Blogolj!

Hirtelen gazdag párt lett a Jobbik?

Egy dolog biztosnak tűnik: a Jobbik immár nagyban játszik, márpedig ez elég drága buli, amire igen sok pénz kell. 

Óriási plakátkampányba kezdett a Jobbik szombaton, amellyel azt közlik az ország közvéleményével, hogy miközben mi mindannyian erősen dolgozunk, addig vannak a kormányban, van annak környékén olyanok, akik lopnak és ahogy a Jobbik szóvivője Jakab Péter fogalmazott "tombol a korrupció."

Fotó: Jobbik / Facebook

Ezzel a megmozdulással a Jobbik kilépett a szegény pártok közül, ugyanis az a szervezet, amely egy országos kampányt le tud bonyolítani az biztosan elég tehetős, vagy egy erősen gazdag ember áll mögötte. Azt talán nem nehéz kitalálni, hogy a szélsőjobbról belefé húzó mozgalmat Simicska Lajos vette védő és gazdag szárnyai alá. 

A vállalkozó átállította az érdekeltségi körébe tartozó médiabirodalmat, így a Hír TV-be, a Lánchíd Rádióba és a Magyar Nemzetbe szinte már haza járnak a jobbikos és a balos politikusok is. Az persze talán még Simicskának is sok lett volna, ha azonnal beáll a Demokratikus Koalíció támogatói közé, meg különben is ott azért Gyurcsány Ferenc elő tudja teremteni a kenyérre valót. Ráadásul ugye a liberális mozgalmak mellett folyamatosan feltűnik Soros György képe is, így oda nem kell pénz. 

Ellenben a szegény kis Jobbiknak jól jöhet, ha éppen Simicska Lajos támogatja, s talán van összefüggés Simicska Ádám, a zsurpubi.hu-nak adott interjúja, amelyben közli, hogy szerinte a szélsőjobb nyeri a következő választást és a párt feltőkésítése között. 

Címkék: Jobbik, plakát
1
http://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/36747/pics/lead_800x600.jpg
Jobbik,plakát
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Eugen 2017-04-03 10:13:00
Ezen apropóból (szegény párt nem költ plakátra) a Fidesz egy szegény párt, mivel évek óta egyetlen plakátkampányt sem szervezett. Ellenben a Kormány rengeteget, de hát ők nem a Fidesz, ők a Kormány.
Sőt, a Kétfarkú Kutyapárt is egy gazdag párt.
Fkn logic. :)
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

Ha egyszer bejönnek a migránsok, többé nem szabadulunk meg tőlük

2017.09.22. 05:50
Senkinek ne legyen illúziója, ha ezt most elrontjuk, többé nem lehet jóvátenni - Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes Rétvári Bencével és Bayer Zsolttal …

A nyugdíjasok bocsánatkérést várnak Vona Gábortól

2017.08.19. 14:10
A Fidesz-KDNP ismételten felszólította Vona Gábort, a Jobbik elnökét, hogy kérjen bocsánatot négy hete tett, nyugdíjasokat sértő kijelentése miatt.

Blogstar kávéház

2017.08.06. 00:05
Az USA kilépése a klímaegyezményből, a hőség áldozatai, Neymar túlfizetése, a Jobbik törvényjavaslata és egy csúfos bukás a mozikban. Vasárnapi lapszemle.

Németh Szilárd: Botrányt kellett csinálniuk

2017.08.04. 17:05
Soros érdekében áll, hogy folyamatos botrány legyen Magyarországon a jövő évi választásokig. Ha folyamatos botrány van, akkor lehet azt mondani, hogy nincs béke, nincs nyugalom, nincs rend az országban …

A választójog korlátozását tervezi a Jobbik?

2017.08.02. 12:55
A kormánypártok állítása szerint a Jobbik nem adna szavazásra lehetőséget azoknak, akiknek nincs legalább általános iskolai végzettségük.

Izrael visszavonta a magyar kormányt elítélő nagyköveti nyilatkozatot

2017.07.10. 05:10
Benjámin Netanjahu miniszterelnök utasítására az izraeli külügyminisztérium visszavonta a magyar kormányt elítélő nagyköveti nyilatkozatot, és az …

Kósa Lajos: Az MSZP kilóra megvehető

2017.06.21. 08:25
Az ellenzék a plakáttörvény elutasításával a rendszerszintű korrupció pártjára állt, várja az oligarchák adományait - fogalmazott a Fidesz parlamenti frakciójának vezetője.

Jobbik-Simicska plakátbotrány: totális lebukás

2017.06.17. 13:00
Mélyen a piaci ár alatt kapott köztéri plakáthelyet Simicska Lajos tulajdonában álló reklámcégektől a Jobbik áprilisban és májusban, havi 27 millió forintért

Áder János visszaküldte: át kell gondolnia a parlamentnek a döntést

2017.06.15. 20:15
Megfontolásra visszaküldte az Országgyűlésnek a burkolt pártfinanszírozás megakadályozását és az átlátható kampányfinanszírozás biztosítását …

Kósa Lajos: a teljes ellenzék a korrupció pártjára állt

2017.06.14. 13:40
A teljes ellenzék a korrupció pártjára állt azzal, hogy nem szavazta meg az átlátható párt- és kampányfinanszírozással kapcsolatos törvénymódosítást szerdán a …

Ezeket a cikkeket olvastad már?