Blogolj!

Blogstar kávéház

Budapest nem adja fel

A 2024-es olimpia megrendezése már nincs terítéken „hála” a Momentumnak, de a szervezéstől nem áll el a város, 2028-ra minden beruházás teljesülni fog.

Budapest minden olimpiai helyszínt felépít

Az Insidethegames.com-nak adott exkluzív interjút Fürjes Balázs, a Budapest 2024 olimpiai projekt vezetője, kijelentette, hiába vonta vissza a főváros a 24-es játékok megrendezésére benyújtott pályázatát, minden tervezett beruházást megvalósítanak. A kormány megerősítette, miután visszavontuk a pályázatot, hogy minden tervezett épület elkészül ennek ellenére is. Mindig is azt mondtuk, hogy megcsináljuk.

Gyurcsány víziói

Terjedelmes interjút adott a Magyar Nemzetnek Gyurcsány Ferenc, amiben különös vízióiról mesélt. Orbán lopásáról, orosz zsarolásról és az őszödi beszéd kiszivárogtatásáról is szó esett.

Gyurcsány Ferenc: Orbán Viktor minden bizonnyal lop

Politikai pályájának sarokpontja az őszödi beszéd. Sokak szerint az ott elhangzottak ennek a pályának a végét kellett volna hogy jelentsék. Ön soha nem érzett olyat, hogy vége? - Nem. - A beszéd nyilvánosságra kerülése után sem? - Bizalmi szavazást kértem magam ellen, és a koalíciós pártok valamennyien arra szavaztak, hogy folytassam.

Határ a csillagos ég

Klein Dávidék újra megostromolják az Everestet, ezúttal oxigénpalack nélkül, és már meg is érkeztek az alaptáborba.

Klein Dávidék már az alaptáborban vannak

Megérkezett az alaptáborba a Magyar Everest Expedíció két hegymászója, Klein Dávid és Suhajda Szilárd, akik napokon belül megkezdik a táborlánc kiépítését - közölte Klein Dávid kommunikációs menedzsere szombaton. Az expedíció célja, hogy a két hegymászó elsőként a magyar expedíciós hegymászás történetében oxigénpalack nélkül érjen fel a Föld legmagasabb hegycsúcsára, a Mount Everestre - tudatta Prischetzky Réka.

Mi köze Fásy Ádámnak a tehetséghez?

Lehet azon vitatkozni, hogy Fásy mennyire tehetséges, mindenesetre azt kijelenthetjük, hogy éneklésben nem a legjobb (annak ellenére, hogy előszeretettel dalolászik), de most tehetségkutatót indít szigorúan mulatós stílusban.

Igazi családi vállalkozás Fásy Ádám tehetségkutatója

Megint talált egy fehér foltot a magyar zenei piacon Fásy Ádám: tehetségkutató versenyt indított a mulatós zene szerelmeseinek. Úgy tűnik, nem lőtt mellé egyáltalán a Fásy Szupersztár ötletével: a műsor felhívására több ezren jelentkeztek, hogy a bemutathassák tehetségüket. - Mindenki zenélni akar ebben az országban, úgy tűnik.

Vihar a biliben

Hajdú Péter és Sarka Kata válik, és normális esetben ez csak két emberre (és legfeljebb a gyerekeikre) vonatkozna, de lassan szappanoperává alakul az ügy, egyre több szereplővel. 

Kasza Tibor: A Bors hazudik Hajdú félrelépéséről

A címben említett napilap új lendületet adott az épp szunnyadó Hajdú Péter és Sarka Kata közti válásnak. Megpendítettek egy sztorit, hogy majd lerántják a leplet valakiről, akivel megcsalták Kulcsár Edinát és Sarka Katát is. Erre tegnap reagált Hajdú Péter a Facebookon.

Címkék: Aktuális, lapszemle
http://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/37010/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2017.07.25. 02:50
Korlátlan hatalom, megbélyegzett zsidók, falazó franciák, rendőrségi szarvashiba és Gyárfás önelégültsége keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2017.07.24. 04:55
A siránkozó ellenzék felelőssége, Orbán leckéje, Hitler és Vona tökéletessége, Soros megítélése és Kulcsár Attila kilátásai hétfindító lapszemlénkben.

EYOF – Győr és a valóra vált álom

2017.07.23. 17:40
Kulcsár Krisztián, a MOB) elnöke megvalósult álmokról és a 14. nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválról (EYOF) beszélt a vasárnapi sajtótájékoztatón.

Blogstar kávéház

2017.07.23. 05:15
Magyar kalandok az Antarktiszon, nyugati disznóságok az arab világban, a baloldal fuldoklása és a magyarok csodája vasárnapi online lapszemlénkben.

A BKK hackere a MÁV és a Szerencsejáték Zrt. rendszerét is feltörhette

2017.07.22. 19:45
A válasz.hu megszerezte a BKK rendszerét feltörő 18 éves fiú bejelentőlevelét. Ha az igazat írta, akkor nagyobb a baj, mint azt sejteni lehetett.

Blogstar kávéház

2017.07.22. 05:30
Orbán ellenségképe, baloldali kincstárkisöprés, lagymatag Momentum, Trump pénztárcája és Itália élet-halál harca szombati online lapszemlénkben.

Majdnem 30 év után újra van magyar világbajnok kardozónk

2017.07.21. 20:40
A lipcsei vívó világbajnokságon 27 év után nyert magyar versenyző. Szatmári András kemény csatában, de legyőzte dél-koreai ellenfelét.

Blogstar kávéház

2017.07.21. 05:20
Politikai hungarikum, európai erózió, fideszes szembesítés, jobbikos ámokfutás és Budapestet ellepő fedett ügynökök pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2017.07.20. 04:00
Orbán mesterterve, Soros mesterkedése, Csisztu kifakadása és Csernus doki pólós trükkjei csütörtöki online lapszemlénkben.

Tusványos - Új óvodák létesülnek Kárpát-medence-szerte

2017.07.19. 17:50
Kárpát-medence-szerte 65-70 új óvoda létesülhet, és 265 óvoda megújulhat a magyar kormány külhoni óvodafejlesztési programjának első ütemében.

Ezeket a cikkeket olvastad már?