Blogolj!

Blogstar kávéház

Jövőtlenek

Koncertekkel várták a kormányellenes tiltakozókat vasárnap a Kossuth téren.

A PestiSrácok tudósítása szerint a jövőtlenek zenés-táncos tüntetése zajlott a fővárosban.

„Deák Éva a Partners Alapítvány képviseletében a civilellenes kormányzati fellépésről beszélve hangsúlyozta, olyan szervezetet működtet, amely külföldi finanszírozásból látja el problémás gyerekek mentorálását. Kijelentette, 'a gyerekekért vagyok itt',és azokért az emberekért, akik azért dolgoznak, hogy másoknak jobb legyen.”

Véget ért a jövőtlenek zenés-táncos tüntetése (GALÉRIÁVAL)

A politikusok az igazi álomgyilkosok, akik ellopták az emberek jövőjét - hangsúlyozta Vágó Gábor a vasárnapi CEU-párti tüntetés egyik szószólója. A menet vasárnap délután indult a Műegyetem rakpartról a Kossuth térre, ahol koncertekkel várták a tiltakozókat. Elhangzott, a tüntetés nem állhat meg, május 29-én újra hangos lesz a Kossuth tér.

Sivalkodók

A Soros-hálózat által szervezett demonstrációval nyomást próbálnak gyakorolni a magyar bevándorláspolitikára.

A 888.hu kiemeli, a tüntetők jóval kevesebben voltak, mint azt a szervezők előzetesen várták.

„Tüntetés zajlik Budapesten, a hivatásos sivalkodók a Műegyetem rakparton gyülekeznek, onnan pedig a Kossuth térre vonulnak.”

Már megint tüntiznek a fővárosban

Rendhagyó beszélgetés Barthel-Rúzsa Zsolttal, a Századvég Alapítvány elnökével a kereszténységről és Európa megmaradásáról, Sorosról és az iszlám bevándorlásról, a civilekről és azokról, akik csak annak mondják magukat, na meg arról, hogy "nálad van-e a piros kapszula".

Álomgyilkosok

A lopás akkor is lopás, ha törvénybe foglalják – üzenték a Budapesten demonstrálók.

A 888.hu-val szemben a 24.hu sokezres tömeget fedezett fel a „Nem maradunk csendben” és az „Oktatási szabadságot” csoportok tüntetésén, mellyel kapcsolatban kiemeli, a volt LMP-s Vágó Gábor álomgyilkossággal vádolta a jelenlegi politikai elitet.

„Rablás, hogy oligarchák szerezték meg a bankokat, a médiát, egész gazdasági szektorokat. De a legfőbb bűn, – mondta Vágó – hogy ellopták a jövőnket. 30 éve egy vidéki falusi gyerek is gondolhatta, hogy miniszterelnök lehet, ma legfeljebb azt hogy közmunkás legyen, vagy külföldön melós.”

Tüntetés a Parlamentnél: A lopás akkor is lopás, ha törvénybe foglalták

Ezrek gyűltek össze vasárnap délután a Műegyetem rakparton a "Nem adjuk a jövőnk, itt maradunk!" elnevezésű kormányellenes demonstráción. A megmozdulást a Nem maradunk csendben és az Oktatási szabadságot oldalak szervezték. A Műegyetemnél Dinók Henriett a Romaversitas szólalt fel elsőként, aki a CEU szerepét méltatta a romák felzárkóztatásában.

Huligánok

Akkora sikert aratott a 21-i tüntetés, hogy a szervezők már el is döntötték 29-én jön a folytatás.

A Népszava Online nyerte a vasárnapi számháborút, miután úgy saccolt, húszezren demonstráltak a kormány ellen.

„Orbán, Putyin, Erdogan három büdös huligán, Európa, Európa – rigmusokat skandálja az óriási tömeg.”

Nem adjuk a jövőnk! - 20 ezren tüntettek Budapesten (fotók+videó)

A Nem adjuk a jövőnk, itt maradunk! címmel hirdetett tüntetést a Nem maradunk csendben, illetve a Kossuth téri 80 ezres tüntetést és a Szabadság téri 15 ezres tüntetést szervező Oktatási Szabadságot Facebook-csoport közösen, hogy összefogásra buzdítsák a polgárokat. Tudósítónk becslése szerint 20 ezren gyűltek össze a Kossuth téren este fél 9-re.

Egyesülés

Szüleivel utazott férjéhez Vajna Timi Cannes-ba.

Franciaországban egyesült újra a Vajna család, Timi három hónap amerikai tartózkodás után a francia filmfővárosban ölelhette át újra Andyt és szüleit – írja exkluzív beszámolójában a Blikk.

„Nagyon örülök, hogy Andy elenged, és bízik bennem. Nagyon szeretem őt, egyszerre vagyunk szerelmesek, és ugyanakkor nagyon tiszteljük egymást. A legjobb érzés számomra az, hogy Andy engem helyezett az előtérbe, engedi, hogy tanuljak, és azon van ő is, hogy minél jobban érvényesülhessek. Ez az egymás iránti szeretet legfelsőbb szintje.”

Örömteli találkozás három hónap után: szüleivel utazott férjéhez Vajna Timi Cannesba

Vajna Timinek - hogy megszerezhesse az amerikai állampolgárságot - évente 6 hónapot kell az Egyesült Államokban tartózkodnia. Ennek okán nemcsak férjétől, Andytől él elszakítva, de szeretett szüleit is csak nagyon ritkán látja. A cannes-i kikötőben találkoztunk az újraegyesített családdal, ahol exkluzív interjút adtak a Blikknek. - Timivel 21 évvel ezelőtt voltunk itt nyaralni.

Szakadás

Elképesztő technikai probléma miatt maradt el a Budaörs-Soroksár NB II-es focimeccs tévéközvetítése.

A főkamera-helyszínéül kijelölt állásnál olyan rossz állapotban volt burkolat, hogy fennállt a veszélye annak, beszakad az operatőr alatt – tudta meg a 444.hu.

„A legszebb a történetben, hogy a meccset Tatabányán játszották, mert a budaörsi oroszlánbarlangot épp felújítják. A tatabányai Grosics Gyula stadiont két éve 250 millió forint értékben újították fel, a gyepszőnyeg mellett lett világítás is a most harmadosztályú klub stadionjában, de úgy fest, mindenre nem jutott pénz.”

Elmaradt a Budaörs-Soroksár NB II-es derbi közvetítése, mert félő volt, hogy beszakad a lelátó az operatőr alatt - 444

"Technikai problémák miatt elmarad az NBII-es meccs közvetítése" - közölte a megrázó hírt vasárnap délutánt az M4 honlapja. A közszolgálati sportcsatorna a Budaörs-Soroksár rangadót közvetítette volna a Merkantil Bank Liga 36. fordulójából, de a stáb végül hazautazott, mert a "stadion állapota nem teszi lehetővé az M4 Sport stábjának a biztonságos munkavégzést, így sajnos nem tudjuk élőben közvetíteni a meccset".

Címkék: Aktuális, lapszemle
http://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/38465/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2017.08.21. 04:15
Simicska mentőmellénye, Horthy tűzgolyója, Baji gepárdtrükkjei, feszült erőszakmentesség és apokaliptikus ellenzéki lebőgés hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2017.08.20. 05:35
Rakka pokla, fehér felsőbbrendűség, vizes bizonyítékok, kincses gyümölcsösök és a holdfoglalás előjátéka vasárnapi online lapszemlénkben.

Elhunyt Arthur J. Finkelstein

2017.08.19. 19:35
A The Washington Post adta hírül, hogy pénteken hosszú betegség után tüdőrákban elhunyt Arthur J. Finkelstein, az amerikai republikánusok kampánystratégája. A kiváló stratéga 2008 óta a Fideszt is ellátta a tanácsaival, de …

Kereszténység nélkül Európa szétesik, szétmállik az időben

2017.08.19. 18:15
A kereszténység nélküli Európa szétesik, szétmállik az időben - jelentette ki Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke szombaton a felvidéki Királyfiakarcsán …

Blogstar kávéház

2017.08.19. 05:30
A gyilkos terrorizmus és a Soros-terv, Szent István hagyatéka, óvodai jogsértések és helikopterező bulibárók szombati online lapszemlénkben.

Késeltek Németországban, egy ember meghalt

2017.08.18. 19:30
Az elkövetőt vagy elkövetőket még keresik.

Késes ámokfutó Finnországban - Frissítve

2017.08.18. 16:30
Több embert megsebesített, ketten meghaltak.

Újabb gázolásos merénylet történt Spanyolországban - Frissítve

2017.08.18. 09:00
A gázolásos merényletet a Barcelonától 120 kilométerre délre fekvő Cambrils tengerparti üdülőhely központjában követték el, hét embert megsebesítettek, …

Blogstar kávéház

2017.08.18. 03:50
Agymosott gyermekterroristák, orrcseppfüggő nemzet, öngyilkos netes őrület, szemhéjplasztikázott sztárok és Gyurcsány, a hasznos idióta pénteki online lapszemlénkben.

Terrortámadás Barcelonában, 13 halott, legalább 50 sérült – Frissítve

2017.08.17. 18:15
Barcelona belvárosában egy fehér furgon hajtott a tömegbe. 13 halott és 50 sérült van.

Ezeket a cikkeket olvastad már?