Blogolj!

Blogstar kávéház

Tulajdon

„Elég volt a lopásból” – üzenték százak, akik Felcsúton tüntettek a korrupció ellen.

A demonstrálók játék pénzt vittek Orbán Viktornak, majd Mészáros Lőrincet is meglátogatták, ahol a felcsúti polgármester pogácsával kínálta a népet – tudósított a Magyar Narancs.

„Vágó Gábor, az esemény szervezője Orbán Viktor háza előtt elmondta: szerinte a miniszterelnök úgy kezeli az országot, mintha a saját tulajdona lenne. A tüntetők játék pénzeket vittek Orbánnak, majd a levegőbe dobták a címleteket, aztán Kovács Gergely, az ellentüntetést szervező Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnöke is beszélt, közölte: ő fenntartható korrupciót szeretne, illetve azt, hogy a korrupciót le lehessen írni az adóból.”

„Elég volt a lopásból" - Százak tüntetnek Felcsúton a korrupció ellen

A demonstrálók játékpénzt vittek Orbán Viktornak, majd elindultak Mészáros Lőrinc háza felé. Több százan kiabálták a miniszterelnök háza mellett, hogy „Orbán takarodj!" azon a korrupcióellenes tüntetésen, amelyet Vágó Gábor és a Kellesz-Korrupcióellenes Szövetség szervezett Felcsútra.

Felforgatók

Már vidéken is provokál a Soros-hálózat.

Az Origo szerint közismerten Soros György által pénzelt több álcivil szervezet buszoztatott le demonstrálókat Felcsútra, ahol a békés hétvégi életet próbálták fenekestül felforgatni.

„A Soros-hálózat újabb akciója zajlik Felcsúton, melynek célja Magyarország politikájának megtámadása. Ez csak egy a figyelemfelkeltés újabb epizódja, amelyet a tüntetők Brüsszel és Budapest után Felcsúton is eljátszottak. A tüntetők a régió jövőjét és vízióját is támadják, és kétségbe vonják a fejlődést.”

Már vidéken is provokál a Soros-hálózat

A Soros-hálózat újabb tüntetést szervezett, ezúttal vidéken randalíroztak többen. Így akarnak demokráciát kiáltva nyomást gyakorolni a magyar kormány bevándorlás-politikájára. Egy gond van: lassan több a külföldi újságíró ezeken az eseményeken, mint a magyar tüntető. Erről a térség miniszterelnöki biztosa beszélt az Origónak.

Szándék

Akár egy évig terjedő szabadságvesztés is járhat, ha kiderül, hogy Botka László szándékosan adott be hiányos vagyonnyilatkozatot.

A büntetőjog nem ismeri a jóhiszeműség kifejezést, nincs a politikusok számára kedvezmény, Botka Lászlónak bizonyítania kell, hogy nem szándékosan tette közzé a hamis vagyonnyilatkozatát – nyilatkozta a SZEGEDma.hu-nak a Botka-botrány kapcsán Futó Barnabás budapesti sztárügyvéd.

„Büntetőjogi szempontból vizsgálva úgy tűnik, hogy fennáll a hamis magánokirat felhasználásának megalapozott gyanúja. A Büntető Törvénykönyv 345. paragrafusa szerint akár egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető, ha kiderül, hogy Botka László szándékosan, és nem gondatlanságból használta a meghamisított tartalmú nyilatkozatot.”

Sztárügyvéd is megszólalt Botka vagyonnyilatkozatáról

Akár egy évig terjedő szabadságvesztés is járhat azért, ha kiderül, hogy Botka László szándékosan adott be hiányos vagyonnyilatkozatot - nyilatkozta portálunknak Futó Barnabás budapesti sztárügyvéd. Mint arról beszámoltunk, vagyonnyilatkozat-tételi eljárást kezdeményezett a Fidesz szegedi szervezete Botka László ellen, tisztán akarnak ugyanis látni valós vagyoni helyzetét illetően .

Felhők

A Szeviép-ügy vádlottjának védője szerint gazdasági bűncselekmény történt.

Az Echo Tv Informátor című műsorában szólta el magát a 10,5 milliárd forintos tartozást és több mint 400 kisvállalkozó csődjét maga után hagyó cég korábbi vezetőjének ügyvédje – figyelt fel rá a PestiSrácok.

„Sűrűsödnek a felhők a szegedi szocialisták háza táján, mivel az MSZP helyi politikusait egyre többen hozzák kapcsolatba a botrányos keretek közt éppen 2010-ben bedőlő Szeviéppel. Az Echo Tv stábját meg is fenyegette Ujhelyi István, az MSZP európai parlamenti képviselője.”

Elszólta magát a Szeviép-ügy vádlottjának ügyvédje, szerinte gazdasági bűncselekmény történt

Az Echo Tv Informátor című műsorában szólta el magát a Szeviép-üggyel kapcsolatban a 10,5 milliárd forintos tartozást és több mint 400 kisvállalkozó csődjét maga után hagyó cég korábbi vezetőjének ügyvédje, miután azt mondta, hogy gazdasági bűncselekményről van szó. A Szeiép-ügy vádlottjának védője még véletlenül sem védence ártatlanságát hangoztatta, hanem azt nyomatékosította, hogy itt nincs helye ...

Időszámítás

A Jobbik elnöke a politikai unióval szemben a gazdasági mellett érvel.

Vona Gábor-nagyinterjúval lepte meg olvasóit a Magyar Nemzet Online, melyben többek között arról olvashatunk, hogy a bérunió kezdeményezése nem áll ellentétben azzal, hogy a párt Magyarország szuverenitásának erősítéséért harcol.

„Mi nem ígérgetünk. Most új időszámítás kezdődött. Nem azt mondjuk, hogy egyik napról a másikra elérjük a német béreket, de azt igen, hogy napról napra közelebb kerülünk majd hozzájuk. Ez az európai népszavazás a nulladik lépés, ami alapelvként rögzítené, hogy ugyanazért a munkáért ugyanaz a bér jár.”

Vona Gábor: Gazdasági unió legyen, ne politikai

Az Európai Bizottság zöld jelzést adott béruniós kezdeményezésüknek. Hogyan tovább? - Európai népszavazást harcoltunk ki, és ez hatalmas siker. Most egy év alatt össze kell gyűjtenünk a csatlakozó hét tagállammal együtt összesen egymillió aláírást, hogy az Európai Unió alapelvei közé bekerülhessen az egyenlő munkáért egyenlő bért elve.

Bravúr

Nagyvonalúan bánik az információkkal a Tények.

Az Index bravúrnak minősíti, hogy a TV2 Tények az új magyar film, a Jupiter holdja cannes-i bemutatójáról szóló riportjában egyszer sem hangzik el, hogy a főszereplő egy menekült.

„A főszerepet játszó Jéger Zsomborról annyit mond el a riporter, hogy a színész, miután meglövik a filmben, természetfeletti képességre tesz szert: tud lebegni. Az az információ viszont egész végig kimarad, hogy ő egy szír menekült, akit a zöldhatáron lövi le egy magyar rendőr (véletlenül). Ezek után hiába várjuk a kétperces riportban, végig csak a magyar filmet övező tapsról és érdeklődésről beszélnek benne, de a menekült szó egyszer sem hangzik el.”

Nem hiszi el, mit hallgatott el a TV2

Képzelje el, hogy amikor életében először hallott a Csillagok háborújáról, akkor úgy mesélték volna el, hogy nem mondják ki az űr, a jedi vagy az Erő szavakat. Vagy mondjuk a Gyűrűk uránál kihagyják azt az információt, hogy az embereken kívül hobbitok, elfek, törpök és varázslók a főszereplők.

Címkék: Aktuális, lapszemle
1
http://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/38435/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
gizella 2017-05-21 13:34:36
A felcsúti tüntetésről csak annyit - látva a díszes társaságot - napi házifeladat teljesítve, s ami legjobban fáj nekik a kasszakulcs hiánya ,soros papa a kasszakulcsot nem tudja nekik garantálni csak a hozzávezető utat tudja finanszírozni. A simicsGa index-el kapcsolatban pedig , hogy nagyvonalúan hallgat el információkat (irigylem a cikk íróját ,hogy ilyen fajsúlyos dolgokkal bír foglalkozni ) miközben ők azt a nagyon fontos tényt felejtik el megírni, hogy ki is adja a lét Mundruczónak ,immár többedszerre. Ennek hiányában tudósítani sem lehetne Cannes-ról
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

A kormányablak az elektronikus egészségügyi szolgáltatási tér kialakításában is segít

2017.09.25. 21:25
A gördülékenyebb betegellátást fogja szolgálni az az informatikai rendszer, amelynek bevezetésére készül az …

Az ukrán elnök aláírta az új oktatási törvényt

2017.09.25. 21:00
Petro Porosenko ukrán elnök aláírta hétfőn az új oktatási törvényt, amit szeptember 5-én fogadott el a kijevi parlament, és ami a kisebbségi nyelveken történő oktatás visszaszorítása …

Észak-Korea szerint Amerika hadat üzent nekik

2017.09.25. 17:45
Az észak-koreai külügyminiszter szerint Donald Trump hadat üzent nekik, így most már joguk van lelőni azokat az amerikai harci gépeket, amik berepülnek az ország légterébe, vagy csak közel repülnek …

Ausztrália űrhivatalt hoz létre

2017.09.25. 17:25
Az ország a helyi űripar fejlesztésén dolgozik, így nemzeti űrhivatalt hoz létre.

Botka „nagyvonalú” ajánlatot tett az ellenzék felé

2017.09.25. 16:20
Az MSZP "nagyvonalú" ajánlattal fordul "a demokratikus ellenzéki pártokhoz" a listás választási helyek elosztása érdekében - közölte az ellenzéki párt …

Blogstar kávéház

2017.09.25. 04:30
Merkel állandósága, Soros kottája, elitista víziók, fapados ellenzékiség, unatkozó politikusfeleségek és kihűlt hitvesi ágy hétindító online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2017.09.24. 02:45
Orbán lefejezése, Merkel ördögi fegyelmezése, vasúti terror, forrongó medencék, hazaárulók és provokátorok vasárnapi online lapszemlénkben.

Madrid átvette az irányítást a katalán rendőrség felett

2017.09.23. 19:55
A madridi központi kormányzat szombaton átvette az irányítást a katalán rendőrség felett az október 1-jére kitűzött katalán függetlenségi népszavazás előtt.

Magyarellenes iskolai támadás Erdélyben - Felelősségére figyelmeztet az RMDSZ

2017.09.23. 19:00
A román médiát és a politikusok egy részét is felelősség terheli azért, hogy két román fiú egy magyarul beszélő ötödikes kislányra …

Magyarország kétféle választ ad az ukrán oktatási törvényre

2017.09.23. 15:30
Magyarország diplomáciai választ is ad az ukrán oktatási törvény elfogadhatatlan módosítására, ugyanakkor folytatja a humanitárius segítségnyújtást is - közölte …

Ezeket a cikkeket olvastad már?