Blogolj!

Miről tárgyalhatott Soros György Brüsszelben?

A Fidesz-KDNP azt követeli, hogy árulják el, miről tárgyalt Soros György két napon át titokban az Európai Unió legfontosabb vezetőivel. 

Hollik István kereszténydemokrata országgyűlési képviselő szombaton Budapesten tartott sajtótájékoztatóján egyértelműnek nevezte: Soros György azért volt Brüsszelben, hogy nyomást gyakoroljon Magyarországra. Soros György és Brüsszel azt akarja, hogy Magyarország adja fel a szuverenitását a bevándorláspolitikában, és ne álljon útjába annak a tervnek, hogy "az Európai Unió vezetői migránsokkal akarják elárasztani Európát" - fejtette ki a kormánypárti képviselő.

Hollik István hangsúlyozta, hogy soha nem engednek az ilyen típusú nyomásgyakorlásnak, a nemzeti konzultációval pedig a magyar emberek is ugyanezt a határozott üzenetet küldhetik. Véleménye szerint sokakat felháborít, hogy "mit keres az európai polgárok szolgálatára létrehozott intézményekben és elvileg az európai embereket képviselő politikusoknál zárt ajtók mögött egy olyan ember, aki az európai emberek, európai országok, európai valuták és az európai bankok elleni támadásokkal szerezte a vagyonát". Úgy fogalmazott, hogy az amerikai pénzügyi spekulánst, aki "európai emberek millióinak életét tette tönkre", tárt karokkal várták a legmagasabb szintű brüsszeli vezetők. "Sőt még volt, aki puszival is" - tette hozzá, megjegyezve, "egyáltalán nem természetes az, hogy brüsszeli vezetők Soros Györgynek ilyen befolyást engednek az Európáról és Magyarországról szóló vitákban".

Mit keres Brüsszelben egy olyan spekuláns, aki ellensége az eurónak, és aki nyíltan az európai lakosság és a kultúra lecserélését tartja céljának, ezért támogatja a migrációt?

"Miért tárgyal bármilyen olyan, Magyarországot érintő ügyről egy olyan amerikai spekuláns, akinek semmilyen felhatalmazása nincs a magyar emberektől, aki már többször is elmondta, hogy az a célja, hogy a magyar emberek nagy többsége által megválasztott kormányt megbuktassa, aki már megtámadta a legnagyobb magyar bankot?" - kérdezte Hollik István, aki szerint az is látható, hogy "Soros semmibe veszi annak a 3,3 millió magyar embernek az akaratát, akik egyértelműen támogatták a határzárat és nem akarnak migránsokat látni az országban".

Kiemelte, "Soros ezzel szemben azt akarja, hogy az emberek akarata ellenére bontsuk le a határzárat és fogadjuk el az Európai Unió betelepítési kvótáját". A magyaroknak a nemzeti konzultáció jelenti az egyetlen hatékony eszközt a "Soros Györgytől és Brüsszeltől érkező nyomásgyakorlással szemben".

A nemzeti konzultáció arról szól, hogy Magyarország nem enged semmilyen külső nyomásnak és azt szeretné, hogy "Magyarország továbbra is Magyarország legyen" - jelentette ki a kormánypárti képviselő. Hollik István kérdésekre válaszolva elmondta, hogy a magyar emberek visszajelzései alapján a nemzeti konzultáció valós kérdéseket és problémákat feszeget, Brüsszelnek ugyanis valós szándéka a nemzeti szuverenitás csökkentése vagy megszüntetése például a migrációs politikában vagy az energiaszektorban.

http://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/37731/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,Brüsszel,EU,Soros György,tárgyalás
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2017.09.24. 02:45
Orbán lefejezése, Merkel ördögi fegyelmezése, vasúti terror, forrongó medencék, hazaárulók és provokátorok vasárnapi online lapszemlénkben.

Madrid átvette az irányítást a katalán rendőrség felett

2017.09.23. 19:55
A madridi központi kormányzat szombaton átvette az irányítást a katalán rendőrség felett az október 1-jére kitűzött katalán függetlenségi népszavazás előtt.

Magyarellenes iskolai támadás Erdélyben - Felelősségére figyelmeztet az RMDSZ

2017.09.23. 19:00
A román médiát és a politikusok egy részét is felelősség terheli azért, hogy két román fiú egy magyarul beszélő ötödikes kislányra …

Magyarország kétféle választ ad az ukrán oktatási törvényre

2017.09.23. 15:30
Magyarország diplomáciai választ is ad az ukrán oktatási törvény elfogadhatatlan módosítására, ugyanakkor folytatja a humanitárius segítségnyújtást is - közölte …

Elképzelhető, hogy megint robbantottak Észak-Koreában

2017.09.23. 13:55
Kis erejű, 3,4-es fokozatú földrengés volt szombaton Észak-Koreában, az epicentruma mindössze öt kilométerre volt a szeptember 3-ai föld alatti nukleáris robbantás helyszínétől, az …

A "Soros-terv" fejenként 9 millióval támogatná a migránsok integrációját

2017.09.22. 14:30
Egy minimálbért kereső magyar ember 9 év alatt kereshet annyit, amennyit Soros György egy migráns integrációjára akar költeni - …

Blogstar kávéház

2017.09.21. 03:05
A gőgös giccs szimbóluma, szárnyaszegett nemzeti melldöngetés, menekülő cefreceleb és a virtuális játszóterek veszélyei csütörtöki online lapszemlénkben.

Áder János: a vízválság előbb sújthat bennünket, mint a klímaváltozás

2017.09.20. 21:25
Az államfő Ferenc pápa szavait idézte beszédében: Isten mindig megbocsát, az ember néha megbocsát, a természet azonban soha nem bocsát meg.

Bakondi György: Életveszélyes Botkáék migránsbarátsága

2017.09.20. 09:00
Huszonnegyedik órájához érkezett az Európai Unió, hogy átvizsgálja az eddigi, kudarcokkal teli migrációs politikáját. A kötelező betelepítési kvóta sikertelen, és ha a …

Blogstar kávéház

2017.09.20. 04:15
Uniós nyüzsgés Felcsúton, iszlám világoffenzíva, relativizált nemi erőszak, trumpista hadüzenetek és felmelegített döglött akták szerdai online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?