Blogolj!

Blogstar kávéház

Sunnyogás

Soros György Brüsszelben uszított Jean-Claude Junckernél Orbán Viktor ellen.

A PestiSrácok arról tudósít, hogy a nemzetközi spekuláns a nyílt társadalmat és a nyilvánosságot kerülve sunnyogott be az Európai Bizottság épületébe, hogy az EB elnökével találkozzon és tárgyaljon egyeteme, a CEU ügyében.

„Soros tehát jött, kért, vagy parancsolt, majd távozott. A hátsó ajtón…”

Soros György besunnyogott Junckerhez, hogy Orbán Viktor ellen uszítson

A nyílt társadalmat és a nyilvánosságot kerülve besunnyogott az Európai Bizottság épületébe Soros György nemzetközi spekuláns, hogy ott Jean-Claude Junckerrel, az Európai Bizottság elnökével találkozzon egyeteme, a CEU ügyében. Annak ellenére, hogy Juncker hivatalos találkozóin mindig lehet fotót, valamint vágóképet készíteni az aktuális vendég és az elnök kézfogásáról, az Európai Bizottság bürokratái most a PestiSrácok.hu-ra és ...

Elvárás

Az Európai Néppárt vezetősége arra kérheti fel szombaton a magyar miniszterelnököt, hogy az Európai Bizottság kifogásainak megfelelően írják át a CEU-törvényt.

A HVG úgy értesült, a Fidesz és a kormány egy hónapot kap arra a néppárttól, hogy a bizottság jogi kifogásainak figyelemebe vételével módosítsa a felsőoktatási törvényt.

„A néppárti elnökség egyértelmű kérése, hogy az uniós jogszabályokkal összhangba kell hozni a magyar felsőoktatási törvényt. (…) A Néppárt elnökségi ülésén a Weber által szintén kritizált nemzeti konzultáció is téma lesz, de azt még nem tudni, mit várnak ez ügyben Orbán Viktortól, előbb vele akarják megbeszélni.”

Megvan, mit vár Orbán Viktortól a Fidesz pártcsaládja CEU-ügyben

Az Európai Néppárt vezetősége szombat reggel kéri fel Orbán Viktort, írják át a CEU-törvényt az Európai Bizottság kifogásainak megfelelően. Szóba kerül a Néppárt elnöke által ugyancsak kritizált nemzeti konzultáció is.

Impotencia

Csúcsra jár a baloldali cicaharc – tényleg egymást „ölik” a felek, vagy csak etetik a közvéleményt?

Az Index elemzésében azt mutatja be, hogy miközben az MSZP szerint a DK nem a kormányt akarja leváltani, csak 10 százalékot szeretne a parlamentben, Gyurcsányék visszatámadnak, hogy az önző és vállalhatatlan szocialisták ássák alá a 2018-as változás esélyét.

„Nem elég, hogy Botka László szétverte az önjelöléséig szépen formálódó ellenzéki együttműködést, nem elég, hogy ígéretével ellentétben nem tárgyal senkivel, nem elég, hogy az általa ígért egymillió új szavazó töredékét sem hozta az ellenzéki oldalnak, most már a szocialisták azt is állítják, hogy csak ők akarnak nyerni 2018-ban, senki más.”

DK: Az MSZP önző, megalázó, sértő, vállalhatatlan

Nem újdonság, hogy mostanában elég sok konfliktus van az MSZP és a DK között. Mióta Gyurcsány Ferenc nyilvánosan akadt ki a Lengyel László-féle szervezkedésen, és Botka László, a szocialisták miniszterelnök-jelöltje kijelentette, hogy Gyurcsánnyal nem tudja elképzelni az összefogást, el kell tűnnie, elég hűvössé vált a viszony.

Szájíz

Mészáros Lőrinc vagyona tavaly 100 milliárd forinttal nőtt, ezzel már ő az ötödik leggazdagabb ember az országban.

A444.hu úgy véli, Orbán Viktorral való barátságát is próbára teheti a felcsúti vállalkozó és üzletember gazdagodása, hiszen míg Mészárosnak 120 milliárd forintos a vagyona, addig Orbánnak a legutóbbi vagyonbevallása szerint mindössze 742 ezer forint megtakarítása van feleségével közösen.

„Képzeljük el, hogy milyen könnyen félrecsúszhat ez: Orbán Viktor vesz egy jobb bort régi barátjának, míg a nem kellően körültekintő Mészáros egy borászattal készül meglepetésként. Egy ilyen helyzetben kódolva van a kellemetlen szájíz.”

Orbán Viktorral való barátságát is próbára teheti Mészáros Lőrinc elképesztő gazdagodása - 444

Csütörtök reggel derült ki, hogy Mészáros Lőrinc vállalkozó és üzletember vagyona tavaly 100 milliárd forinttal nőtt, ezzel már ő az ötödik leggazdagabb ember az országban. Az ilyen mértékű vagyongyarapodás példátlan a modern Magyarország történetében, nem csoda, hogy az első beszámolók mind a siker gazdasági titkaira koncentrálnak.

Pancsi

Bár a múlt héten még hó esett, a naptárhoz igazodva napok múlva több szabadtéri strand is kinyit.

A fürdőkben mindenütt készülnek a hosszú tél utáni nyári szezon kezdetére, de ehhez sok szabadtéri intézményben a kemény fagyok miatt komoly felújításokra is szükség volt, és egyéb gondokkal is küzdenek az üzemeltetők – számol be róla a Hirado.hu.

„Egy friss tanulmány szerint jelenleg csak a nemzetközi jelentőségű fürdők tudnak profitot termelni Magyarországon, míg a regionális, helyi fürdők többsége veszteségesen üzemel, fenntartásukhoz nélkülözhetetlen az önkormányzati hozzájárulás.”

Nehéz elhinni, de mindjárt kezdődik a strandszezon

Kicsit korainak tűnik, mert a múlt héten még hó esett, de a naptár szerint már aktuális a nyitás, hiszen jövő héten már májust írunk. Több szabadtéri strand is kinyit. A kemény fagyok a fürdőkben is jelentős károkat okoztak.

Kopp

Egyre komolyabb a viszály a Class FM és a Rádió 1 háza táján, mindenki mindenkit bíróság vagy más hatóság elé akar citálni.

Michael McNutt, a Class FM tulajdonosa indított pert Sebestyén Balázs és felesége cége ellen, mert szerinte védjegybitorlást követtek el, azaz a Reggeli Show logójával lekoppintották a Morning Show logóját és a műsor címét, Balázsék meg a keresetet perlik – derül ki a Blikk cikkéből.

„A védjegyhivatal eldönti, kinek van igaza! McNuttnak üzenem, hogy hazudozás helyett inkább utalja el a stáb utolsó fizetését, amit a mai napig elegáns módon elfelejtett megtenni!”

Rádióháború: durva per indult Sebestyén Balázs ellen

Budapest - Folytatódik a rádiós viszály! Michael­ McNutt, a Class FM tulajdonosa beperelte Sebestyén Balázst (39), valamint a műsorvezető feleségének cégét is. Az amerikai azzal vádolja Sebestyénéket, hogy védjegybitorlást követtek el, azaz a Reggeli Show logójával lekoppintották a Morning Show logóját és a műsor címét.

Címkék: Aktuális, lapszemle
http://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/37670/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2017.09.21. 03:05
A gőgös giccs szimbóluma, szárnyaszegett nemzeti melldöngetés, menekülő cefreceleb és a virtuális játszóterek veszélyei csütörtöki online lapszemlénkben.

Áder János: a vízválság előbb sújthat bennünket, mint a klímaváltozás

2017.09.20. 21:25
Az államfő Ferenc pápa szavait idézte beszédében: Isten mindig megbocsát, az ember néha megbocsát, a természet azonban soha nem bocsát meg.

Blogstar kávéház

2017.09.20. 04:15
Uniós nyüzsgés Felcsúton, iszlám világoffenzíva, relativizált nemi erőszak, trumpista hadüzenetek és felmelegített döglött akták szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2017.09.19. 04:15
Botka és Gyurcsány párviadala, Szanyi kapitány és a vadállatok, uniós közpénztemető beruházások és Orbán futása keddi online lapszemlénkben.

Dr. Bátyi Zoltán „Az év jogász írója” elismerésben részesült

2017.09.18. 18:05
Az Irodalmi Rádió szerkesztősége ez év elején több országos pályázatot írt ki "Az év jogász írója és költője", " Az év orvos írója …

Orbán Viktor: Magyarország nem bevándorló ország

2017.09.18. 15:30
Orbán Viktor miniszterelnök napirend előtti felszólalásával elindult az őszi rendes ülésszak az Országgyűlésben. A kormányfő beszámolt az eddig elért gazdasági és családpolitikai …

Vonatokra támadhatnak a terroristák Európában

2017.09.18. 07:35
A gázolásos merényletek és a rendfenntartó erők elleni támadások után vonatok kisiklatására buzdítottak szélsőséges iszlamisták az utóbbi hónapokban Európában.

Blogstar kávéház

2017.09.18. 03:45
Bohózatba fulladt demonstráció, Botka gordiuszi csomója, Gulyás Márton életműve és a felcsúti kisvasút politikai hasznai hétfői online lapszemlénkben.

Újabb gyanúsítottat fogtak el a londoni robbantással kapcsolatban

2017.09.17. 12:55
Őrizetbe vettek vasárnap egy 21 éves férfit a londoni metróban péntek reggel elkövetett pokolgépes merénylettel összefüggésben. Ő a második, akit a …

Gúnyt űztek a szegedi holokauszt-emlékműből

2017.09.17. 10:10
A Bortér résztvevői szerint vicces dolog gúnyt űzni egy holokauszt-emlékműből. 57 perc alatt kapott 300 kedvelést a bejegyzés az egyik szegedi Facebook-csoportban.

Ezeket a cikkeket olvastad már?