Blogolj!

Blogstar kávéház

Egy újabb hazugság a sorban

Valótlanságot állított a Nyílt Társadalom Alapítvány (Open Society Founda­tions, OSF) európai igazgatója, Goran Buldioski egy interjúban. Előfordul az ilyesmi. Sajnos túl sokszor.

Hazudott Soros György alapítványának igazgatója | Magyar Idők

Soros György alapítványának európai igazgatója a közelmúltban azt állította, a kormány nem lépett 19, hazai közbeszerzések miatt indult OLAF-vizsgálat ügyében. Goran Buldioski nem részletezte, melyek ezek. A Legfőbb Ügyészségtől viszont megtudtuk, 2010 óta egy jelentés és harminc ajánlás érkezett hozzájuk, és minden esetben eljárás indult.

Ha egyszer egy üzlet beindul!

A vasárnapot sem kell otthon tölteniük a tüntetni vágyóknak.

Vasárnap újabb tüntetés lesz a CEU-ért

Vasárnap újabb tüntetés lesz a CEU-ért - A Clark Ádám térre hív az Oktatási Szabadságot csoport, Ádernek másnapig kell döntenie.

Botkából előtört az állat

De az a legszebb, hogy a házassági évfordulója kapcsán sikerült megfenyegetnie a Fideszt. Bravúros teljesítmény! Amúgy sok boldogságot!

Botka üzent a Fidesznek: kitekeri a nyakukat

A szegedi polgármester így emlékezett meg a 20. házassági évfordulójáról.

Lassan tényleg eljár az idő a könyvek felett?

Ha így lesz, a fák fellélegezhetnek, az elektronikai cikkek gyártói pedig dörzsölhetik a tenyerüket. A fejlődésnek nem lehet gátat szabni.

Tankönyv helyett tabletet kaphatnak a kisiskolások

Tankönyv helyett tabletet kaphat 2018 szeptemberétől több ezer ötödik osztályos kisdiák, és a tanárokat is korszerű digitális eszközökkel szerelik fel - mondta az oktatási államtitkár csütörtökön egy szombathelyi tanácskozáson. Palkovics László arról is beszélt, hogy tízmilliárd forintot szánnak iskolabuszok beszerzésére, amelyek kistelepülésekről viszik majd a felsősöket a jól felszerelt térségi vagy városi iskolákba.

Ennyiért talán megérte ütni

Souleymane Diarra (Újpest), mint visszaeső, egy soron következő Magyar Kupa-mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Ütött az újpesti, de megúszta egy elképesztően enyhe büntetéssel

SportFaktor Az újpesti Diarra a szerdai kupanegyeddöntő lefújása után megütötte a Vasas német játékosát, Felix Burmeistert.

Demcsák és a szájpenész

Ismét élő adásban sikerült Demcsák Zsuzsának olyat tennie, amire csak ő képes.

Kínos: élő adásban sokkolt szájpenésszel Demcsák Zsuzsa

A kamera ugyan nem vette, de a mikrofonja élt, amikor Demcsák Zsuzsa ledobta a bombát. A szülők lefagytak, de derekasan tűrték a megaláztatást. A kamera ugyan nem vette, de a mikrofonja élt, amikor Demcsák Zsuzsa ledobta a bombát. A szülők lefagytak, de derekasan tűrték a megaláztatást.

Tévés szépség lett Sarka Kata és Kulcsár Edina veszte

Hiába, nagy a konkurencia a celebvilágban.

Meglepő részletek: tévés szépség tehette tönkre Sarka Kata és Kulcsár Edina házasságát

Ahogy arról tegnap hírt adtunk, állítólag ugyanaz a nő sodorta válságba Sarka Kata (30) és Kulcsár Edina (26) párkapcsolatát, és a Bors riportjában most részletek is kiderültek a titokzatos hölgyről. Egy barna hajú, dúskeblű szépségről van szó, aki még nincs harminc esztendős, és több televíziós produkcióban is dolgozott.

Címkék: lapszemle
http://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/36912/pics/lead_800x600.jpg
lapszemle
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2017.09.25. 04:30
Merkel állandósága, Soros kottája, elitista víziók, fapados ellenzékiség, unatkozó politikusfeleségek és kihűlt hitvesi ágy hétindító online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2017.09.24. 02:45
Orbán lefejezése, Merkel ördögi fegyelmezése, vasúti terror, forrongó medencék, hazaárulók és provokátorok vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2017.09.21. 03:05
A gőgös giccs szimbóluma, szárnyaszegett nemzeti melldöngetés, menekülő cefreceleb és a virtuális játszóterek veszélyei csütörtöki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2017.09.20. 04:15
Uniós nyüzsgés Felcsúton, iszlám világoffenzíva, relativizált nemi erőszak, trumpista hadüzenetek és felmelegített döglött akták szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2017.09.19. 04:15
Botka és Gyurcsány párviadala, Szanyi kapitány és a vadállatok, uniós közpénztemető beruházások és Orbán futása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2017.09.18. 03:45
Bohózatba fulladt demonstráció, Botka gordiuszi csomója, Gulyás Márton életműve és a felcsúti kisvasút politikai hasznai hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2017.09.17. 05:10
Rendszerszintű korrupció, meghökkentő kivégzés, Soros szócsövei, Orbánék orosz rulettezése és Rúzsa Magdi titkai vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2017.09.16. 05:30
Bűnöző bevándorlók, amerikai és orosz izmozás, durvuló médiaháború, hajnali részegség és Szanyi kapitány fantomjai szombati online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2017.09.15. 04:15
Juncker víziói, a Fidesz agytrösztjei, a Jobbik láthatatlan holdudvara, elgáncsolt stadiontemplom és félelmetes vírusok pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2017.09.14. 03:35
A Soros-terv bukása, baloldali ötletbörze, a Momentum beégése, magyraverések és elrabolt gyermekek csütörtöki online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?