtt.

Ezeket a cikkeket olvastad már?