Blogolj!

Blogstar kávéház

Stílus

Nem nyugszanak: már Orbán Viktort is pofán vernék a jobbikosok.

Elhatárolódás helyett a Jobbik több fontos tisztségviselője is támogatja a Parlamentben fizikai erőszakkal fenyegetőző Szilágyi Györgyöt, sőt kifejezetten biztatják is arra, hogy valóban „b.ssza nyakon” Dömötör Csaba államtitkárt, mások a kormányfőt vernék meg – gyűjtötte csokorba a PestiSrácok.

„A Jobbik hatvani elnöke ezután sem bírta visszafogni magát, és később Vona Gábor videóját a következő szöveg kíséretében osztotta meg: Valaki nem verné már pofán Orbánt is?????”

„Valaki nem verné pofán Orbánt is?" - Elszabadultak az erőszakpárti Jobbik-vezetők (Frissítve!)

Elhatárolódás helyett a Jobbik több fontos tisztségviselője is támogatja a fizikai erőszakkal fenyegetőző Szilágyi Györgyöt, sőt kifejezetten biztatják is arra, hogy - miként azt hétfőn a parlamentben Szilágyi beígérte - valóban „b.ssza nyakon" Dömötör Csaba államtitkárt. Az erőszaklicitbe Vona Gábor a jobbikosok szerint is „maffiózó" háttérembere, Faragó Tamás is beszállt, míg a Jobbik hatvani elnöke, ...

Sátán

A XVI. kerületben folytatódott a Fidesz nemzeti konzultációs országjárása.

A Simicskó István fórumáról tudósító HVG kiemeli, hogy a honvédelmi miniszter az Erzsébetligeti Színház nyugdíjasokkal csordultig megtelt nagytermében leleplezte le a Soros-hálózatot.

„A Soros-hálózatról is volt egy külön dia; ezen ott szerepelt – minden magyarázat nélkül, hogy milyen alapon készült a lista – a HVG, az Index, a 444, a TASZ, a Magyar Helsinki Bizottság, a Krétakör, az Átlátszó és az EKINT logója. A közönség hangos felmordulással jelezte, hogy finoman szólva sem szimpatizál Sorossal. Valaki meg is jegyezte a sorokból, hogy maga a Sátán.”

200 nyugdíjas vastapssal díjazta a miniszter sorosozását

Újabb állomásához érkezett a Fidesz nemzeti konzultációs országjárása; ezúttal a 16. kerületi lakói tudhatták meg, hogy pontosan miért is kell megállítani Brüsszelt. A jeles esemény vendégelőadója az a Simicskó István honvédelmi miniszter volt, aki azon a fórumon is ott volt, ahol Szabó László, az újbudai Fidesz tagja megrángatta és megfenyegette a 444.hu újságíróját.

Gyurcsány

Pontosabban ezúttal a francia kiadása: Emmanuel Macron.

Az Origo szerint meglepő hasonlóságok fedezhetőek fel a frissen megválasztott francia elnök és Gyurcsány Ferenc volt magyar miniszterelnök pályafutásában.

„Furcsa bulvárszereplésekkel is próbálkoztak. Gyurcsány parlamenti táncos számára egy tudatosan a sajtóhoz eljuttatott ‎videóból sokan emlékeznek. Macron pedig egy 20 évvel korábbi, iskolai színjátszóköri kínos bohóckodásával próbált szavazókat szerezni.”

Bemutatjuk a francia Gyurcsányt

Ha alaposan szemügyre vesszük Emmanuel Macron frissen megválasztott francia elnök és Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök pályafutását, akkor meglepő hasonlóságokra bukkanhatunk. Most ezeknek jártunk utána. Elsőre látszólag a semmiből bukkant elő Emmanuel Macron, aki vasárnap megnyerte a franciaországi elnökválasztást.

Tized

Az állam alig hirdet az RTL-en, pedig ők a legnézettebbek.

Az Index arról ír, hogy egy évtizeden belül tizedére csökkentek a központi reklámköltések a kormányellenessé vált RTL-csoportnál.

„2011-ben és 2012-ben az állami reklámpénzek több, mint a fele az RTL-nél landolt. Aztán a nagy fordulat 2014-ben jött, akkor 8,6 százalékra olvadt a csoport részesedése. Ez volt az az év, amikor a reklámadó nyári bejelentése után a korábban alig-alig politizáló RTL Klub kormánykritikussá vált. Így jutottunk el a tavalyi 4 százalékhoz.”

Az állam alig hirdet az RTL-en, pedig ők a legnézettebbek

A Magyar Elektronikus Műsorszolgáltatók Egyesülete (MEME) kedd délután publikálta a televíziós reklámtorta teljes, 2016-ra vonatkozó adatait, a bejelentésen egyben az is kiderült, hogy 10 évre visszamenőleg éves bontásokban mekkora állami reklámköltések voltak a hazai televíziós piacon.

Képmás

Kósa Lajos nyilvánosan megvédte Habony Árpádot, aki szerinte nem közszereplő, bár két éve a bíróság első fokon másként ítélkezett.

A miniszterelnök tanácsadója pert indított képmáshoz való jog megsértése miatt a Jobbik „Ti dolgoztok – Ők lopnak!” plakátkampánya miatt – számol be róla a Magyar Nemzet Online.

„A Fidesz frakcióvezetője hozzátette: „Rogán Antal miniszter, Mészáros polgármester, Orbán Viktor közszereplő, de Habony Árpád nem. A politikus azt is elmondta a sajtótájékoztatón, hogy mindenkit lebeszél arról, hogy a nem közszereplőknek az arcképével visszaéljen.”

Kósa megvédte Habony Árpádot

Továbbra sem tartja közszereplőnek a miniszterelnök tanácsadóját a Fidesz frakcióvezetője. „Habony Árpád nem közszereplő, ezért az arcképével visszaélni tilos" - jelentette ki egy más témában tartott budapesti sajtótájékoztatóján Kósa Lajos azt követően, hogy Habony pert indított képmáshoz való jog megsértése miatt a Jobbik „Ti dolgoztok - Ők lopnak!" plakátkampánya miatt.

Címkék: Aktuális, lapszemle
http://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/38071/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Brüsszel a "Soros-terv" szerint halad

2017.09.26. 15:50
Az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkárának elmondása szerint Brüsszel a "Soros-terv" szerint halad, holott a milliárdos víziója szerinti kötelező betelepítési kvótáról …

A magyar parlament nemzetiségek bizottsága is elítéli az ukrán oktatási törvényt

2017.09.26. 15:05
Az Országgyűlés magyarországi nemzetiségek bizottsága támogatja "a jogtipró ukrán oktatási törvény elítéléséről és az …

A kormányablak az elektronikus egészségügyi szolgáltatási tér kialakításában is segít

2017.09.25. 21:25
A gördülékenyebb betegellátást fogja szolgálni az az informatikai rendszer, amelynek bevezetésére készül az …

Az ukrán elnök aláírta az új oktatási törvényt

2017.09.25. 21:00
Petro Porosenko ukrán elnök aláírta hétfőn az új oktatási törvényt, amit szeptember 5-én fogadott el a kijevi parlament, és ami a kisebbségi nyelveken történő oktatás visszaszorítása …

Észak-Korea szerint Amerika hadat üzent nekik

2017.09.25. 17:45
Az észak-koreai külügyminiszter szerint Donald Trump hadat üzent nekik, így most már joguk van lelőni azokat az amerikai harci gépeket, amik berepülnek az ország légterébe, vagy csak közel repülnek …

Ausztrália űrhivatalt hoz létre

2017.09.25. 17:25
Az ország a helyi űripar fejlesztésén dolgozik, így nemzeti űrhivatalt hoz létre.

Botka „nagyvonalú” ajánlatot tett az ellenzék felé

2017.09.25. 16:20
Az MSZP "nagyvonalú" ajánlattal fordul "a demokratikus ellenzéki pártokhoz" a listás választási helyek elosztása érdekében - közölte az ellenzéki párt …

Blogstar kávéház

2017.09.25. 04:30
Merkel állandósága, Soros kottája, elitista víziók, fapados ellenzékiség, unatkozó politikusfeleségek és kihűlt hitvesi ágy hétindító online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2017.09.24. 02:45
Orbán lefejezése, Merkel ördögi fegyelmezése, vasúti terror, forrongó medencék, hazaárulók és provokátorok vasárnapi online lapszemlénkben.

Madrid átvette az irányítást a katalán rendőrség felett

2017.09.23. 19:55
A madridi központi kormányzat szombaton átvette az irányítást a katalán rendőrség felett az október 1-jére kitűzött katalán függetlenségi népszavazás előtt.

Ezeket a cikkeket olvastad már?