Blogolj!

Blogstar kávéház

Simindex

Origo: felmondás-számláló a Simicska Lajos birtokába került (Sim)Indexnél.

A Fidelitas indította be a felmondást-számlálót, a lista első szereplője pedig Dudás Gergely főszerkesztő – írja az Origo.

„Dudás még kedden jelentette be, hogy közös megegyezéssel otthagyja a portált, júniustól már nem ő az első ember az újságnál. Az eset azért is fura, mert a főszerkesztő április végén még vezércikkben és az ATV műsorában is azt bizonygatta, hogy a szerkesztőséget semmilyen formában nem érinti, hogy Simicska Lajos oligarcha egy hónapja megvásárolta az Indexet.”

Számolja a Fidelitas, hányan mondanak fel a Simicska-féle Indexnél

Felmondás-számlálót indított el a Fidelitas, a Fidesz ifjúsági szervezete azt gyűjti, hogy hányan mondanak fel a Simicska Lajos birtokába került Index.hu szerkesztőségéből. A napokban váratlanul távozó Dudás Gergely főszerkesztő az első, aki felkerült a listára. A Fidelitas elindított egy felmondás-számlálót, azt akarják összegyűjteni, hogy hányan mondanak fel az Index.hu szerkesztőségéből.

Legalja

Index: abban nincs vita, hogy az Origo már nem tekinthető újságnak, annál inkább a propagandagépezet részének.

Ezzel együtt is a Momentum eddigi legrosszabb húzása volt a látogatás az Origóban – véli az Index.

„Az a kellemetlenkedés, amit Fekete-Győr András az Origónál rendezett (túl azon, hogy jogsértő magánterületen engedély nélkül tartózkodni) mindennek pont az ellentéte: nem vicces, nem laza, nem pimasz, a médiaügyekben járatlanok számára nehezen érthető, és az ember óhatatlanul is a munkájukban feltartott dolgozókkal azonosul. Kínos az egész az elsőtől az utolsó pillanatig, és ezen (...) a modern kori magyar sajtótörténet legalját jelentő Origo-cikkek odamontírozása (…) nem változtat.”

A Momentum eddigi legrosszabb húzása volt a látogatás az Origóban

A Momentum Mozgalom elnöke, Fekete-Győr András ma bement az Origo szerkesztőségébe, és megpróbált az ott dolgozók lelkiismeretére hatni, szembesítve őket, hogy a lejárató cikkeik célpontjai létező, valódi, érző stb. emberek. Amekkora butaságnak hangzik egy ilyen, tisztán hatalmi helyzetben bárkinek a jó érzésére apellálni, pont olyan rosszul sült el a dolog.

Karantén

Az Európai Néppárt megszűnt Orbán Viktor stabil hátországának lenni.

A HVG szerint saját pártcsaládja zárhatja morális karanténba a magyar miniszterelnököt, akit egyre gyakrabban nyíltan is bírálnak a CEU és a civilek elleni törvények miatt, ugyanakkor a szerdai EP-határozatnak lehet egy másik üzenete is.

„A Fidesz szinte kiprovokálta, hogy a választások előtt újra Magyarország legyen az EU napirendjén. Orbán Viktor elszigetelődhet ugyan az európai szinten, de például egy Tavares-jelentés 2.0 létrejöttéből belpolitikailag profitálhat majd.”

Morális karanténba zárhatják Orbánt

„A fő probléma maga Orbán és nem a Fidesz. Ő már elveszett" - mondta még áprilisban a Politico című lap szerint a svéd Gunnar Hökmark, aki úgy vélte, a konzervatív pártcsalád nem védheti tovább Orbánt. A lap akkor azt írta, hogy az Európai Néppártból, amely frakciójának a Fidesz tagja az Európai Parlamentben, a svédeken kívül a finnek, hollandok, belgák és luxemburgiak is kirúgnák Orbánt.

Katarzis

A Gyirmót mellett még öt csapatot fenyeget a búcsú veszélye a labdarúgó NB I hajrájában.

A SportFaktor.hu nemcsak részletesen elemzi az esélyeket és a lehetőségeket az utolsó két forduló előtt, de szavazásra is buzdít.

„Kétségtelen, hogy lenne abban valami egészen katartikus, ha az Újpestnek az utolsó fordulóban a Ferencváros vendégeként az életéért kellene küzdenie.”

NB I: ki esik ki a végén? - szavazás

A Gyirmót már elköszönőben van az NB I-től, hiszen matematikai esélye sincs már arra, hogy jövőre is élvonalbeli legyen. Kérdés, hogy melyik lesz a másik kieső. Ha csak a számokat nézzük, akkor az Újpestnek (39 pont), a Debrecennek (38), a Diósgyőrnek (36), a Mezőkövednek (36) és a jelenleg kieső helyen álló MTK-nak (35) van esélye arra, hogy a végén búcsúzzon.

Koktél

Kórházban fekszik a Barátok közt sztárja.

Egy magánkórházban lábadozik Mérai Kata – tudta meg a Blikk.

„A színésznő Instagram oldalán jelentkezett be kórházi ágyáról, ahol infúzióval a karjában fekszik, remélve, hogy mihamarabb elszabadul az egészségügyi intézményből. 'Bedobok egy koktélt!' – kommentálta fotóját Kata.”

Kórházban fekszik a Barátok közt sztárja - fotó

A színésznő Instagram oldalán jelentkezett be kórházi ágyáról, ahol infúzióval a karjában fekszik, remélve, hogy mihamarabb elszabadul az egészségügyi intézményből. „Bedobok egy koktélt!" - kommentálta fotóját Kata, aki több részletet nem osztott meg problémájáról. Bízunk benne, hogy a színésznő jól van, és koktél után mihamarabb egészségben láthatjuk!

Címkék: Aktuális, lapszemle
http://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/38350/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Miniszterelnök-jelöltnek választották Botka Lászlót

2017.05.27. 17:30
Az MSZP kongresszusa megválasztotta a párt miniszterelnök-jelöltjének Botka László szegedi polgármestert - jelentette be az ellenzéki párt elnöke szombaton Budapesten.

Fidesz: a balliberálisok migránsokkal kezelnék a népesedési problémát

2017.05.27. 15:35
A Fidesz szerint a magyar és európai baloldal azért támadja a kormány határvédelmi és családsegítő intézkedéseit, mert ők nem gyerekekkel, hanem …

Meghalt Carter amerikai elnök volt főtanácsadója

2017.05.27. 11:50
Nyolcvankilenc éves korában meghalt Zbigniew Brzezinski, Jimmy Carter elnök egykori nemzetbiztonsági főtanácsadója pénteken Washingtonban.

Farkas Flórán: új lendületet kaphatnak a roma felzárkóztatási programjai

2017.05.27. 09:05
A Lungo Drom elnöke az M1 szombat reggeli műsorában azt mondta, a megállapodás egy másfél évtizedes közös munka folytatása, amely erőt és …

Blogstar kávéház

2017.05.27. 05:40
Hogyan kapcsolódik Soros és Simicska, miért vonná gyámság alá Botkát az MSZP, és mit üzennek a németek az oltásellenes mozgalomnak, kiderül szombati online lapszemlénkből.

Blogstar kávéház

2017.05.26. 06:30
Európai ellenszél, nemzeti jövő, feltámadó szociáldemokrácia, cionista sorosozás és facebookos nemzeti konzultáció pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2017.05.25. 05:45
A kétharmad imázsa, az özönvíz tudományossága, televíziós trükkök és Andy Vajna titkai csütörtöki online lapszemlénkben.

Még mindig fúrják a paksi bővítést

2017.05.24. 15:50
A Greenpeace Magyarország és az Energiaklub bíróságon támadták meg Paks II környezetvédelmi engedélyét, amely 2017 márciusában emelkedett jogerőre.

Blogstar kávéház

2017.05.24. 04:10
Brüsszelezés, politikai hullarablás, rés a pajzson, liberális halálhumor, irracionális tolerancia, dzsihadista őrület: tények és eltérő vélemények a magyar sajtóból a manchesteri terrortámadás kapcsán szerdai lapszemlénkben.

Meghalt Roger Moore

2017.05.23. 15:30
A hírt a család erősítette meg. A színész 89 éves volt, Svájcban hunyt el rákban.

Ezeket a cikkeket olvastad már?