Blogolj!

A miskolci múzeum letáncolta az egész világot

Nemcsak Európát, hanem az egész világot is letáncolta a Hermann Ottó Múzeum! A miskolciak egyedülálló bravúrt hajtottak végre, hiszen most először neveztek az Amerikából indult Museum Dance Off versenyre – összességében is elsőként Magyarországról, illetve Kelet- és Közép-Európából –, és rögtön meg is nyerték azt. A magyarországi videó előbb az európai döntőt vette sikerrel, majd a nemzetközi fináléban egy amerikai, egy ausztrál és egy kanadai riválist is maga mögé tudott utasítani. A miskolci múzeum produkciója az összes leadott szavazat (181 617) 56 százalékát, egészen pontosan 100 815 voksot szerzett meg a május 8-án és 9-én megtartott végső küzdelem során. Ezzel sikerült túlszárnyalni a tavalyi győztes, a melbourne-i Victoria Museum teljesítményét, akik 2016-ban 79 ezer szavazatot zsebeltek be, és ültek ezzel a világ táncoló múzeumainak trónjára.

A borsodi szervezők szerint a siker receptje egyszerű: kreativitás, vállalkozó szellem és persze széles körű összefogás Miskolcon, egész Magyarországon, sőt külföldön is. „Csupán” ennyi kellett ahhoz, hogy egy remek ötlet megvalósuljon, és elvigye a Herman Ottó Múzeum, valamint a város és hazánk nevét a világ szinte minden pontjára.

http://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/38074/pics/lead_800x600.jpg
Miskolc,Museum Dance Off,múzeum
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Regionális központot hozott létre a Bosch Miskolcon

2017.07.25. 14:10
A Bosch legújabb beruházásának eredményeként regionális szolgáltató központtal egészült ki Miskolcon a Robert Bosch Power Tool Elektromos Szerszámgyártó Kft., amely így Európa …

Ezeket a cikkeket olvastad már?