Blogolj!

Csúnya vádak egy úszóedző ellen

T. Ramont, az MTK fiatal úszóinak mesterét azzal vádolják, hogy meztelen képeket küldött magáról kiskorú lányoknak. 

A hírt a fullank.hu oldal hozta nyilvánosságra, sőt a portál szerint a klub úszó szakosztályának vezetője Szilágyi Zoltán már le is mondott. Az ügyről állítólag értesült már a Magyar Úszószövetség is, ám a testület nem tett feljelentést, ellenben Tényi Istvánnal, aki ismeretlen elkövető ellen a 2012. évi C. törvény 208. § (1) bekezdésébe ütköző kiskorú veszélyeztetése bűntett gyanúja miatt fordult a Fővárosi Főügyészséghez. 

Szegő Tibor az MTK sajtószóviviője az indexnek azt nyilatkozta, hogy az ügynek nincs köze a férfi MTK-ban folytatott tevékenységéhez, így az egyesület nem kommunikál ebben az ügyben.

Kicsit talán furcsa, hogy miként jön ide Tényi István, hiszen sem az MTK-hoz, sem pedig az úszószövetséghez nincs köze. A fideszes önkormányzati képviselő rendszeresen tesz feljelentéseket, ám a 300 ügyéből, csak kettő jutott el eddig a vádemelésig. 

T. Ramon, amúgy a válogatottban is szereplő Kozma Dominik edzője is. Az MOB kiemelt edző programjában is szerepel, vagyis jogosult az állami pénzből származó fizetésre, ami esetében bruttó 300 ezer forint. És kapott egy szép szponzori autót is, amelyről fotót is tett fel a nyilvános Facebook oldalára. 

Amúgy a közösségi oldalról az is kiderül, hogy tegnap egy nagyobb társasággal az Allee bevásárlóközpont mozijában volt, átnézve a nyilvános adatlapokat a társaság egyik leány tagja még nem múlt el 18 esztendős, hiszen 2000. június 29-én született, mellesleg az MTK úszója. Ez persze nem jelent semmit. 

Emellett persze még puckér képet is csinálhat magáról az ember, ez még nem jelenti azt, hogy el is küldi azt másoknak. A kérdés az, hogy miért most derült ki, hogy esetleg az edző is készített magáról ilyet korábban. 

A 24.hu elemzése szerint T. Ramón korábban a Kőbánya SC-nél Turi György irányítása alatt dolgozott. Amikor az MTK-hoz szerződött, akkor egy tucatnyi versenyzőt vitt magával a kék-fehérekhez és megkapta a kiemelt edzői fizetést, valamint az autót is, s ezt követően többeket is zavart a személye. 

FRISSÍTÉS: Vizsgálódik a szövetség

Szombat délután a Magyar Úszószövetség közleményt adott ki az ügyben.

A Magyar Úszószövetséghez bejelentés érkezett egy, a sportágban dolgozó edzővel kapcsolatban – az abban megfogalmazottak egy esetleges bűncselekménnyel hozhatók összefüggésbe. Bár az állítólagos eset évekkel ezelőtt történt – amelyről a médiában megjelentekkel ellentétben a szövetség jelenlegi vezetésének semmiféle információja nem volt –, a MÚSZ elnöke azonnali vizsgálatot rendelt el.

A vizsgálatra felkért testület tagja Tausz Katalin, az UNICEF magyarországi szervezetének gyerekjogi igazgatója, Sós Csaba szövetségi kapitány és Wildner Domonkos, a szövetség jogi igazgatója.

Minderről az elnök tájékoztatta az edzőt foglalkoztató MTK úszószakosztályát, illetve a klub elnökét.

A MÚSZ a vizsgálat eredményéről és az esetleges következő lépésekről haladéktalanul beszámol a tagszervezeteknek és a közvéleménynek.

http://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/36720/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,pedofil,úszás
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

A hatóság elrendelte az Auróra Kioszk és Auróra Kert azonnali bezárását

2017.06.28. 17:40
Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Polgármesteri Hivatalának jegyzője szerdán bezáratta az Auróra utca 9. és 11. szám alatti Auróra …

Igazi sztárparádé lesz a vizes vb megnyitóján

2017.06.28. 15:00
Emeli Sandé, Eötvös Péter, Herczku Ágnes, Bogányi Gergely, valamint további 510 művész működik közre a budapesti FINA vizes világbajnokság július 14-i nyitórendezvényén.

Leállt a MÁV szervere

2017.06.28. 13:05
Elektromos kábelátvágás miatt leállt a MÁV Déli pályaudvaron lévő szerverterme, az erről üzemeltetett informatikai rendszerek délelőtt 10 óra után leálltak. Szünetel az internetes jegyértékesítés is.

Blogstar kávéház

2017.06.28. 03:50
Ellenzéki harakiri, megszívatott diákmunkások, életveszélyes metróbuhera, Merkel őrülete és Zuckerberg jótékonysága szerdai online lapszemlénkben.

Fidesz: a Soros-szervezeteknek átláthatóan kell működniük

2017.06.27. 11:15
A Fidesz szerint a Soros-szervezeteknek átláthatóvá kell tenni működésüket.

72 órán belül életbe lépnek az átmeneti beutazási korlátozások Amerikában

2017.06.27. 07:10
Az amerikai külügyminisztérium szerint a legfelsőbb bíróság döntése nyomán 72 órán belül, már csütörtökön életbe lépnek a Trump …

Blogstar kávéház

2017.06.27. 03:30
Orosz rulett Budapesten, bűnözői körök a honosítás körül, ellenzéki gyűlöletverseny és bődületes szakmai baki, no meg Soros lemeztelenített valósága keddi online lapszemlénkben.

Brutális hőség jön!

2017.06.26. 06:45
A hét közepén 40 Celsius-fok körüli meleg lehet Magyarország térségében - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat a Facebook-oldalán egy európai előrejelzésre hivatkozva.

Blogstar kávéház

2017.06.26. 05:10
Hétindítói kávézásunk főszereplői: Botka, a sírásó, Orbán, a játékos, Putyin, a médiatanár, Bochkor, az egyéniség és Fekete-Győr, a 21. századi.

Domoszlón is fölényes fideszes győzelem született

2017.06.25. 22:10
Újabb időközi polgármester választást nyert meg fölényesen a Fidesz-KDNP jelöltje. Ezúttal a Heves megyei Domoszlón győzedelmeskedett a szavazatok több mint felét megszerezve Paulenka …

Ezeket a cikkeket olvastad már?