Blogolj!

Szegedi drogkereskedőket vádol az ügyészség

A vád szerint fogyasztóként kezdték, kereskedéssel folytatták narkós pályafutásukat azok a fiatalok, akik ellen most emelt vádat a Csongrád Megyei Főügyészség, mert bizonyítottnak látja, hogy jelentős mennyiségű kábítószerrel kereskedtek Szegeden.

A vádirat szerint a húsz év körüli fiatalok rendszeresen fogyasztottak kábítószert, majd 2016-ban elhatározták, hogy a fogyasztáson túl szép nyereség reményében kereskedőként beszállnak a Tisza-parti narkóbizniszbe is. Többfajta kábítószert, így amfetamint, MDMA-t, kokaint, kannabiszt, mindezeket por, tabletta és egyéb formában szereztek be, majd azt részben ismerőseiknek, részben pedig szórakozóhelyeken ismeretleneknek adták tovább.

A nyomozók a vádlottak egyikét már tavaly márciusban egy belvárosi szórakozóhely előtt igazoltatták. Akkor különböző mennyiségű és minőségű kábítószert találtak és foglaltak le a rendőrök, majd ezt követően egy hónap múlva egy másik szórakozóhelyen is lebukott az ifjú nepper. Ekkor már a bűnvadászok felkutatták társait is, és megtalálták azt az újszegedi ingatlant, ahol a kábítószereket tárolták. A házkutatás során több száz adag, kiporciózott, különböző fajtájú kábítószert és azok kereskedéséhez szükséges segédeszközöket foglaltak le. 

A főügyészség a vádlottakat jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntettével vádolja. Két fiatal előzetes letartóztatásban várja ügyének tárgyalását, míg harmadik társukat még keresi a rendőrség.

(rual)

http://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/38474/pics/lead_800x600.jpg
bűnügy,drog,kábítószer,rendőrség,Szeged,ügyészség
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Táskába rejtett kábítószert foglaltak le Röszkén

2017.08.21. 15:05
Közel egy kiló heroingyanús anyagot, valamint 3 kilónyi adalékanyagot találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei egy autóbuszban, Röszkén.

Álrendőrök raboltak Szegeden

2017.08.21. 15:05
Két olyan helybéli férfit vettek őrizetbe a Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói, akik magukat rendőrnek kiadva egy fiatalt raboltak ki a városban.

Macedón kábítószercsempészt vádol az ügyészség

2017.08.16. 10:25
Olyan macedón férfival szemben emelt vádat a Csongrád Megyei Főügyészség, aki ez év februárjában több mint 17 kg marihuánát próbált meg Magyarországra csempészni.

Melocco Miklós lesz a SZEGEDma Klub vendége

2017.08.15. 19:20
A szobrásszal augusztus 17-én, csütörtökön beszélget Csúri Ákos a Bistorant rendezvénytermében.

Szír migráns kirablásáért kell bűnhődniük

2017.08.15. 11:50
Két olyan férfival szemben emelt vádat a Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség, akik két éve, augusztus közepén egy szír menekültet raboltak ki.

Koszovói fegyvercsempészt vádol az ügyészség

2017.08.14. 11:40
Egy olyan koszovói férfival szemben emelt vádat a Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség, aki idén év elején pisztolyt és töltényeket akart Magyarországra csempészni.

Drog: 135 ember ellen indult büntetőeljárás Ozorán

2017.08.09. 16:50
Még két nappal a fesztivál vége után is hárman megbuktak kábítószer-teszteken a Tolna megyeri Ozora község nevét viselő kulturális és zenei fesztivál résztvevői közül.

Szerb embercsempészekkel szemben emeltek vádat

2017.08.03. 11:40
Vádat emelt a Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség azzal a két szerb férfival és nővel szemben, akik februárban 18 pakisztáni és afgán illegális határátlépőnek nyújtottak segítséget.

Brutálisan bántalmazták rabtársukat Nagyfán

2017.08.02. 11:50
Besúgással vádoltak rabtársukat a nagyfai börtönben, majd többször is súlyosan bántalmazták, ráadásul meg is fenyegették.

Körözött autók csempészeit buktak le Csongrád megyében

2017.08.02. 11:30
Egy húsz- és egy kétmilliós értékű körözött autót csíptek el a határon.

Ezeket a cikkeket olvastad már?