Blogolj!

Blogstar kávéház

Erő

Nem a gyengeség jele: bocsánatot kért a kormányhivatal Andreától, aki a kisfia kerekesszékének rögzítésére kért támogatást.

A 444.hu beszámolója szerint pozitív fordulatot vett annak a hölgynek az ügye, aki sérült gyermeke kerekesszékéhez kért támogatást a Pest Megyei Kormányhivataltól, és azzal utasították el, hogy a kisfiú nem elég beteg.

„Az ügyintézőt a kormányhivatal a téves előkészítő munka miatt írásbeli figyelmeztetésben részesítette”.

Bocsánatot kért a kormányhivatal Andreától, aki a kisfia kerekesszékének rögzítésére kért támogatást - 444

Andrea hétéves kisfiának, Ferkónál születésekor oxigénhiányos állapot lépett fel, újra kellett éleszteni. Ferkó emiatt súlyos, maradandó sérüléseket szenvedett. Andrea januárban igényelt 90 ezer forint autóátalakítási támogatást a Pest Megyei Kormányhivataltól. Már nem bírja el egyedül a kisfiút és a kerekesszéket, ezért kell rámpa és rögzítő a kocsiba, ennek sok százezres költségéből lehet 90 ezer forintra pályázni.

Háború

Orbán Viktor Soros Györgyről szóló beszédét 1988-ban Kádár János adta elő.

Régi hagyományai vannak a Soros-birodalom elleni harcnak a magyar történelemben: már 29 évvel ezelőtt is viszketett a hatalom tenyere az ellenzéktől és támogatójuktól, Soros Györgytől – írja a HVG Online, mely megszerezte és közzétette Kádár egyik korabeli „sorosozó” beszédét.

„A megoldást azonban a bukás felé tántorgó Kádár Orbánnal szemben nem Soros elleni totális háborúban látta – pedig az ő rendszerére tényleg halálos fenyegetést jelentett a nyílt társadalom –, hanem megelégedett azzal is, hogy a kint rendszerellenes beszédeket tartók ne kapjanak legközelebb kiutazási engedélyt.”

Megszereztük Orbán 1988-as beszédét Soros Györgyről. Előadja: Kádár János

Már 29 évvel ezelőtt is viszketett a hatalom tenyere az ellenzéktől, és támogatójuktól, Soros Györgytől.

Gengszerrap

Dopeman, az ellenzékiek józsefvárosi jelöltje elfogadhatónak állítja be a gengszterkedős életformát, s a baloldal ezt támogatja.

A Magyar Hírlap Kocsis Máté polgármesterrel készített interjút a vasárnapi időközi önkormányzati képviselőválasztás választás előtt, aki kiemelte: az az életforma, amit Dopeman képvisel, Józsefvárosban nem követendő érték, hanem maga a probléma.

„Két külön világban élünk, mivel a mostani városvezetés egy biztonságos VIII. kerület fenntartásában érdekelt, azt pedig senki nem gondolhatja komolyan, hogy majd Dopeman lesz az, aki folytatja a kamerarendszer bővítését, felszámolja a bűnöző bandákat, vagy fellép a prostitúció és a drogfogyasztás ellen. Olyan komikus számomra az ő indulása, mintha a mi jelöltünk, a KDNP-s Sántha Péterné énekelne gengszterrapet.”

Kocsis Máté: Sunnyog az ellenzék, „független" civil jelöltek mögé bújik

El kell felejteni azt a fővárosi sztereo­típiát, hogy Budapesten Józsefváros a legkevésbé biztonságos hely, ez már régen nincs így - mondta lapunknak Kocsis Máté VIII. kerületi fideszes polgármester, a párt budapesti elnöke. Beszélt arról is, Tarlós Istvánnal összességében jó a kapcsolata, és ahogy korábban sem, most sincsenek főpolgármesteri ambíciói.

Vétkeink

A meggondolatlan telefonhasználat súlyos veszélyekkel jár a közlekedésben, alulkezelt problémája az újkori társadalomnak.

Hány embernek kell még meghalnia, hogy abbahagyjuk a mobilozást a kocsiban? – teszi fel a jogos kérdést a Magyar Nemzet Online.

„A csak egy-egy pillanatra elvont figyelem csábítása ma még általában felülkerekedik a csekély visszatartó erőn, amit a sokkoló reklámkampányokkal és a tények tudatosításával radikálisan fokozni lehetne.”

Hány embernek kell még meghalnia, hogy abbahagyjuk a mobilozást a kocsiban?

„Ne haragudjon, most nem tudok beszélni, mert vezetek" - a minap ezekkel a szavakkal tette le a telefont egy népszerű színészünk, aki, miután visszahívott, azt magyarázta szabadkozva, nemrég sok ezer forintra büntették a rendőrök az autóban való telefonálás miatt, ráadásul büntetőpontokat is kapott, úgyhogy számára nem babra megy a játék...

Teljesség

Stohl András megtalálta élete szerelmét, sőt, nem kizárt, hogy újabb gyermeket vállal.

A Blikk cikkéből egyértelművé válik, hogy új kedvesre lelt a színész, akivel tavaly év vége óta alkot egy párt, miután elhagyta két kisebb gyermekének anyját.

„A kamaszkori szerelem a szexualitás ébredése: amikor orrba-szájba csak az ágyban akar lenni az ember. Aztán a teljesség, az igazi szerelem, amikor megtalálod azt az embert, aki te vagy. Aki a párod. Aki a tükröd.”

Jól elszólta magát Stohl az új párjával kapcsolatban

Budapest - Stohl András (50) hosszú ideje hallgat a magánéletéről, ám a most elszólta magát: megtalálta élete szerelmét, sőt, az sem kizárt, hogy újabb gyermeket vállal majd! Stohl színészkollégája, Papp János (68) vendége volt egy beszélgetésen, amelynek célja a Miklós-téri iskolában élő gyerekek támogatása.

Címkék: Aktuális, lapszemle
http://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/37436/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Késes ámokfutó Finnországban

2017.08.18. 16:30
Több embert megsebesített, az elkövetőt elfogták.

Újabb gázolásos merénylet történt Spanyolországban - Frissítve

2017.08.18. 09:00
A gázolásos merényletet a Barcelonától 120 kilométerre délre fekvő Cambrils tengerparti üdülőhely központjában követték el, hét embert megsebesítettek, …

Blogstar kávéház

2017.08.18. 03:50
Agymosott gyermekterroristák, orrcseppfüggő nemzet, öngyilkos netes őrület, szemhéjplasztikázott sztárok és Gyurcsány, a hasznos idióta pénteki online lapszemlénkben.

Terrortámadás Barcelonában, 13 halott, legalább 50 sérült – Frissítve

2017.08.17. 18:15
Barcelona belvárosában egy fehér furgon hajtott a tömegbe. 13 halott és 50 sérült van.

Nem megoldás a migránsok kötelező szétosztása, ezt az uniós országok sem támogatják

2017.08.16. 09:25
A két évvel ezelőtti magyar javaslatoknak megfelelően őrizni kell az államhatárokat, és a legutóbbi olaszországi …

Blogstar kávéház

2017.08.16. 03:45
Soros aknamunkája, a CEU bizakodása, a Jobbik lebőgése, létszámhiányos multik és halálos homeopátia szerdai online lapszemlénkben.

Ünneplő emberekre dőlt egy fa Madeirán, egy magyar áldozat is van

2017.08.15. 21:45
Nagyboldogasszony miatt összegyűlt tömegre dőlt egy fa Madeirán, legalább tizenketten meghaltak, köztük egy magyar is.

Melocco Miklós lesz a SZEGEDma Klub vendége

2017.08.15. 19:20
A szobrásszal augusztus 17-én, csütörtökön beszélget Csúri Ákos a Bistorant rendezvénytermében.

Bakondi: a belbiztonságot fenyegetik az embercsempészekkel együttműködő szervezetek

2017.08.15. 16:30
Fenyegetettséget jelent a belbiztonság számára azon nem kormányzati szervezetek (NGO-k) tevékenysége, amelyek sokszor az …

Blogstar kávéház

2017.08.15. 03:00
Végtelenített nyugdíjasgate, baloldali túlélési esélyek, szocialista Bourbonok, Ferenc pápa majma és az akadémiai futballpélda keddi online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?