Blogolj!

Blogstar kávéház

Imázs

A hetes cikkely a kétharmadhoz is hozzásegítheti Orbánt.

Egy nemzetközi elemzés szerint a Fidesznek kifejezetten jól jönnek az uniós fenyegetések, ezzel ugyanis tovább erősítheti az unióellenes populista kampányát – írja a HVG Online.

„Az elemző szerint Orbán valódi célja az újabb kétharmad, de az időközi választási eredmények, illetve bizonyos belpolitikai botrányok miatt ez jelen állás szerint nem jönne össze, csak az abszolút többség. A következő egy évben így a Fidesznek kellene még mintegy 10 százalékpontos népszerűségnövelés a célhoz, és a 7. cikkellyel kapcsolatos ügy valójában annak a kampánynak a felépítésében segít, ami a populizmusról, a külföld- és EU-ellenes retorikáról és az erőskezű vezető imázsáról szól.”

Elemzés: A hetes cikkely még a kétharmadhoz is hozzásegítheti Orbánt

Az biztos, hogy az unió végül nem alkalmazza a legszigorúbb büntetést a magyar kormánnyal szemben, azonban okozhat még nekik kellemetlen perceket, hogy jelen állás szerint a Néppárt megszűnt Orbán Viktor stabil hátországának lenni.

Ítélet

A tudományos kutatások szerint a jövőben az extrém időjárási jelenségek mind sűrűbben jelentkeznek, és lassan átlagossá válnak.

Készülnie kell Budapestnek és Magyarországnak, mert megszokottak lesznek a keddihez hasonló ítéletnapok – írja egy klímaváltozás-szakértőre hivatkozva a 24.hu.

„A számítások szerint Magyarországra nyaranta hosszabb, aszályos időszakok várnak úgy, hogy az éves csapadék átlagos mennyisége nem változik jelentősen, eloszlása viszont igen. Ha esik, akkor intenzíven hullik a csapadék, és mind gyakoribbá válnak azok a jelenségek, amelyeket most még ritka időjárási szélsőségnek tekintünk. Mint a keddi vihar.”

Megszokottak lesznek a keddihez hasonló ítéletnapok Magyarországon

Kedden Budapest és környéke nyakába szakadt az ég, a tömegközlekedés gyakorlatilag leállt, autók az alvázukig süllyedve, a gyalogosok derékig vízben gázolva küzdöttek az elemekkel. Dörgött, villámlott, sőt tornádó is kialakult, amelyet több településről is észleltek: ízelítőt kaptunk az ítélet napjából.

Szint

Napi tévé 1: Az M1 szerint Soros az Iráni Iszlám Köztársaságot sem hagyja békén.

A 444.hu egészen új szintnek minősíti, hogy a magyar közmédia az Iráni Iszlám Köztársaság despotájára hivatkozva állítja: Soros György gonosz.

„A bejátszás arról szólt, hogy Soros egyesek szerint befolyásolta a kanadai és a francia választásokat az általa is támogatott civilszervezeteken keresztül. Aztán, mikor épp lankadna a figyelem, az M1 ledobja az atomot: forrásként használják az Iráni Iszlám Köztársaság síita fundamentalista despotájának, Ali Hámenei ajatollahnak, Irán legfelsőbb vezetőnek weboldalát, a khamenei.ir-t, amin az ajatollah gonosz, cionista-amerikai multimilliárdosnak nevezi Sorost.”

Új szint: a magyar közmédia az Iráni Iszlám Köztársaság despotájára hivatkozva állítja azt, hogy Soros György GONOSZ - 444

Nagyon fontos riport jelent meg Soros Györgyről a közmédia Híradójában. A bejátszás arról szólt, hogy Soros egyesek szerint befolyásolta a a kanadai és a francia választásokat az általa is támogatott civilszervezeteken keresztül.

Szembesítés

Napi tévé 2: A Jobbik érdekében hamisítja a híreket a Hír TV.

Már hazugságoktól sem riad vissza Vona Gábor pártelnök és a Jobbik érdekében Simicska Lajos oligarcha 180 fokos fordulatot vett Hír TV-je, melynek végül helyreigazítást kellett közzétennie, miután elferdítette egy államtitkár parlamenti felszólalását – szúrta ki a PestiSrácok.hu.

„Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára számos idézet és esemény ismertetésével szembesítette a jobbikos politikust azzal, hogy a Jobbik korábban ellenezte az uniós tagságot. Úgy tűnik, mindez annyira kellemetlen volt a Hír TV-nek, hogy inkább elferdítették Dömötör Csaba válaszát.”

Vona Gábort pajzsolva így hazudik a Hír Tv

Már a hazugságoktól sem riad vissza Vona Gábor pártelnök és a Jobbik érdekében Simicska Lajos oligarcha 180 fokos fordulatot vett Hír TV-je - szúrta ki a PestiSrácok.hu. Történt, hogy hétfőn a parlamentben a Jobbik pártelnöke a bérunióról szóló uniós kezdeményezésükről beszélt napirend előtt, amire válaszul Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára számos idézet és esemény ...

Egyetlen

Trumpra szavazott az amerikai elnökválasztáson Andy Vajna.

Sharon Stone beperelte, Argentínában a halálát kívánták az Evita miatt, Bruce Lee élete végéig a házában lakott, Timivel most a gyermekvállalásra készülnek – Andy Vajna filmügyi kormánybiztossal a Lokál közöl interjút.

„Úgy gondoltam, hogy az Obama-rezsim tönkretette már az országot, és változást szerettem volna. Azt hiszem, rosszabb nem lehet, mint Clinton, és nagyon remélem, hogy Trumppal valamivel jobb lesz. Szerintem a filmszakmában én vagyok az egyetlen, aki rá szavazott, mindenki más nagyon liberális-demokrata.”

Halálos fenyegetést kapott Andy Vajna | Lokál

Sharon Stone beperelte, Argentínában a halálát kívánták az Evita miatt, Bruce Lee pedig élete végéig a házában lakott - interjút készítettünk Andy Vajna filmügyi kormánybiztossal, aki azt is elárulta, hogy készen áll az apaságra, és hogy nem véletlenül készülnek feleségéről gyönyörű fotók. - Egyre népszerűbbek a magyar filmek, sorra nyerik a különböző díjakat.

Címkék: Aktuális, lapszemle
http://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/38586/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2017.08.21. 04:15
Simicska mentőmellénye, Horthy tűzgolyója, Baji gepárdtrükkjei, feszült erőszakmentesség és apokaliptikus ellenzéki lebőgés hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2017.08.20. 05:35
Rakka pokla, fehér felsőbbrendűség, vizes bizonyítékok, kincses gyümölcsösök és a holdfoglalás előjátéka vasárnapi online lapszemlénkben.

Elhunyt Arthur J. Finkelstein

2017.08.19. 19:35
A The Washington Post adta hírül, hogy pénteken hosszú betegség után tüdőrákban elhunyt Arthur J. Finkelstein, az amerikai republikánusok kampánystratégája. A kiváló stratéga 2008 óta a Fideszt is ellátta a tanácsaival, de …

Kereszténység nélkül Európa szétesik, szétmállik az időben

2017.08.19. 18:15
A kereszténység nélküli Európa szétesik, szétmállik az időben - jelentette ki Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke szombaton a felvidéki Királyfiakarcsán …

Blogstar kávéház

2017.08.19. 05:30
A gyilkos terrorizmus és a Soros-terv, Szent István hagyatéka, óvodai jogsértések és helikopterező bulibárók szombati online lapszemlénkben.

Késeltek Németországban, egy ember meghalt

2017.08.18. 19:30
Az elkövetőt vagy elkövetőket még keresik.

Késes ámokfutó Finnországban - Frissítve

2017.08.18. 16:30
Több embert megsebesített, ketten meghaltak.

Újabb gázolásos merénylet történt Spanyolországban - Frissítve

2017.08.18. 09:00
A gázolásos merényletet a Barcelonától 120 kilométerre délre fekvő Cambrils tengerparti üdülőhely központjában követték el, hét embert megsebesítettek, …

Blogstar kávéház

2017.08.18. 03:50
Agymosott gyermekterroristák, orrcseppfüggő nemzet, öngyilkos netes őrület, szemhéjplasztikázott sztárok és Gyurcsány, a hasznos idióta pénteki online lapszemlénkben.

Terrortámadás Barcelonában, 13 halott, legalább 50 sérült – Frissítve

2017.08.17. 18:15
Barcelona belvárosában egy fehér furgon hajtott a tömegbe. 13 halott és 50 sérült van.

Ezeket a cikkeket olvastad már?