Blogolj!

Blogstar kávéház

Privilégium

Első alkalommal ültek le egymással nyilvánosan vitázni a kormány képviselői és a CEU vezetői.

Schmidt Mária, a Terror Háza Múzeum főigazgatója kikérte magának, hogy a CEU nemzetközi hazugságkampányt folytat privilégiumai megtartásáért, Enyedi Zsolt rektorhelyettes abnormális helyzetnek nevezte, hogy Orbán Viktor csalással vádolta az intézményt, a kormányszóvivő pedig kellemetlen helyzetbe került – tudósít az Index.

„Bizony, Kovács Zoltán azt mondta, nem tudja, milyen diplomát szerzett a CEU-n, mert ugyan angolul töltötték ki a papírt, de nem tudja fordításként értelmezze a CEU-t vagy hogyan. Enyedi Zsolt segítette ki, hogy akkor, amikor Kovács végzett, még nem is létezett a Közép-Európai Egyetem, tehát amerikai diplomát szerzett a CEU-n. Mire Kovács duzzogva visszaszólt, hogy de nincs rajta azonosító szám.”

CEU-rektorhelyettes a kormányszóvivőnek: Ön sem egy virtuális egyetemen végzett!

"Egy dolog összeköti a beszélgetés összes résztvevőjét, mindannyian az ELTE-n végeztek" - ezzel a mondattal vezette fel a csütörtök esti nagyszabású CEU-vitát a beszélgetés moderátora Tallai Gábor, a Terror Háza Múzeum programigazgatója.

Hallgatás

Gyurcsány Ferenc továbbra sem mutatja be bizonyítékait arra nézvést, hogy az oroszoknak bizalmas információik vannak a Fideszhez és személyesen Orbán Viktorhoz köthető törvénytelen pénzmozgásokról.

A Magyar Nemzet Online igyekezett körüljárni, megvásárolta-e már a DK elnöke az Orbán Viktorról szóló, állítólag zsarolási potenciált is jelentő dokumentumokat, ha igen, mikor hozza ezeket nyilvánosságra.

„A DK vezetőjének hallgatása tehát több okból is problémás: ha tényleg tud az Orbán zsarolhatóságát bizonyító dokumentumokról, azokat esetleg meg is szerezte, annak országos, sőt nemzetközi horderejű jelentősége lehet – és neki állampolgárként, de képviselőként is kötelessége lenne értesíteni a hatóságokat. Ha azonban blöffölt, azzal mintegy előre hitelteleníti az Orbán és az oroszok kapcsolatát feltáró későbbi vizsgálatokat.”

Hallgat Gyurcsány az Orbánt terhelő iratokról

Megvásárolta-e már az Orbán Viktorról szóló, állítólag zsarolási pontenciált is jelentő dokumentumokat? Ha igen, mikor hozza ezeket nyilvánosságra? Ha az adatok bizalmasak, és nem hozhatóak nyilvánosságra, mikor keresi fel velük a parlament nemzetbiztonsági bizottságát?

Isten

Soros György az utóbbi években az európai migránsválság kapcsán aktivizálódott, és lett ismét a nemzetállamok esküdt ellensége.

A Lokál kőkeményen beleszállt Soros Györgybe, aki napjaink egyik legbefolyásosabb politikai szereplője: bár semmilyen választói felhatalmazással nem rendelkezik, mégis minden politikus ajtaja megnyílik előtte.

„Saját magát gyermekkora óta messianisztikus fantáziával megáldott emberként mutatja be könyveiben, máshol arról beszél, hogy úgy tekint magára, mint az Ótestamentum Istenére, aki láthatatlan, jóságos, de mindent lát” Máshol azt mondja, úgy gondol magára, mint egyfajta istenre vagy olyan tudósra, mint Einstein.”

Istennek hiszi magát Soros György | Lokál

null

Ajtó

Már szervezik Kulcsár Krisztián találkozóit az egyesületek és a sportági szakszövetségek vezetőivel.

A MOB frissen megválasztott elnöke azt mondta, mindig nyitva lesz az ajtaja, a magyar sport szereplői bármikor számíthatnak a segítségére – írja a SportFaktor.hu.

„Kulcsár Krisztián elnöki programjában kiemelt szerepet kapott, hogy a piac szereplőit is be akarja vonni az olimpiai bizottság életébe. A MOB továbbra is rendelkezik ugyan állami forrásokkal, de lényegesen kevesebbel, mint korábban, amikor a mostaninál jóval szélesebb feladatkört látott el, ezért növelni kell a saját forrásokat.”

MOB elnök: az én ajtóm mindig nyitva lesz

Kulcsár Krisztián, a Magyar Olimpiai Bizottság kedden megválasztott elnöke ma bejelentette: már szervezik számára a találkozókat a magyar sportélet szereplőivel. "Az én ajtóm mindig nyitva lesz" - utalt az M1 aktuális csatornán a MOB-elnök arra, hogy a magyar sport szereplői bármikor számíthatnak a segítségére.

Teher

Hajdú Péter a nehéz helyzetben is mindent megtesz azért, hogy gyermekei kiegyensúlyozottak legyenek.

A Blikk folytatja cikksorozatát Hajdú Péter és Sarka Kata családi válságáról, ezúttal arról számol be, hogyan élik meg a válását a gyermekek.

„A gyerekeket megviselték a rólunk szóló hírek, és a megváltozott helyzet, és ez főleg Dávidon látszódott. Sokkal sírósabb, érzékenyebb lett.”

Hajdú Péter vallomása: így viselik a gyerekek a válást

Kezdetben egyikünknek sem volt könnyű ez a helyzet. A gyerekeket megviselték a rólunk szóló hírek és a megváltozott helyzet, és ez főleg Dávidon látszódott. Sokkal sírósabb, érzékenyebb lett - magyarázta Hajdú Péter (42) a Class FM reggeli műsorában, amikor Stohl András, Pataki Zita és Janklovics Péter arról faggatták, hogy nyolc éves lánya, és a hat esztendős fiacskája miként éli meg, hogy a szülei útjai szétváltak.

Címkék: Aktuális, lapszemle
http://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/37894/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Európában a biztonsági helyzet rossz, a terrorfenyegetettség nagyon súlyos

2017.08.22. 15:40
Az európai vezetők felelőssége a kontinens biztonságának garantálása, és akik erre nem képesek, nincs helyük az európai vezetők között.

Blogstar kávéház

2017.08.22. 02:40
A baloldal piszkos trükkjei, falra festett ördög, multikulti idill, szivárványszínű forgatag és válogatós terroristák keddi online lapszemlénkben.

Kiss Balázs, Korpási Bálint és Lőrincz Tamás is bronzérmes a párizsi birkózó vb-n

2017.08.21. 19:50
Kiss Balázs a kötöttfogásúak 98 kilogrammos kategóriájában, Korpási Bálint a 71 kilogrammos kategóriában nyert bronzérme …

Lelőtték a barcelonai gázolás gyanúsítottját

2017.08.21. 17:15
A rendőrség lelőtte a barcelonai merénylet utolsó szabad lábon lévő gyanúsítottját Barcelonától nyugatra.

Blogstar kávéház

2017.08.21. 04:15
Simicska mentőmellénye, Horthy tűzgolyója, Baji gepárdtrükkjei, feszült erőszakmentesség és apokaliptikus ellenzéki lebőgés hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2017.08.20. 05:35
Rakka pokla, fehér felsőbbrendűség, vizes bizonyítékok, kincses gyümölcsösök és a holdfoglalás előjátéka vasárnapi online lapszemlénkben.

Elhunyt Arthur J. Finkelstein

2017.08.19. 19:35
A The Washington Post adta hírül, hogy pénteken hosszú betegség után tüdőrákban elhunyt Arthur J. Finkelstein, az amerikai republikánusok kampánystratégája. A kiváló stratéga 2008 óta a Fideszt is ellátta a tanácsaival, de …

Kereszténység nélkül Európa szétesik, szétmállik az időben

2017.08.19. 18:15
A kereszténység nélküli Európa szétesik, szétmállik az időben - jelentette ki Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke szombaton a felvidéki Királyfiakarcsán …

Blogstar kávéház

2017.08.19. 05:30
A gyilkos terrorizmus és a Soros-terv, Szent István hagyatéka, óvodai jogsértések és helikopterező bulibárók szombati online lapszemlénkben.

Késeltek Németországban, egy ember meghalt

2017.08.18. 19:30
Az elkövetőt vagy elkövetőket még keresik.

Ezeket a cikkeket olvastad már?