Blogolj!

Blogstar kávéház

Ideg

Botka László miatt bojkottja a jobboldali médiát az MSZP.

A Lokál értesülései szerint megtépázta Botka László idegeit, hogy a jobboldali sajtó lerántotta a leplet Szeged polgármesterének, egyben az MSZP miniszterelnök-jelölt-jelöltjének urizáló életmódjáról.

„Az ilyen akciókkal egyébként a politikusok nem az adott lapot sértik meg, hanem az olvasókat – egyben a választókat – fosztják meg a tájékoztatástól.”

Botka miatt hallgat az MSZP? | Lokál

Mindeközben Nyakó István, az MSZP sajtófőnöke néhány napja bejelentette, hogy ezentúl nem nyilatkoznak az általuk jobboldalinak tartott sajtónak, így lapunknak sem. Mindez egyébként a balliberális sajtó egy részében is kiverte a biztosítékot. A Magyar Idők szerint a bejelentés hátterében az áll, hogy a szocialisták miniszterelnök-jelöltje, Botka László rosszul viseli, hogy a sajtó többször is hírt adott az urizálásáról.

Lényeg

A DK tüntetéssel tervezi megakadályozni a perkátai Horthy-szobor felállítását.

A Gyurcsány-párt emlékeztet, korábban Orbán Viktor is kijelentette, nem támogatja, hogy köztéri szobor őrizze az egykori kormányzó emlékét – írja az Index.

„A Horthy-szobor kapcsán újra összeállt a Fidesz-Jobbik frakció, hiszen több jobbikos prominens is részt venne a szoborállításon. Ismét kiderült, hogy összenő, ami össze tartozik, a Jobbik sem tud más lenni, mint mi lényege.”

A DK tüntetéssel tervezi megakadályozni a Horthy-szobor felállítását

Orbán Viktor 2015-ben azt mondta a parlamentben, hogy Magyarország 1944. március 19-én elveszítette szuverenitását, 1990. május 2-án pedig visszanyerte azt. A miniszterelnök szerint a megszálló hatalmakkal való kollaborálásnak különböző oka, mélysége, minősége lehet, de a kormány nem támogathatja, hogy olyan politikusoknak emeljenek szobrot, akik együttműködtek az elnyomókkal - ezért nem támogatja a Horthy-szobrot sem.

Bosszú

Oszama bin Laden fia megfenyegette Amerikát.

A PestiSrácok összeállításából kiderül, a 28 éves Hamza egy amerikai szövetségi nyomozó szerint készen áll egy erősebb, nagyobb al-Kaidának vezetésére és a bosszúra.

„Az Egyesült Államok Hamzát 'speciálisan kijelölt globális terroristának' nevezte el, csakúgy, mint apját egykoron.

Oszama bin Laden fia üzent Amerikának: "meg fogjátok érezni a bosszúnkat"

Meg akarja bosszulni apja halálát Oszama bin Laden fia, aki üzenetben fenyegette meg Amerikát. A CBS-nek nyilatkozott egy volt szövetségi nyomozó, aki szerint a most 28 éves Hamza "készen áll egy erősebb, nagyobb al-Kaidának vezetésére és a bosszúra". Hamza bin Laden a Mirror cikke szerint nem csupán édesapja, hanem Irak és Afganisztán miatt is bosszút ...

Iksz

Nem is kampányolt, mégis megválasztották Havas Henriket.

A Blikk számolt be róla, hogy az időközi önkormányzati választáson sikerrel szerepelt Havas, aki így képviselőként folytathatja.

„Én voltam szavazni, magamat be is ikszeltem. Utána mondtam itthon Havasnénak, hogy mivel a többi jelöltre nem is voksoltam, ezért érvénytelen a szavazatom. Hát lehet, hogy így jártam, de én csak arra koncentráltam, hogy magamat megtaláljam a szavazólapon.”

Breaking - Nem is kampányolt, mégis megválasztották: képviselő lett Havas Henrik

Délután a Blikknek Havas azt mondta: Őszinte leszek, engem ez az egész nem hoz lázba. Biztosan felhív majd valaki, hogy mi lett az eredmény. Hát ennyi - kezdte a Blikknek Havas. - Én voltam szavazni, magamat be is ikszeltem. Utána mondtam itthon Havasnénak, hogy mivel a többi jelöltre nem is voksoltam, ezért érvénytelen a szavazatom.

Lovaglás

Kreativitásból jelesre vizsgáztak egy szerszámokat áruló webáruház marketingesei.

Olyan hirdetéssel jött ki az egyik magyar webáruház, hogy a Jobbik adja a másikat – áll a HVG cikkében.

„A 'Ti dolgoztok. Ők lopnak.' üzenethez csak egy kicsit kellett hozzányúlni, no meg a képet – a stílus meghagyása mellett – lecserélni, és máris kész a feszült aktuálpolitikai helyzetet politikamentesen meglovagoló hirdetés. Ami az eredeti plakát paródiájaként is felfogható.”

Olyan hirdetéssel jött ki az egyik magyar webáruház, hogy a Jobbik adja a másikat

Ha azt hiszi, hogy egy szerszámokat áruló webáruház marketingeseinek nehéz dolga van, ha sokak számára érdekes reklámot szeretnének kitalálni - nos, akkor valószínűleg igaza van. De hogy a feladat nem lehetetlen, arra máris mutatunk egy példát.

Címkék: Aktuális, lapszemle
http://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/38227/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Európában a biztonsági helyzet rossz, a terrorfenyegetettség nagyon súlyos

2017.08.22. 15:40
Az európai vezetők felelőssége a kontinens biztonságának garantálása, és akik erre nem képesek, nincs helyük az európai vezetők között.

Blogstar kávéház

2017.08.22. 02:40
A baloldal piszkos trükkjei, falra festett ördög, multikulti idill, szivárványszínű forgatag és válogatós terroristák keddi online lapszemlénkben.

Kiss Balázs, Korpási Bálint és Lőrincz Tamás is bronzérmes a párizsi birkózó vb-n

2017.08.21. 19:50
Kiss Balázs a kötöttfogásúak 98 kilogrammos kategóriájában, Korpási Bálint a 71 kilogrammos kategóriában nyert bronzérme …

Lelőtték a barcelonai gázolás gyanúsítottját

2017.08.21. 17:15
A rendőrség lelőtte a barcelonai merénylet utolsó szabad lábon lévő gyanúsítottját Barcelonától nyugatra.

Blogstar kávéház

2017.08.21. 04:15
Simicska mentőmellénye, Horthy tűzgolyója, Baji gepárdtrükkjei, feszült erőszakmentesség és apokaliptikus ellenzéki lebőgés hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2017.08.20. 05:35
Rakka pokla, fehér felsőbbrendűség, vizes bizonyítékok, kincses gyümölcsösök és a holdfoglalás előjátéka vasárnapi online lapszemlénkben.

Elhunyt Arthur J. Finkelstein

2017.08.19. 19:35
A The Washington Post adta hírül, hogy pénteken hosszú betegség után tüdőrákban elhunyt Arthur J. Finkelstein, az amerikai republikánusok kampánystratégája. A kiváló stratéga 2008 óta a Fideszt is ellátta a tanácsaival, de …

Kereszténység nélkül Európa szétesik, szétmállik az időben

2017.08.19. 18:15
A kereszténység nélküli Európa szétesik, szétmállik az időben - jelentette ki Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke szombaton a felvidéki Királyfiakarcsán …

Blogstar kávéház

2017.08.19. 05:30
A gyilkos terrorizmus és a Soros-terv, Szent István hagyatéka, óvodai jogsértések és helikopterező bulibárók szombati online lapszemlénkben.

Késeltek Németországban, egy ember meghalt

2017.08.18. 19:30
Az elkövetőt vagy elkövetőket még keresik.

Ezeket a cikkeket olvastad már?