Blogolj!

Blogstar kávéház

Test-őrzés

Bebizonyosodott: Botka retteg saját szavazóitól, retteg a szegediektől.

A 888.hu szúrta ki, hogy az MSZP miniszterelnök-jelölt-jelöltje zakós-dorkós testőrökkel kísértette magát a szegedi borfesztiválon, azaz neki is megvannak a maga kopaszai.

„Vajon mitől félhet Botka László, hogy ilyen jól öltözött izomagyakkal zárja el magától a szegedi szavazókat?”

Bebizonyosodott: Botka retteg saját szavazóitól

Az MSZP miniszterelnök-jelöltjeként tetszelgő polgármester még saját városában is kerüli a nyilvánosságot, és kopaszokkal keríti el mag...

Ellenállás

Huszonnégyen tudtak összegyűlni szombaton, hogy a miniszterelnök házánál tüntessenek Orbán Viktor ellen.

A HVG Online beszámolója szerint véres-taknyos zsebkendővel üzent a Demokrata Ellenállás által szervezett maroknyi demonstrálók.

„Hosszasan ecsetelték, miért Putyin embere, csicskája Orbán, illetve miért nevezték át a kormányfő hazának utcáját Putyin sugárútra. Tudósítónk összesen 24 tüntetőt számolt össze a helyszínen. A demonstrálók azt mondták: szerintük lesz majd olyan is, amikor 500-an lesznek.”

Véres-taknyos zsebkendővel üzentek Bayernek az Orbán házánál tüntetők

Maroknyian mentek fel tüntetni szombat délután Orbán Viktor Cinege úti házához. Tudósítónk szerint az odafele vezető úton erős volt a rendőri jelenlét. Bayer Zsoltnak is üzentek.

Képmutatás

Bayer Zsolt megnyilvánulásai miatt tiltakoznak, közben ők akasztanának és fejeznének.

A PestiSrácok történeti visszatekintésre vállalkozott, áttekintette, hogy a magyar baloldali politikusoktól, újságíróktól és aktivistáktól nem áll más távolabb, mint a szelíd, mimózalelkű politika.

„Nem árt észben tartani: a baloldal első magyarországi hatalomra kerülését akasztott emberek és rettegés kísérte, majd a másodikat is, és a baloldal ma is ilyesmiről álmodik.”

Bayer Zsolt miatt hőbörögnek, pedig ők akasztanának, lefejeznének és munkatáborokat nyitnának

Rettenetes felzúdulást váltott ki Bayer Zsolt azzal a minapi kijelentésével, hogy ha kell, a taknyukon-vérükön kell kirángatni a parlamentből a civil tiltakozókat. Érthető persze a megütközés a baloldali politikusok, újságírók és aktivisták részéről, hiszen a baloldal hagyományosan szelíd, mimózalelkű politikát folytat ebben az országban (is), amelytől végtelenül távol áll az erőszak.

Konszenzus

A Magyar Olimpiai Bizottság új elnökének ajtaja nyitva áll, de egyszerre csak egy embernek.

Kulcsár Krisztián a Magyar Nemzet Online-nak adott nagyinterjút kampányáról, terveiről és a politikai befolyásról.

„Egy MOB-elnöknek olimpiarendezés-pártinak kell lennie, így nem is kérdés, hogy én is a budapesti olimpia mellett állok. Reálisan nézve viszont elengedhetetlen, hogy újra megteremtsük a társadalmi konszenzust a rendezés mögött.”

„Politikus vagy balett-táncos, engem nem érdekel"

Elnök úr, Star Wars-rajongó? - Óriási fanatikusnak nem mondanám magam, de szeretem a Star Wars-filmeket. - Csak hogy mindenki értse: a május 2-i MOB-tisztújításon a választás előtti beszédét kezdte a Csillagok háborújából ismert Yoda szavaival: „Tedd vagy ne tedd! De ne próbáld!"

Cérna

Harcsa Veronika alaposan kiosztotta Németh Szilárdot.

A Blikk cikkéből kiderül, az énekesnőnél azért szakadt el a cérna, mert a Fidesz alelnöke nyavalyás provokációnak minősítette a napokban a Kálvin téri aluljáróban történt incidenst, ahol egy migránsgyűlölő férfi megütött egy nőt, aki épp egy konfliktust akart csillapítani.

„Emberek, ilyet nem lehet! Bántalmazott nőből nem csinálunk bűnöst, hogy ezzel duplán is áldozattá tegyük!”

Most szakadt el a cérna: az énekesnő a Facebookon üzent a Fidesz alelnökének

Ahogy arról korábban lapunk is beszámolt, a Kálvin téri aluljáróban található Trio pizza egyik dolgozója szerencsétlenségére angolul szólított meg egy vendéget, aki erre őt mocskos migránsnak nevezve teljesen kikelt magából, a Bernadett nevű hölgyet pedig, aki próbált közbelépni, nemcsak szidalmazta, hanem bántalmazta is. A Fidesz alelnöke az ATV Start műsorában fejtette ki véleményét az eset kapcsán.

Címkék: Aktuális, lapszemle
http://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/38194/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

A kormányablak az elektronikus egészségügyi szolgáltatási tér kialakításában is segít

2017.09.25. 21:25
A gördülékenyebb betegellátást fogja szolgálni az az informatikai rendszer, amelynek bevezetésére készül az …

Az ukrán elnök aláírta az új oktatási törvényt

2017.09.25. 21:00
Petro Porosenko ukrán elnök aláírta hétfőn az új oktatási törvényt, amit szeptember 5-én fogadott el a kijevi parlament, és ami a kisebbségi nyelveken történő oktatás visszaszorítása …

Észak-Korea szerint Amerika hadat üzent nekik

2017.09.25. 17:45
Az észak-koreai külügyminiszter szerint Donald Trump hadat üzent nekik, így most már joguk van lelőni azokat az amerikai harci gépeket, amik berepülnek az ország légterébe, vagy csak közel repülnek …

Ausztrália űrhivatalt hoz létre

2017.09.25. 17:25
Az ország a helyi űripar fejlesztésén dolgozik, így nemzeti űrhivatalt hoz létre.

Botka „nagyvonalú” ajánlatot tett az ellenzék felé

2017.09.25. 16:20
Az MSZP "nagyvonalú" ajánlattal fordul "a demokratikus ellenzéki pártokhoz" a listás választási helyek elosztása érdekében - közölte az ellenzéki párt …

Blogstar kávéház

2017.09.25. 04:30
Merkel állandósága, Soros kottája, elitista víziók, fapados ellenzékiség, unatkozó politikusfeleségek és kihűlt hitvesi ágy hétindító online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2017.09.24. 02:45
Orbán lefejezése, Merkel ördögi fegyelmezése, vasúti terror, forrongó medencék, hazaárulók és provokátorok vasárnapi online lapszemlénkben.

Madrid átvette az irányítást a katalán rendőrség felett

2017.09.23. 19:55
A madridi központi kormányzat szombaton átvette az irányítást a katalán rendőrség felett az október 1-jére kitűzött katalán függetlenségi népszavazás előtt.

Magyarellenes iskolai támadás Erdélyben - Felelősségére figyelmeztet az RMDSZ

2017.09.23. 19:00
A román médiát és a politikusok egy részét is felelősség terheli azért, hogy két román fiú egy magyarul beszélő ötödikes kislányra …

Magyarország kétféle választ ad az ukrán oktatási törvényre

2017.09.23. 15:30
Magyarország diplomáciai választ is ad az ukrán oktatási törvény elfogadhatatlan módosítására, ugyanakkor folytatja a humanitárius segítségnyújtást is - közölte …

Ezeket a cikkeket olvastad már?