Blogolj!

Blogstar kávéház

Káderröptető

Eltűnőben a hazai és a nemzetközi baloldal, illetve a liberalizmus, mindezek helyébe a sorosizmus lépett genderproblémával, a kábítószer liberalizálásával, a határok lebontásával.

A CEU Soros György globális hálózatának egyik fő pillére – erről Schmidt Mária történész, a Terror Háza Múzeum főigazgatója beszélt a Demokratának adott nagyinterjúban, melyben a baloldal korrupt önfeladásáról, a szólásszabadság Nyugaton történő visszaszorulásáról és a magyar felsőoktatási törvény módosítása körüli hercehurcáról is esik szó.

„Káderröptető. Olyan, mint amilyen a moszkvai Lomonoszov Egyetem volt egykoron a szocialista birodalomban. Fiatalokat gyűjtöttek össze oda a világ minden részéről, majd amikor lediplomáztak, visszaküldték őket a hazájukba. És ezeknek a kádereknek egy része tudta, hogy mi a dolga. A CEU Soros globális hálózatának az egyik pillére.”

Világ globalistái, egyesüljetek! | Demokrata

Sorosizmus... Schmidt Mária történész nevezi így azt a torz és agresszív eszmerendszert, amelyet az amerikai milliárdos teremtett mára a világban. Ennek az eszmerendszernek nemcsak a felforgatás a sajátja, hanem a nemzeti hagyományok mélységes megvetése és rombolása is a globalizmus jegyében.

Éhség

Az verte ki a biztosítékot Orbán Viktornál, hogy a CEU büszkén felvállalta a menekültek oktatását?

Michael Ignatieff, a CEU-rektora szerint a menekültek a legéhesebbek a tanulásra, mert ez ad lehetőséget sorsuk megváltoztatására – írja a 24.hu.

„Nem illegális bevándorlókkal dolgozunk. Minden kormánynak megvan a joga, hogy megvédje határait és szuverenitását. A probléma itt az emberek démonizálása.”

CEU-rektor: A menekültek a legéhesebbek a tanulásra

Michael Ignatieff az East London egyetemen tartott előadásában beszélt arról, hogy a CEU 25 éves fennállása során mindig arra törekedett, hogy oktassa a menekülteket és lehetőséget adjon nekik sorsuk megváltoztatására. Az intézmény elnök-rektora szerint ez verte ki a biztosítékot Orbán Viktornál. Nem illegális bevándorlókkal dolgozunk. Minden kormánynak megvan a joga, hogy megvédje határait és szuveranitását.

Mocsokmédia

Puzsér Róbert lemocsokmédiázta a 24.hu-t.

A Facebook-oldalán fakadt ki, szerint állítása szerint a liberális portál eltávolította YouTube-csatornájáról azt a videót, melyben a 24.hu riporterével beszél – szúrta ki a Lokál.

„Puzsér sztálini módszereket emleget, és orwelli működésűnek hívja a liberális portál szerkesztőit, akik számára csak a rájuk jó fényt vető nyilvánosság a fontos, a többit pedig üldözik és törlik.”

Puzsér lemocsokmédiázta a 24.hu-t | Lokál

Puzsér Sztálini módszereket emleget és orwelli működésűnek hívja a liberális portál szerkesztőit, akik számára csak a rájuk jó fényt vető nyilvánosság a fontos, a többit pedig üldözik és törlik.

Tét

Aki egy év alatt százmilliárdot csinál, minden áron meg is akarja tartani.

Az Index publicisztikája szerint nagyon rossz hír a magyar demokrácia jövőjére nézve Mészáros Lőrinc százmilliárdos éves gazdagodása: mivel a tét rohamosan emelkedik, a hatalom elvesztése is egyre súlyosabb egzisztenciális kockázatot jelent az uralkodó elit számára, így a gátlástalanság is nőhet.

„Mivel az évek során Mészáros még az egykori alcsúti Habsburg-kastélyt is megszerezte, talán ő maga sem sértődik meg túlságosan a történelmi párhuzamon: látszólag ennyire szerény képességű nagyura Magyarországnak V. Ferdinánd, a birodalmat ténylegesen irányító antiliberális Metternich herceg jámbor bábja óta nem volt.”

Aki egy év alatt százmilliárdot csinál, minden áron meg is akarja tartani

Amikor 2015 márciusában felhívtuk telefonon Mészáros Lőrinc felcsúti polgármestert, az egyre kínosabbá váló beszélgetésünk végére az lett a benyomásunk: Orbán Viktor barátja igazából nem hazudni akar nekünk, csak totálisan nincs képben. Mintha nem túl sok fogalma lenne róla, éppen mi az övé, hogy miféle cégeket szerzett vagy adott el (de inkább szerzett).

Oroszmagyar

Érdemes követni, ami egyszer már bevált – az orosz civiltörvényt követhették a magyarországi szabályozás megfogalmazói.

A külföldről pénz- vagy egyéb juttatásban részesülő civil szervezeteket megbélyegző orosz magyar törvény között egyaránt a társadalomra veszélyesnek tekinti a „külföldi ügynökszervezeteket” – a párhuzamokat elemzi a HVG.

„A célpont is hasonló: 2015-ben, mint nemkívánatos külföldi szervezetet, Soros György két alapítványát is bezárták Oroszországban.”

Oroszmagyar civiltörvény: rokon értelmű szavak

Mert ha valami egyszer bevált, minek másik?

Hazaárulás

Ujhelyi Istvánnak bocsánatot kellene kérnie a megsértett, megalázott szegediektől, magyaroktól, mert képviselőjükként méltatlanul viselkedett az Európai Parlamentben a hazánkról szóló vitában.

A SZEGEDma.hu közli Csúri Ákos újságírónak az EP-képviselőhöz intézett nyílt levelét, melyben egyebek mellett kiderül, az európai politika és sajtó Magyarországon röhög, mert jószerivel az unió egészére vonatkozóan összesen nem volt annyi feljelentés, mint amennyit Ujhelyiék tettek saját kormányuk ellen.

„Ön beszél számon kérhetőségről és következetességről, aki politikai karrierje kezdetén – érettségi után a Fidesz ajtaján kopogtatott, majd amikor kiderült, hogy ebben a pártban nem mosolyért, hanem munkáért adnak lehetőséget, akkor azonnal átsétált a „a sztálinista állampárt” utódpártjához, az MSZP-hez, mert ott megkapta a munka nélküli karrierjéhez illő funkciókat, majd befutó helyet?”

Ujhelyi átállt a sötét oldalra - kérjen bocsánatot a szegediektől, a magyaroktól

Csúri Ákos szegedi újságíró nyílt levelet írt Ujhelyi István szegedi MSZP-s európai parlamenti képviselőhöz, amit alább változtatás nélkül közlünk. Itt meg kellene Önt szólítanom, de nem megy. Nem találok rá pontos kifejezést, jelzőt. Levelemből kiderül, hogy miért. Ön 2017.

Címkék: Aktuális, lapszemle
http://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/37774/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Európában a biztonsági helyzet rossz, a terrorfenyegetettség nagyon súlyos

2017.08.22. 15:40
Az európai vezetők felelőssége a kontinens biztonságának garantálása, és akik erre nem képesek, nincs helyük az európai vezetők között.

Blogstar kávéház

2017.08.22. 02:40
A baloldal piszkos trükkjei, falra festett ördög, multikulti idill, szivárványszínű forgatag és válogatós terroristák keddi online lapszemlénkben.

Kiss Balázs, Korpási Bálint és Lőrincz Tamás is bronzérmes a párizsi birkózó vb-n

2017.08.21. 19:50
Kiss Balázs a kötöttfogásúak 98 kilogrammos kategóriájában, Korpási Bálint a 71 kilogrammos kategóriában nyert bronzérme …

Lelőtték a barcelonai gázolás gyanúsítottját

2017.08.21. 17:15
A rendőrség lelőtte a barcelonai merénylet utolsó szabad lábon lévő gyanúsítottját Barcelonától nyugatra.

Blogstar kávéház

2017.08.21. 04:15
Simicska mentőmellénye, Horthy tűzgolyója, Baji gepárdtrükkjei, feszült erőszakmentesség és apokaliptikus ellenzéki lebőgés hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2017.08.20. 05:35
Rakka pokla, fehér felsőbbrendűség, vizes bizonyítékok, kincses gyümölcsösök és a holdfoglalás előjátéka vasárnapi online lapszemlénkben.

Elhunyt Arthur J. Finkelstein

2017.08.19. 19:35
A The Washington Post adta hírül, hogy pénteken hosszú betegség után tüdőrákban elhunyt Arthur J. Finkelstein, az amerikai republikánusok kampánystratégája. A kiváló stratéga 2008 óta a Fideszt is ellátta a tanácsaival, de …

Kereszténység nélkül Európa szétesik, szétmállik az időben

2017.08.19. 18:15
A kereszténység nélküli Európa szétesik, szétmállik az időben - jelentette ki Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke szombaton a felvidéki Királyfiakarcsán …

Blogstar kávéház

2017.08.19. 05:30
A gyilkos terrorizmus és a Soros-terv, Szent István hagyatéka, óvodai jogsértések és helikopterező bulibárók szombati online lapszemlénkben.

Késeltek Németországban, egy ember meghalt

2017.08.18. 19:30
Az elkövetőt vagy elkövetőket még keresik.

Ezeket a cikkeket olvastad már?