Blogolj!

Blogstar kávéház

Kétsebesség

A magyar kormány nem sok jóra számíthat, ha érvényesül a papírforma Franciaországban, és Macron lesz az elnök.

Az EU szélén hagyhat minket a francia elnöki favorit – állítja az Index, és emlékeztet, Macron többször kikelt ellenünk a kampányában, mondván, Magyarország nem nyílt és szabad demokráciát hozott létre

„A programja alapján kétsebességessé tenné az EU-t. Ez az, ami Orbán Viktor szerint a legellenszenvesebb gondolatok közé tartozik számunkra. Emmanuel Macron külön költségvetést, parlamentet és pénzügyminisztert adna a közös valuta használóinak.”

Az EU szélén hagyhat minket a francia elnöki favorit

Nagy lehetőség Európának - így örült Szijjártó Péter annak, hogy a centrista Emmanuel Macron és a szélsőjobboldali Marine Le Pen küzdhet meg a francia elnökségért a választás május 7-i második fordulójában. A külügyminiszter azzal indokolta a lelkesedését, hogy a két jelölttel lendületet kaphat a gondolkodás az új típusú megoldásokról az EU-ban.

Alkohol

Diplomáciai források szerint Jean-Claude Juncker nemrég látványosan részeg volt a Ciprus újraegyesítéséről szóló genfi tárgyaláson.

Többen is feltételezik az európai vezetők körében, hogy az Európai Bizottság elnöke alkoholproblémákkal küzd – írja a The Sunra hivatkozva az Origo.

„Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke többször is nekiütközött a bútoroknak a genfi találkozón, és viselkedése is obszcén volt más diplomaták szerint.”

Részeg lehetett az Európai Bizottság elnöke

Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke többször is nekiütközött a bútoroknak a genfi találkozón, és viselkedése is obszcén volt más diplomaták szerint. A The Sun szerint többen is feltételezik az európai vezetők körében, hogy Jean-Claude Juncker alkoholproblémákkal küzd.

Cicaharc

Továbbra sem körvonalazódik idehaza a nagy baloldali összefogás, ugyanakkor Gyurcsány Ferenc egy meglepő bejelentéssel is előrukkolt.

A Hirado.hu cikke héten a héten a korábbinál is feszültebb viszony alakult ki az MSZP és a DK között, egyesek már Botka és Gyurcsány totális háborújáról beszéltek, amikor is a volt kormányfő váratlant húzott...

„A demokratikus pártok közötti véleménykülönbség eltörpül amellett a felelősség mellett, ami közös, hogy leváltsuk ezt a kormányt.”

Továbbra sincs baloldali összefogás

"Nincs bajom Botka Lászlóval" - ezt mondta Gyurcsány Ferenc, látszólag teljesen komolyan egy sajtótájékoztatón. Többeket meglepett ezzel, a héten ugyanis még a korábbinál is feszültebb viszony alakult ki a baloldalon, többször nyilvánosan üzentek egymásnak az MSZP és a Demokratikus Koalíció politikusai.

Bábjáték

Sötét múltja van a Fidelitas által indított országos plakátkampánynak.

A Népszava figyelmeztet: antiszemita táptalajon nyugodhat az a gondolat, hogy a háttérből dróton rángatnak politikusokat.

„Nem véletlenül, hiszen a zsidó bábjátékos figurája többször is visszaköszönt a náci propagandában.”

Csúnya múltja van a bábjátékos plakátnak

A külügyi tárcát irányító Szijjártó Péter tegnap közleményben szólította föl lemondásra Frans Timmermanst, az Európai Bizottság alelnökét, amiért az egy interjúban azt állította, Orbán Viktor antiszemita hangot ütött meg Soros Györgyöt támadva.

Gipsz

Súlyos balesetet szenvedett Király Viktor.

A Blikk ijesztett rá az énekes rajongóira, akik a klikkelést követően azért némiképpen fellélegezhettek.

„Valószínűleg kosarazás közben történhetett a baleset, be is gipszelték már a lábát, lemondta a hétvégi koncertjeit is.”

Király Viktor súlyos balesetet szenvedett

Az énekes lesérült sportolás közben. Instagramon jelentette rajongóinak a hírt. Valószínűleg kosarazás közben történhetett a baleset, be is gipszelték már a lábát, lemondta a hétvégi koncertjeit is. "Hát nem így terveztem a szombati napomat... már be vagyok gipszelve, sajnálom mindenkitől, hogy nem tudok ott lenni a hétvégi koncerteken!"

Címkék: Aktuális, lapszemle
http://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/37961/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Késes ámokfutó Finnországban

2017.08.18. 16:30
Több embert megsebesített, az elkövetőt elfogták.

Újabb gázolásos merénylet történt Spanyolországban - Frissítve

2017.08.18. 09:00
A gázolásos merényletet a Barcelonától 120 kilométerre délre fekvő Cambrils tengerparti üdülőhely központjában követték el, hét embert megsebesítettek, …

Blogstar kávéház

2017.08.18. 03:50
Agymosott gyermekterroristák, orrcseppfüggő nemzet, öngyilkos netes őrület, szemhéjplasztikázott sztárok és Gyurcsány, a hasznos idióta pénteki online lapszemlénkben.

Terrortámadás Barcelonában, 13 halott, legalább 50 sérült – Frissítve

2017.08.17. 18:15
Barcelona belvárosában egy fehér furgon hajtott a tömegbe. 13 halott és 50 sérült van.

Nem megoldás a migránsok kötelező szétosztása, ezt az uniós országok sem támogatják

2017.08.16. 09:25
A két évvel ezelőtti magyar javaslatoknak megfelelően őrizni kell az államhatárokat, és a legutóbbi olaszországi …

Blogstar kávéház

2017.08.16. 03:45
Soros aknamunkája, a CEU bizakodása, a Jobbik lebőgése, létszámhiányos multik és halálos homeopátia szerdai online lapszemlénkben.

Ünneplő emberekre dőlt egy fa Madeirán, egy magyar áldozat is van

2017.08.15. 21:45
Nagyboldogasszony miatt összegyűlt tömegre dőlt egy fa Madeirán, legalább tizenketten meghaltak, köztük egy magyar is.

Melocco Miklós lesz a SZEGEDma Klub vendége

2017.08.15. 19:20
A szobrásszal augusztus 17-én, csütörtökön beszélget Csúri Ákos a Bistorant rendezvénytermében.

Bakondi: a belbiztonságot fenyegetik az embercsempészekkel együttműködő szervezetek

2017.08.15. 16:30
Fenyegetettséget jelent a belbiztonság számára azon nem kormányzati szervezetek (NGO-k) tevékenysége, amelyek sokszor az …

Blogstar kávéház

2017.08.15. 03:00
Végtelenített nyugdíjasgate, baloldali túlélési esélyek, szocialista Bourbonok, Ferenc pápa majma és az akadémiai futballpélda keddi online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?