Blogolj!

Csúnya vádak egy úszóedző ellen

T. Ramont, az MTK fiatal úszóinak mesterét azzal vádolják, hogy meztelen képeket küldött magáról kiskorú lányoknak. 

A hírt a fullank.hu oldal hozta nyilvánosságra, sőt a portál szerint a klub úszó szakosztályának vezetője Szilágyi Zoltán már le is mondott. Az ügyről állítólag értesült már a Magyar Úszószövetség is, ám a testület nem tett feljelentést, ellenben Tényi Istvánnal, aki ismeretlen elkövető ellen a 2012. évi C. törvény 208. § (1) bekezdésébe ütköző kiskorú veszélyeztetése bűntett gyanúja miatt fordult a Fővárosi Főügyészséghez. 

Szegő Tibor az MTK sajtószóviviője az indexnek azt nyilatkozta, hogy az ügynek nincs köze a férfi MTK-ban folytatott tevékenységéhez, így az egyesület nem kommunikál ebben az ügyben.

Kicsit talán furcsa, hogy miként jön ide Tényi István, hiszen sem az MTK-hoz, sem pedig az úszószövetséghez nincs köze. A fideszes önkormányzati képviselő rendszeresen tesz feljelentéseket, ám a 300 ügyéből, csak kettő jutott el eddig a vádemelésig. 

T. Ramon, amúgy a válogatottban is szereplő Kozma Dominik edzője is. Az MOB kiemelt edző programjában is szerepel, vagyis jogosult az állami pénzből származó fizetésre, ami esetében bruttó 300 ezer forint. És kapott egy szép szponzori autót is, amelyről fotót is tett fel a nyilvános Facebook oldalára. 

Amúgy a közösségi oldalról az is kiderül, hogy tegnap egy nagyobb társasággal az Allee bevásárlóközpont mozijában volt, átnézve a nyilvános adatlapokat a társaság egyik leány tagja még nem múlt el 18 esztendős, hiszen 2000. június 29-én született, mellesleg az MTK úszója. Ez persze nem jelent semmit. 

Emellett persze még puckér képet is csinálhat magáról az ember, ez még nem jelenti azt, hogy el is küldi azt másoknak. A kérdés az, hogy miért most derült ki, hogy esetleg az edző is készített magáról ilyet korábban. 

A 24.hu elemzése szerint T. Ramón korábban a Kőbánya SC-nél Turi György irányítása alatt dolgozott. Amikor az MTK-hoz szerződött, akkor egy tucatnyi versenyzőt vitt magával a kék-fehérekhez és megkapta a kiemelt edzői fizetést, valamint az autót is, s ezt követően többeket is zavart a személye. 

FRISSÍTÉS: Vizsgálódik a szövetség

Szombat délután a Magyar Úszószövetség közleményt adott ki az ügyben.

A Magyar Úszószövetséghez bejelentés érkezett egy, a sportágban dolgozó edzővel kapcsolatban – az abban megfogalmazottak egy esetleges bűncselekménnyel hozhatók összefüggésbe. Bár az állítólagos eset évekkel ezelőtt történt – amelyről a médiában megjelentekkel ellentétben a szövetség jelenlegi vezetésének semmiféle információja nem volt –, a MÚSZ elnöke azonnali vizsgálatot rendelt el.

A vizsgálatra felkért testület tagja Tausz Katalin, az UNICEF magyarországi szervezetének gyerekjogi igazgatója, Sós Csaba szövetségi kapitány és Wildner Domonkos, a szövetség jogi igazgatója.

Minderről az elnök tájékoztatta az edzőt foglalkoztató MTK úszószakosztályát, illetve a klub elnökét.

A MÚSZ a vizsgálat eredményéről és az esetleges következő lépésekről haladéktalanul beszámol a tagszervezeteknek és a közvéleménynek.

http://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/36720/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,pedofil,úszás
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2017.08.21. 04:15
Simicska mentőmellénye, Horthy tűzgolyója, Baji gepárdtrükkjei, feszült erőszakmentesség és apokaliptikus ellenzéki lebőgés hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2017.08.20. 05:35
Rakka pokla, fehér felsőbbrendűség, vizes bizonyítékok, kincses gyümölcsösök és a holdfoglalás előjátéka vasárnapi online lapszemlénkben.

Elhunyt Arthur J. Finkelstein

2017.08.19. 19:35
A The Washington Post adta hírül, hogy pénteken hosszú betegség után tüdőrákban elhunyt Arthur J. Finkelstein, az amerikai republikánusok kampánystratégája. A kiváló stratéga 2008 óta a Fideszt is ellátta a tanácsaival, de …

Kereszténység nélkül Európa szétesik, szétmállik az időben

2017.08.19. 18:15
A kereszténység nélküli Európa szétesik, szétmállik az időben - jelentette ki Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke szombaton a felvidéki Királyfiakarcsán …

Blogstar kávéház

2017.08.19. 05:30
A gyilkos terrorizmus és a Soros-terv, Szent István hagyatéka, óvodai jogsértések és helikopterező bulibárók szombati online lapszemlénkben.

Késeltek Németországban, egy ember meghalt

2017.08.18. 19:30
Az elkövetőt vagy elkövetőket még keresik.

Késes ámokfutó Finnországban - Frissítve

2017.08.18. 16:30
Több embert megsebesített, ketten meghaltak.

Újabb gázolásos merénylet történt Spanyolországban - Frissítve

2017.08.18. 09:00
A gázolásos merényletet a Barcelonától 120 kilométerre délre fekvő Cambrils tengerparti üdülőhely központjában követték el, hét embert megsebesítettek, …

Blogstar kávéház

2017.08.18. 03:50
Agymosott gyermekterroristák, orrcseppfüggő nemzet, öngyilkos netes őrület, szemhéjplasztikázott sztárok és Gyurcsány, a hasznos idióta pénteki online lapszemlénkben.

Terrortámadás Barcelonában, 13 halott, legalább 50 sérült – Frissítve

2017.08.17. 18:15
Barcelona belvárosában egy fehér furgon hajtott a tömegbe. 13 halott és 50 sérült van.

Ezeket a cikkeket olvastad már?