Blogolj!

Blogstar kávéház

Óriásplakát

A Fidesznél betelt a pohár! Bejelentették, hogy pert indítanak a Jobbik ellen a plakát-ügy miatt.

Kósa Lajos kijelentette, a Fidesz is óriásplakát kampányt indít, együtt ábrázolva Vona Gábort és Simicska Lajost.”

A Fidesz beperli a Jobbikot! Áll a bál az óriásplakát miatt

Kósa Lajos kijelentette, a Fidesz is óriásplakát kampányt indít, együtt ábrázolva Vona Gábort és Simicska Lajost. Emellett pert indítanak a Jobbik "ti dolgoztok, ők lopnak" óriásplakát kampánya miatt. Szerinte Simicska Lajos kijelentései komolytalanok.

Összeborulás

A DK nem bír magával; jogászaik már azon dolgoznak, hogy milyen kérdéseket tegyenek fel a népszavazáson. Akár még egy Jobbik összefogás is létrejöhet?

A DK politikusai távol maradtak a parlamenti szavazástól, amit Vadai azzal indokolt, hogy egyszerű többség is elég volt a törvénymódosítás elfogadásához, így az ellenzék nem tudott mit tenni ellene. A Demokratikus Koalíció viszont elindítja hétfőn bejelentett népszavazási kezdeményezését

A DK elindítja a népszavazást a CEU megmentéséért

Mert a most elfogadott törvény "támadás a magyar fiatalok jövője ellen". Vadai Ágnes keddi, budapesti sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: a Fidesz megszavazta a legjobb hazai egyetem, a CEU bezáratását, ami egy világos és félreérthetetlen támadás az oktatás, a tudomány és a magyar fiatalok jövője ellen.

Made in China

A kínai államfő keményen odaszólogatott Donald Trump amerikai elnöknek. Hszi Csin-ping kritizálta az amerikai elnök gazdaságpolitikáját és emlékeztette, hogy nem csak Amerika van a világon.

Nem lehet csak úgy visszacsinálni, ha valakinek nem tetszik valami. Ez nem is túlságosan finom célzás volt Donald Trump gazdaságpolitikáját illetően. Érdekes módon az amerikai fél néma maradt. Senki sem tudja egyelőre, hogy Trump kirohanásai a globalizáció ellen valójában mit is jelentenek.”

Nemcsak Amerika van a világon- a kínai elnök beszólt Trumpnak

Biztos vagyok benne: az Európai Unió leküzdi a kihívásokat. Kína ehhez minden támogatást megad- nyilatkozta Hszi Csin-ping elnök a Helsinki Times-nak.

Agymenő

Sokakat foglalkoztat, hogy mindenki Győzikéje mivel is foglalkozik igazából és mivel keresi a napi betevőt. Hát most elárulta a Fókusz kameráinak.

Miből él a Gáspár Győző? Hát akkor tegyük nyilvánossá. Jelenleg három cégnél dolgozom, kettőnél, mint tanácsadó vagyok..."

Hihetetlen vallomás: Kiderült, miből él Győzike - közben leszólta Budapestet is

Elég sok emberben felmerült már a kérdés, hogy vajon miből és a roma rapper, showman és főállású celeb, Gáspár Győző, azaz Győzike. Győzike a Fókusz kamerái előtt vallott, háttérben fehér luxuskocsival. Kiderült, hogy Gáspár Győző tanácsadóként is dolgozik, kiderült, hogy "mindig jól tudott helyezkedni", és a legfőbb dolog: az agyából!

Bünti

Slamasztikában a honvéd: félmillió forintra büntette a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága, mert szurkolói túltolták a pirotechnikát. 

Az MLSZ honlapjának keddi beszámolója szerint a kispestieknek azért kell 500 ezer forintot fizetniük, mert szurkolóik sok pirotechnikai eszközt vittek be a stadionban és használtak szombaton a Ferencváros elleni bajnoki rangadón, továbbá szidalmazták az ellenfelet, a klub pedig megsértette a rendezéssel kapcsolatos előírásokat."

MLSZ: félmillió forintra büntették a Budapest Honvédot

SportFaktor Félmillió forintra büntette a Budapest Honvédot a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága.

http://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/36842/pics/lead_800x600.jpg
lapszemle,népszavazás,plakát
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2017.09.24. 02:45
Orbán lefejezése, Merkel ördögi fegyelmezése, vasúti terror, forrongó medencék, hazaárulók és provokátorok vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2017.09.21. 03:05
A gőgös giccs szimbóluma, szárnyaszegett nemzeti melldöngetés, menekülő cefreceleb és a virtuális játszóterek veszélyei csütörtöki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2017.09.20. 04:15
Uniós nyüzsgés Felcsúton, iszlám világoffenzíva, relativizált nemi erőszak, trumpista hadüzenetek és felmelegített döglött akták szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2017.09.19. 04:15
Botka és Gyurcsány párviadala, Szanyi kapitány és a vadállatok, uniós közpénztemető beruházások és Orbán futása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2017.09.18. 03:45
Bohózatba fulladt demonstráció, Botka gordiuszi csomója, Gulyás Márton életműve és a felcsúti kisvasút politikai hasznai hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2017.09.17. 05:10
Rendszerszintű korrupció, meghökkentő kivégzés, Soros szócsövei, Orbánék orosz rulettezése és Rúzsa Magdi titkai vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2017.09.16. 05:30
Bűnöző bevándorlók, amerikai és orosz izmozás, durvuló médiaháború, hajnali részegség és Szanyi kapitány fantomjai szombati online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2017.09.15. 04:15
Juncker víziói, a Fidesz agytrösztjei, a Jobbik láthatatlan holdudvara, elgáncsolt stadiontemplom és félelmetes vírusok pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2017.09.14. 03:35
A Soros-terv bukása, baloldali ötletbörze, a Momentum beégése, magyraverések és elrabolt gyermekek csütörtöki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2017.09.13. 02:45
Szadeszesedő szocialisták, náci karlendítések, kormányzati hazugságkampányok, összemosodó migránsok és páni félelem szerdai online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?