Blogolj!

Blogstar kávéház

Simindex

Origo: felmondás-számláló a Simicska Lajos birtokába került (Sim)Indexnél.

A Fidelitas indította be a felmondást-számlálót, a lista első szereplője pedig Dudás Gergely főszerkesztő – írja az Origo.

„Dudás még kedden jelentette be, hogy közös megegyezéssel otthagyja a portált, júniustól már nem ő az első ember az újságnál. Az eset azért is fura, mert a főszerkesztő április végén még vezércikkben és az ATV műsorában is azt bizonygatta, hogy a szerkesztőséget semmilyen formában nem érinti, hogy Simicska Lajos oligarcha egy hónapja megvásárolta az Indexet.”

Számolja a Fidelitas, hányan mondanak fel a Simicska-féle Indexnél

Felmondás-számlálót indított el a Fidelitas, a Fidesz ifjúsági szervezete azt gyűjti, hogy hányan mondanak fel a Simicska Lajos birtokába került Index.hu szerkesztőségéből. A napokban váratlanul távozó Dudás Gergely főszerkesztő az első, aki felkerült a listára. A Fidelitas elindított egy felmondás-számlálót, azt akarják összegyűjteni, hogy hányan mondanak fel az Index.hu szerkesztőségéből.

Legalja

Index: abban nincs vita, hogy az Origo már nem tekinthető újságnak, annál inkább a propagandagépezet részének.

Ezzel együtt is a Momentum eddigi legrosszabb húzása volt a látogatás az Origóban – véli az Index.

„Az a kellemetlenkedés, amit Fekete-Győr András az Origónál rendezett (túl azon, hogy jogsértő magánterületen engedély nélkül tartózkodni) mindennek pont az ellentéte: nem vicces, nem laza, nem pimasz, a médiaügyekben járatlanok számára nehezen érthető, és az ember óhatatlanul is a munkájukban feltartott dolgozókkal azonosul. Kínos az egész az elsőtől az utolsó pillanatig, és ezen (...) a modern kori magyar sajtótörténet legalját jelentő Origo-cikkek odamontírozása (…) nem változtat.”

A Momentum eddigi legrosszabb húzása volt a látogatás az Origóban

A Momentum Mozgalom elnöke, Fekete-Győr András ma bement az Origo szerkesztőségébe, és megpróbált az ott dolgozók lelkiismeretére hatni, szembesítve őket, hogy a lejárató cikkeik célpontjai létező, valódi, érző stb. emberek. Amekkora butaságnak hangzik egy ilyen, tisztán hatalmi helyzetben bárkinek a jó érzésére apellálni, pont olyan rosszul sült el a dolog.

Karantén

Az Európai Néppárt megszűnt Orbán Viktor stabil hátországának lenni.

A HVG szerint saját pártcsaládja zárhatja morális karanténba a magyar miniszterelnököt, akit egyre gyakrabban nyíltan is bírálnak a CEU és a civilek elleni törvények miatt, ugyanakkor a szerdai EP-határozatnak lehet egy másik üzenete is.

„A Fidesz szinte kiprovokálta, hogy a választások előtt újra Magyarország legyen az EU napirendjén. Orbán Viktor elszigetelődhet ugyan az európai szinten, de például egy Tavares-jelentés 2.0 létrejöttéből belpolitikailag profitálhat majd.”

Morális karanténba zárhatják Orbánt

„A fő probléma maga Orbán és nem a Fidesz. Ő már elveszett" - mondta még áprilisban a Politico című lap szerint a svéd Gunnar Hökmark, aki úgy vélte, a konzervatív pártcsalád nem védheti tovább Orbánt. A lap akkor azt írta, hogy az Európai Néppártból, amely frakciójának a Fidesz tagja az Európai Parlamentben, a svédeken kívül a finnek, hollandok, belgák és luxemburgiak is kirúgnák Orbánt.

Katarzis

A Gyirmót mellett még öt csapatot fenyeget a búcsú veszélye a labdarúgó NB I hajrájában.

A SportFaktor.hu nemcsak részletesen elemzi az esélyeket és a lehetőségeket az utolsó két forduló előtt, de szavazásra is buzdít.

„Kétségtelen, hogy lenne abban valami egészen katartikus, ha az Újpestnek az utolsó fordulóban a Ferencváros vendégeként az életéért kellene küzdenie.”

NB I: ki esik ki a végén? - szavazás

A Gyirmót már elköszönőben van az NB I-től, hiszen matematikai esélye sincs már arra, hogy jövőre is élvonalbeli legyen. Kérdés, hogy melyik lesz a másik kieső. Ha csak a számokat nézzük, akkor az Újpestnek (39 pont), a Debrecennek (38), a Diósgyőrnek (36), a Mezőkövednek (36) és a jelenleg kieső helyen álló MTK-nak (35) van esélye arra, hogy a végén búcsúzzon.

Koktél

Kórházban fekszik a Barátok közt sztárja.

Egy magánkórházban lábadozik Mérai Kata – tudta meg a Blikk.

„A színésznő Instagram oldalán jelentkezett be kórházi ágyáról, ahol infúzióval a karjában fekszik, remélve, hogy mihamarabb elszabadul az egészségügyi intézményből. 'Bedobok egy koktélt!' – kommentálta fotóját Kata.”

Kórházban fekszik a Barátok közt sztárja - fotó

A színésznő Instagram oldalán jelentkezett be kórházi ágyáról, ahol infúzióval a karjában fekszik, remélve, hogy mihamarabb elszabadul az egészségügyi intézményből. „Bedobok egy koktélt!" - kommentálta fotóját Kata, aki több részletet nem osztott meg problémájáról. Bízunk benne, hogy a színésznő jól van, és koktél után mihamarabb egészségben láthatjuk!

Címkék: Aktuális, lapszemle
http://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/38350/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2017.07.28. 04:50
Multikulti Világfalu, dzsihádista retorika, a Momentum rejtélyes tízmilliói és elhibázott káderpolitika pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2017.07.27. 04:10
Brüsszel fenyegetése, Simicska képmutatása, a középosztály lecsúszása, Botka fapofája és Orbán biodíszlete csütörtöki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2017.07.26. 02:45
Vona pofonjai, az ellenzék pecsenyéje, iskolai háborúk, elnőiesedő férfiak és magyar luxus szerdai online lapszemlénkben.

Fölényes győzelemmel elődöntősök a férfi pólósaink

2017.07.25. 21:55
Bejutott az elődöntőbe a magyar férfi vízilabda-válogatott a hazai rendezésű vizes világbajnokságon, miután a keddi negyeddöntőben 14-5-re legyőzte az orosz csapatot a …

Az egész magyar ellenzék aláírt Sorosnak

2017.07.25. 16:05
A Fidesz szerint az egész magyar ellenzék "tokkal-vonóval" aláírt Soros Györgynek.

Regionális központot hozott létre a Bosch Miskolcon

2017.07.25. 14:10
A Bosch legújabb beruházásának eredményeként regionális szolgáltató központtal egészült ki Miskolcon a Robert Bosch Power Tool Elektromos Szerszámgyártó Kft., amely így Európa …

Blogstar kávéház

2017.07.25. 02:50
Korlátlan hatalom, megbélyegzett zsidók, falazó franciák, rendőrségi szarvashiba és Gyárfás önelégültsége keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2017.07.24. 04:55
A siránkozó ellenzék felelőssége, Orbán leckéje, Hitler és Vona tökéletessége, Soros megítélése és Kulcsár Attila kilátásai hétfindító lapszemlénkben.

EYOF – Győr és a valóra vált álom

2017.07.23. 17:40
Kulcsár Krisztián, a MOB) elnöke megvalósult álmokról és a 14. nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválról (EYOF) beszélt a vasárnapi sajtótájékoztatón.

Blogstar kávéház

2017.07.23. 05:15
Magyar kalandok az Antarktiszon, nyugati disznóságok az arab világban, a baloldal fuldoklása és a magyarok csodája vasárnapi online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?