Blogolj!

Blogstar kávéház

Imázs

A hetes cikkely a kétharmadhoz is hozzásegítheti Orbánt.

Egy nemzetközi elemzés szerint a Fidesznek kifejezetten jól jönnek az uniós fenyegetések, ezzel ugyanis tovább erősítheti az unióellenes populista kampányát – írja a HVG Online.

„Az elemző szerint Orbán valódi célja az újabb kétharmad, de az időközi választási eredmények, illetve bizonyos belpolitikai botrányok miatt ez jelen állás szerint nem jönne össze, csak az abszolút többség. A következő egy évben így a Fidesznek kellene még mintegy 10 százalékpontos népszerűségnövelés a célhoz, és a 7. cikkellyel kapcsolatos ügy valójában annak a kampánynak a felépítésében segít, ami a populizmusról, a külföld- és EU-ellenes retorikáról és az erőskezű vezető imázsáról szól.”

Elemzés: A hetes cikkely még a kétharmadhoz is hozzásegítheti Orbánt

Az biztos, hogy az unió végül nem alkalmazza a legszigorúbb büntetést a magyar kormánnyal szemben, azonban okozhat még nekik kellemetlen perceket, hogy jelen állás szerint a Néppárt megszűnt Orbán Viktor stabil hátországának lenni.

Ítélet

A tudományos kutatások szerint a jövőben az extrém időjárási jelenségek mind sűrűbben jelentkeznek, és lassan átlagossá válnak.

Készülnie kell Budapestnek és Magyarországnak, mert megszokottak lesznek a keddihez hasonló ítéletnapok – írja egy klímaváltozás-szakértőre hivatkozva a 24.hu.

„A számítások szerint Magyarországra nyaranta hosszabb, aszályos időszakok várnak úgy, hogy az éves csapadék átlagos mennyisége nem változik jelentősen, eloszlása viszont igen. Ha esik, akkor intenzíven hullik a csapadék, és mind gyakoribbá válnak azok a jelenségek, amelyeket most még ritka időjárási szélsőségnek tekintünk. Mint a keddi vihar.”

Megszokottak lesznek a keddihez hasonló ítéletnapok Magyarországon

Kedden Budapest és környéke nyakába szakadt az ég, a tömegközlekedés gyakorlatilag leállt, autók az alvázukig süllyedve, a gyalogosok derékig vízben gázolva küzdöttek az elemekkel. Dörgött, villámlott, sőt tornádó is kialakult, amelyet több településről is észleltek: ízelítőt kaptunk az ítélet napjából.

Szint

Napi tévé 1: Az M1 szerint Soros az Iráni Iszlám Köztársaságot sem hagyja békén.

A 444.hu egészen új szintnek minősíti, hogy a magyar közmédia az Iráni Iszlám Köztársaság despotájára hivatkozva állítja: Soros György gonosz.

„A bejátszás arról szólt, hogy Soros egyesek szerint befolyásolta a kanadai és a francia választásokat az általa is támogatott civilszervezeteken keresztül. Aztán, mikor épp lankadna a figyelem, az M1 ledobja az atomot: forrásként használják az Iráni Iszlám Köztársaság síita fundamentalista despotájának, Ali Hámenei ajatollahnak, Irán legfelsőbb vezetőnek weboldalát, a khamenei.ir-t, amin az ajatollah gonosz, cionista-amerikai multimilliárdosnak nevezi Sorost.”

Új szint: a magyar közmédia az Iráni Iszlám Köztársaság despotájára hivatkozva állítja azt, hogy Soros György GONOSZ - 444

Nagyon fontos riport jelent meg Soros Györgyről a közmédia Híradójában. A bejátszás arról szólt, hogy Soros egyesek szerint befolyásolta a a kanadai és a francia választásokat az általa is támogatott civilszervezeteken keresztül.

Szembesítés

Napi tévé 2: A Jobbik érdekében hamisítja a híreket a Hír TV.

Már hazugságoktól sem riad vissza Vona Gábor pártelnök és a Jobbik érdekében Simicska Lajos oligarcha 180 fokos fordulatot vett Hír TV-je, melynek végül helyreigazítást kellett közzétennie, miután elferdítette egy államtitkár parlamenti felszólalását – szúrta ki a PestiSrácok.hu.

„Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára számos idézet és esemény ismertetésével szembesítette a jobbikos politikust azzal, hogy a Jobbik korábban ellenezte az uniós tagságot. Úgy tűnik, mindez annyira kellemetlen volt a Hír TV-nek, hogy inkább elferdítették Dömötör Csaba válaszát.”

Vona Gábort pajzsolva így hazudik a Hír Tv

Már a hazugságoktól sem riad vissza Vona Gábor pártelnök és a Jobbik érdekében Simicska Lajos oligarcha 180 fokos fordulatot vett Hír TV-je - szúrta ki a PestiSrácok.hu. Történt, hogy hétfőn a parlamentben a Jobbik pártelnöke a bérunióról szóló uniós kezdeményezésükről beszélt napirend előtt, amire válaszul Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára számos idézet és esemény ...

Egyetlen

Trumpra szavazott az amerikai elnökválasztáson Andy Vajna.

Sharon Stone beperelte, Argentínában a halálát kívánták az Evita miatt, Bruce Lee élete végéig a házában lakott, Timivel most a gyermekvállalásra készülnek – Andy Vajna filmügyi kormánybiztossal a Lokál közöl interjút.

„Úgy gondoltam, hogy az Obama-rezsim tönkretette már az országot, és változást szerettem volna. Azt hiszem, rosszabb nem lehet, mint Clinton, és nagyon remélem, hogy Trumppal valamivel jobb lesz. Szerintem a filmszakmában én vagyok az egyetlen, aki rá szavazott, mindenki más nagyon liberális-demokrata.”

Halálos fenyegetést kapott Andy Vajna | Lokál

Sharon Stone beperelte, Argentínában a halálát kívánták az Evita miatt, Bruce Lee pedig élete végéig a házában lakott - interjút készítettünk Andy Vajna filmügyi kormánybiztossal, aki azt is elárulta, hogy készen áll az apaságra, és hogy nem véletlenül készülnek feleségéről gyönyörű fotók. - Egyre népszerűbbek a magyar filmek, sorra nyerik a különböző díjakat.

Címkék: Aktuális, lapszemle
http://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/38586/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

A hatóság elrendelte az Auróra Kioszk és Auróra Kert azonnali bezárását

2017.06.28. 17:40
Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Polgármesteri Hivatalának jegyzője szerdán bezáratta az Auróra utca 9. és 11. szám alatti Auróra …

Igazi sztárparádé lesz a vizes vb megnyitóján

2017.06.28. 15:00
Emeli Sandé, Eötvös Péter, Herczku Ágnes, Bogányi Gergely, valamint további 510 művész működik közre a budapesti FINA vizes világbajnokság július 14-i nyitórendezvényén.

Leállt a MÁV szervere

2017.06.28. 13:05
Elektromos kábelátvágás miatt leállt a MÁV Déli pályaudvaron lévő szerverterme, az erről üzemeltetett informatikai rendszerek délelőtt 10 óra után leálltak. Szünetel az internetes jegyértékesítés is.

Blogstar kávéház

2017.06.28. 03:50
Ellenzéki harakiri, megszívatott diákmunkások, életveszélyes metróbuhera, Merkel őrülete és Zuckerberg jótékonysága szerdai online lapszemlénkben.

Fidesz: a Soros-szervezeteknek átláthatóan kell működniük

2017.06.27. 11:15
A Fidesz szerint a Soros-szervezeteknek átláthatóvá kell tenni működésüket.

72 órán belül életbe lépnek az átmeneti beutazási korlátozások Amerikában

2017.06.27. 07:10
Az amerikai külügyminisztérium szerint a legfelsőbb bíróság döntése nyomán 72 órán belül, már csütörtökön életbe lépnek a Trump …

Blogstar kávéház

2017.06.27. 03:30
Orosz rulett Budapesten, bűnözői körök a honosítás körül, ellenzéki gyűlöletverseny és bődületes szakmai baki, no meg Soros lemeztelenített valósága keddi online lapszemlénkben.

Brutális hőség jön!

2017.06.26. 06:45
A hét közepén 40 Celsius-fok körüli meleg lehet Magyarország térségében - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat a Facebook-oldalán egy európai előrejelzésre hivatkozva.

Blogstar kávéház

2017.06.26. 05:10
Hétindítói kávézásunk főszereplői: Botka, a sírásó, Orbán, a játékos, Putyin, a médiatanár, Bochkor, az egyéniség és Fekete-Győr, a 21. századi.

Domoszlón is fölényes fideszes győzelem született

2017.06.25. 22:10
Újabb időközi polgármester választást nyert meg fölényesen a Fidesz-KDNP jelöltje. Ezúttal a Heves megyei Domoszlón győzedelmeskedett a szavazatok több mint felét megszerezve Paulenka …

Ezeket a cikkeket olvastad már?