Blogolj!

Blogstar kávéház

Budapest nem adja fel

A 2024-es olimpia megrendezése már nincs terítéken „hála” a Momentumnak, de a szervezéstől nem áll el a város, 2028-ra minden beruházás teljesülni fog.

Budapest minden olimpiai helyszínt felépít

Az Insidethegames.com-nak adott exkluzív interjút Fürjes Balázs, a Budapest 2024 olimpiai projekt vezetője, kijelentette, hiába vonta vissza a főváros a 24-es játékok megrendezésére benyújtott pályázatát, minden tervezett beruházást megvalósítanak. A kormány megerősítette, miután visszavontuk a pályázatot, hogy minden tervezett épület elkészül ennek ellenére is. Mindig is azt mondtuk, hogy megcsináljuk.

Gyurcsány víziói

Terjedelmes interjút adott a Magyar Nemzetnek Gyurcsány Ferenc, amiben különös vízióiról mesélt. Orbán lopásáról, orosz zsarolásról és az őszödi beszéd kiszivárogtatásáról is szó esett.

Gyurcsány Ferenc: Orbán Viktor minden bizonnyal lop

Politikai pályájának sarokpontja az őszödi beszéd. Sokak szerint az ott elhangzottak ennek a pályának a végét kellett volna hogy jelentsék. Ön soha nem érzett olyat, hogy vége? - Nem. - A beszéd nyilvánosságra kerülése után sem? - Bizalmi szavazást kértem magam ellen, és a koalíciós pártok valamennyien arra szavaztak, hogy folytassam.

Határ a csillagos ég

Klein Dávidék újra megostromolják az Everestet, ezúttal oxigénpalack nélkül, és már meg is érkeztek az alaptáborba.

Klein Dávidék már az alaptáborban vannak

Megérkezett az alaptáborba a Magyar Everest Expedíció két hegymászója, Klein Dávid és Suhajda Szilárd, akik napokon belül megkezdik a táborlánc kiépítését - közölte Klein Dávid kommunikációs menedzsere szombaton. Az expedíció célja, hogy a két hegymászó elsőként a magyar expedíciós hegymászás történetében oxigénpalack nélkül érjen fel a Föld legmagasabb hegycsúcsára, a Mount Everestre - tudatta Prischetzky Réka.

Mi köze Fásy Ádámnak a tehetséghez?

Lehet azon vitatkozni, hogy Fásy mennyire tehetséges, mindenesetre azt kijelenthetjük, hogy éneklésben nem a legjobb (annak ellenére, hogy előszeretettel dalolászik), de most tehetségkutatót indít szigorúan mulatós stílusban.

Igazi családi vállalkozás Fásy Ádám tehetségkutatója

Megint talált egy fehér foltot a magyar zenei piacon Fásy Ádám: tehetségkutató versenyt indított a mulatós zene szerelmeseinek. Úgy tűnik, nem lőtt mellé egyáltalán a Fásy Szupersztár ötletével: a műsor felhívására több ezren jelentkeztek, hogy a bemutathassák tehetségüket. - Mindenki zenélni akar ebben az országban, úgy tűnik.

Vihar a biliben

Hajdú Péter és Sarka Kata válik, és normális esetben ez csak két emberre (és legfeljebb a gyerekeikre) vonatkozna, de lassan szappanoperává alakul az ügy, egyre több szereplővel. 

Kasza Tibor: A Bors hazudik Hajdú félrelépéséről

A címben említett napilap új lendületet adott az épp szunnyadó Hajdú Péter és Sarka Kata közti válásnak. Megpendítettek egy sztorit, hogy majd lerántják a leplet valakiről, akivel megcsalták Kulcsár Edinát és Sarka Katát is. Erre tegnap reagált Hajdú Péter a Facebookon.

Címkék: Aktuális, lapszemle
http://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/37010/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

A kormányablak az elektronikus egészségügyi szolgáltatási tér kialakításában is segít

2017.09.25. 21:25
A gördülékenyebb betegellátást fogja szolgálni az az informatikai rendszer, amelynek bevezetésére készül az …

Az ukrán elnök aláírta az új oktatási törvényt

2017.09.25. 21:00
Petro Porosenko ukrán elnök aláírta hétfőn az új oktatási törvényt, amit szeptember 5-én fogadott el a kijevi parlament, és ami a kisebbségi nyelveken történő oktatás visszaszorítása …

Észak-Korea szerint Amerika hadat üzent nekik

2017.09.25. 17:45
Az észak-koreai külügyminiszter szerint Donald Trump hadat üzent nekik, így most már joguk van lelőni azokat az amerikai harci gépeket, amik berepülnek az ország légterébe, vagy csak közel repülnek …

Ausztrália űrhivatalt hoz létre

2017.09.25. 17:25
Az ország a helyi űripar fejlesztésén dolgozik, így nemzeti űrhivatalt hoz létre.

Botka „nagyvonalú” ajánlatot tett az ellenzék felé

2017.09.25. 16:20
Az MSZP "nagyvonalú" ajánlattal fordul "a demokratikus ellenzéki pártokhoz" a listás választási helyek elosztása érdekében - közölte az ellenzéki párt …

Blogstar kávéház

2017.09.25. 04:30
Merkel állandósága, Soros kottája, elitista víziók, fapados ellenzékiség, unatkozó politikusfeleségek és kihűlt hitvesi ágy hétindító online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2017.09.24. 02:45
Orbán lefejezése, Merkel ördögi fegyelmezése, vasúti terror, forrongó medencék, hazaárulók és provokátorok vasárnapi online lapszemlénkben.

Madrid átvette az irányítást a katalán rendőrség felett

2017.09.23. 19:55
A madridi központi kormányzat szombaton átvette az irányítást a katalán rendőrség felett az október 1-jére kitűzött katalán függetlenségi népszavazás előtt.

Magyarellenes iskolai támadás Erdélyben - Felelősségére figyelmeztet az RMDSZ

2017.09.23. 19:00
A román médiát és a politikusok egy részét is felelősség terheli azért, hogy két román fiú egy magyarul beszélő ötödikes kislányra …

Magyarország kétféle választ ad az ukrán oktatási törvényre

2017.09.23. 15:30
Magyarország diplomáciai választ is ad az ukrán oktatási törvény elfogadhatatlan módosítására, ugyanakkor folytatja a humanitárius segítségnyújtást is - közölte …

Ezeket a cikkeket olvastad már?