Blogolj!

Blogstar kávéház

Putyin a gazda

Az őskomcsi Moldova nem csak a Fideszben nem bízik, hanem az elvtársaiban sem…

Moldova belecsapott megint a lecsóba. Hogy a Fideszt nem kedveli, az mondjuk az ő múltjából fakadóan a kutyát sem lepi meg. De az elvtársairól is alaposan leszedi a keresztvizet a Népszavában. Ja, de azért egy kis Putyin gazdázással csak sikerül odavarázsolni a népsavánál még mindig köelező vörös farkat:

„Moldova György 84 évesen is az országot járja és Kegyelemkenyér címmel riportkönyvet ír a nyugdíjasokról. Az emberek szolgálatát kötelességének tekinti, és nem számít semmi jóra se a baloldaltól, se a Fidesz-kormánytól. Külső támasz pedig nincs: Vlagyimir Putyin gazda, az Európai Unió pedig sóhivatal.”

Moldova: nem tévedhetek, ha az emberekre hallgatok

Moldova György 84 évesen is az országot járja és Kegyelemkenyér címmel riportkönyvet ír a nyugdíjasokról. Az emberek szolgálatát kötelességének tekinti, és nem számít semmi jóra se a baloldaltól, se a Fidesz-kormánytól. Külső támasz pedig nincs: Vlagyimir Putyin gazda, az Európai Unió pedig sóhivatal. - Új könyvében megemlíti, hogy ellenfélnek tekinti a riportalanyokat.

Csúcs

Nem filozofálni megy a Himalája csúcsára a magyar filozófus

A halálhoz ki kell alakítani a viszonyt, az enyém az, hogy nagyon szeretek élni. Nem húzkodom a halál bajszát, hogy megnézzem, mi történik – mondja Klein Dávid a hvg.hu-nak adott interjúban:

„A középiskolában magántanuló lettem, mert különben nem tudtam volna eleget mászni és csavarogni” – mesél szenvedélye kezdeteiről a 41 éves hegymászó, aki most indul a Magyar Everest Expedíció keretében társával, Suhajda Szilárddal a világ legmagasabb csúcsára.”

Klein Dávid: Nem húzkodom a halál bajszát, hogy megnézzem, mi történik

„A középiskolában magántanuló lettem, mert különben nem tudtam volna eleget mászni és csavarogni" - mesél szenvedélye kezdeteiről a 41 éves hegymászó, aki most indul a Magyar Everest Expedíció keretében társával, Suhajda Szilárddal a világ legmagasabb csúcsára. Budapesten nőtt fel, szülei pszichológusok - édesanyja szociológus is -, édesapja találta ki a Túró Rudi nevét és csomagolását.

Biztos fiktív?

Botka titkos eligazítást tartott…

Galsai Dániel izgalmas leleplező írása a Magyar Hírlapban a balliberális elvtársak első összmagyarországi egyeztetéséről:

„BOTKA LÁSZLÓ: – Kedves polgártársak, elvtársak, Fradi- és Újpest-drukkerek!
SZANYI TIBOR (rezignáltan): – Hülye!
BOTKA: – És kedves hülyék… illetve… ne emberkedj már, Tibor, itt most komoly dolgokról van szó! El kell döntenünk mostan, hogy té vagy tova, és egyáltalán hovatovább!”

Éljen az éljen!

Véres tragikomédia fél felvonásban Játszó személyek: mindenki, aki számít, és aki nem... Néptelenség-katonaság. (Játszódik valahol Battonya és Nemesmedves között, a baloldal titkos, konspiratív borospincéjében 2017 tavaszán.) BOTKA LÁSZLÓ: - Kedves polgártársak, elvtársak, Fradi- és Újpest-drukkerek! SZANYI TIBOR (rezignáltan): - Hülye! BOTKA: - És kedves hülyék... illetve...

„És akkor ez most így hogy?”

Utcai pornófilmet forgattak Rogán birodalmában

Az V. kerületben, Budapest Belvárosában, fényes nappal a nyílt utcán forgattak pornófilmet. Nem is akármilyet! Van benne minden, ami perverz – számol be a márciusi esetről a Bors magazin:

„Egy anyaszült meztelen nőt pórázon vezettek a Duna korzón, a háttérben jól kivehető az Er­zsébet híd és a 2-es villamos is. A feltűnő séta után a telt keblű szépség még egy népszerű lipótvárosi szökőkútban is megmártó­zott az őt kísérő páros pa­rancsára. Az átszellemült hölgyet jól láthatóan nem za­varta, hogy az arra járó idős párok és turisták elképedve fotózták”

Pornófilmet forgattak a Belvárosban - 18+ fotók

Még igazán el sem kezdődött a tavasz, de máris felnőttfilmet forgattak Budapest ut­cáin. Még igazán el sem kezdődött a tavasz, de máris felnőttfilmet forgattak Budapest ut­cáin. Egy anyaszült meztelen nőt pórázon vezettek a Duna korzón, a háttérben jól kivehető az Er­zsébet híd és a 2-es villamos is.

 „Maga átkozott hülye liba”

Többen kifogásolják az orvosok bunkóságát, mint a várólisták hosszúságát!

Naponta átlagosan több mint két magyar orvost/nővért jelentenek föl nem megfelelő hangnem miatt – számol be a Magyar Idők a betegpanaszok statisztikájáról:

„A 14 183 bejelentés öt százaléka kifogásolta a hosszúra nyúlt betegfogadási listákat, betegelőjegyzéseket, de az írásbeli panaszok között tavaly is sokan (6 százalék) kifogásolták az orvosok, nővérek hangnemét.”

A szociális szférában sok a panasz | Magyar Idők

A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/szocialis-szferaban-sok-panasz-1536205/ Évről évre több kérdés és panasz érkezik a betegektől, a gyermekektől és szüleiktől, illetve a szociális otthonokban élőktől és hozzátartozóiktól az Országos Betegjogi, Ellátottjogi, Gyermekjogi és Dokumentációs Központhoz.

Kint is vagyok, bent is vagyok…

Futballista vagyok nem celeb, mondja magáról. De azért showműsorokba szívesen eljár…

Kabát Péter tavaly nyáron komoly válaszút elé állt. Lehetett volna irodista Újpesten, celeb az RTL Klubnál, vagy NB III-as futballista Győrben. Végül okosan mindhárom szerepbe belekóstolt, hogy aztán a harmadik vonalban kössön ki és ontsa a gólokat – a sportfaktor interjúból az is kiderül, hogy nem minden focista agyatlan bunkó. Sőt:

„Nem tagadom, szeretek szerepelni és jól éreztem magam a kamerák előtt. Könnyen lehet, hogy visszatérünk még a képernyőre, mert folyamatosan kapcsolatban állunk a csatornával. Folyamatosan keresnek a sztárvilággal foglalkozó műsorok, szerepelek egy reklámban is hamarosan”

Kabát Péter: "Futballista vagyok, nem celeb!"

Kabát Péter tavaly nyáron komoly válaszút elé állt. Lehetett volna irodista Újpesten, celeb az RTL Klubnál, vagy NB III-as futballista Győrben. Végül okosan mindhárom szerepbe belekóstolt, hogy aztán a harmadik vonalban kössön ki és ontsa a gólokat. Sajnos megsérültem, de végül kiderült, hogy nem tört el a karom - mondta a 39 éves futballista.

 

Címkék: lapszemle
http://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/36741/pics/lead_800x600.jpg
lapszemle
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2017.09.25. 04:30
Merkel állandósága, Soros kottája, elitista víziók, fapados ellenzékiség, unatkozó politikusfeleségek és kihűlt hitvesi ágy hétindító online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2017.09.24. 02:45
Orbán lefejezése, Merkel ördögi fegyelmezése, vasúti terror, forrongó medencék, hazaárulók és provokátorok vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2017.09.21. 03:05
A gőgös giccs szimbóluma, szárnyaszegett nemzeti melldöngetés, menekülő cefreceleb és a virtuális játszóterek veszélyei csütörtöki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2017.09.20. 04:15
Uniós nyüzsgés Felcsúton, iszlám világoffenzíva, relativizált nemi erőszak, trumpista hadüzenetek és felmelegített döglött akták szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2017.09.19. 04:15
Botka és Gyurcsány párviadala, Szanyi kapitány és a vadállatok, uniós közpénztemető beruházások és Orbán futása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2017.09.18. 03:45
Bohózatba fulladt demonstráció, Botka gordiuszi csomója, Gulyás Márton életműve és a felcsúti kisvasút politikai hasznai hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2017.09.17. 05:10
Rendszerszintű korrupció, meghökkentő kivégzés, Soros szócsövei, Orbánék orosz rulettezése és Rúzsa Magdi titkai vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2017.09.16. 05:30
Bűnöző bevándorlók, amerikai és orosz izmozás, durvuló médiaháború, hajnali részegség és Szanyi kapitány fantomjai szombati online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2017.09.15. 04:15
Juncker víziói, a Fidesz agytrösztjei, a Jobbik láthatatlan holdudvara, elgáncsolt stadiontemplom és félelmetes vírusok pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2017.09.14. 03:35
A Soros-terv bukása, baloldali ötletbörze, a Momentum beégése, magyraverések és elrabolt gyermekek csütörtöki online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?