Blogolj!

Blogstar kávéház

Fordulat

Ha a magyar demográfiai modell sikeres lesz, példaként szolgálhat a fogyatkozó és öregedő Európa számára is.

Európa ma éppen efelé „halad”: évről évre kevesebb gyermek születik, mint amennyi a természetes önreprodukcióhoz szükséges, Orbán Viktor kormánya nemzeti megoldással kíván előrukkolni, nem a bevándorlásra alapoz – olvasható a Magyar Hírlap Online-on.

„A magyar kormány az európai ellenszéllel szemben a családok megerősítésétől, a gyermekvállalás támogatásától remélt népesedési fordulatra – nem pedig idegen etnikumú és kultúrájú fiatalok importjára – akarja alapozni a nemzet jövőjét.”

A nemzeti ügy

Álláspont. Ha a magyar demográfiai modell sikeres lesz, az jó és vonzó példa lehet a fogyatkozó és öregedő Európa számára is Az ember tragédiája utolsó színében Ádám a nemlét borzalmaival szembesülve, minden eszméből kiábrándulva, a szirtről a mélybe ugorva akar véget vetni a „komédiának" - életének.

Térkép

A kormánypártok jelentős fölényét hozták a 2017 első hónapjaiban megtartott időközi választások.

A Fidesz–KDNP összesített támogatottsága 45,9 százalék volt, míg a 2014-ben közösen induló baloldali pártoké csupán 17,31 százalék. A Jobbik roppant gyengén szerepelt az időközi voksolásokon – elemez az Origo.

„A kormánypártok egyetlen korábban megszerzett mandátumot sem veszítettek el, míg a baloldali ellenzék egyedül Zuglóban tudott győzni. A Jobbik pedig az időközi választások alapján gyakorlatilag eltűnt a politikai térképről.”

Választás 2017: simán nyert a Fidesz, összetöpörödött a Jobbik

A kormánypártok jelentős fölényét hozták a 2017 első hónapjaiban megtartott időközi választások. A Fidesz-KDNP összesített támogatottsága 45,9 százalék volt, míg a 2014-ben közösen induló baloldali pártoké csupán 17,31 százalék. A Jobbik roppant gyengén szerepelt az időközi voksolásokon, még a 7 százalékot sem sikerült elérniük.

Bűn

Letiltotta az MTI a Mazsihisz közleményét arról, hogy cionistázva sorosoztak az M1-en.

A 24. hu úgy fogalmaz, az M1 szerda esti híradója odáig ment az eszetlen sorosozásban, hogy kritika nélkül hosszan idézték, ahogy Irán fundamentalista vallási vezetője, az ország elszigetelődéséért felelős Hámeini ajatollah szavait – a Mazsihisz erre szeretett volna reagálni.

„A magyar alaptörvény védi a lelkiismereti, szólás- és vallásszabadságot. Határozott véleményünk, hogy Magyarországon nem bűn sem zsidónak, sem cionistának lenni.”

Letiltotta az MTI a Mazsihisz közleményét arról, hogy cionistázva sorosoztak az M1-en

Radnóti Sándor rabbi szerint egy keresztényüldöző gyilkos rezsimmel példálózik a köztévé. Megírtuk: az M1 szerda esti híradója odáig ment az eszetlen sorosozásban, hogy kritika nélkül hosszan idézték, ahogy Irán fundamentalista vallási vezetője, az ország elszigetelődéséért felelős Hámeini ajatollah gonosz cionista-amerikai multi-milliárdosnak nevezte Soros Györgyöt, és Irán belügyeibe való beavatkozással vádolta.

Feltámadás

Kifolynak az állami hirdetések a Népszavából, mely példányszámát is érdemben növelte.

Rendkívül intenzíven reklámozza a kormány az úgynevezett nemzeti konzultáció kérdéseit a magát szociáldemokrata újságként meghatározó napilapban – szúrta ki a Magyar Nemzet Online.

„A lap feltámadása szorosan összefügg a Népszabadság tavaly októberi bezárásával: az újságírók egy részét átvette a Népszava, illetve feltehető, hogy a lap nélkül maradó olvasók egy része is ezt az újságot választotta.”

Kifolynak az állami hirdetések a Népszavából

Intenzíven reklámozza a kormány az úgynevezett nemzeti konzultáció kérdéseit a magát szociáldemokrata lapként meghatározó Népszavában. Kedden és csütörtökön is háromszor negyedoldalnyi kék hirdetés jelent meg a lapban, illetve még egy negyedoldalnyi az állami Szerencsejáték Zrt.-től. Ezeken kívül csak egy hirdetés található a csütörtöki lapban, amely a tulajdonos családjához köthető.

Zavar

Trumpnak elege van a német autókból.

Az EU vezetőivel zárt ajtók mögött tartott találkozón az amerikai elnök élesen kikelt a német külkereskedelmi többlet miatt – tudósít a Spiegelre hivatkozva az Index.

„Trump már korábban átkozódott az Amerikába irányuló német export miatt. Beiktatása után a Bildnek azt mondta: nagyon zavarja a német autók látványa New York utcáin.”

Trump: A németek rosszak, nagyon rosszak

A brüsszeli NATO-csúcson Donald Trump amerikai elnök az EU vezetőivel is találkozott. A zárt ajtók mögött folyó megbeszélésen az amerikai elnök élesen kikelt a német külkereskedelmi többlet miatt. A németek rosszak, nagyon rosszak - a Spiegel értesülése szerint ezt mondta Trump a találkozón.

Soros

Politikai programot hirdetett a Facebook ura.

Mark Zuckerberg tiszteletbeli diplomát kapott a Harvardon, ez alkalomból a tekintélyelvűség és a nacionalizmus ellen érvelt, egy nyitott, egyenlőbb és összekapcsolódó társadalom mellett – számol be róla a 444.hu

„Politikai programbeszédét egy fideszes nemzeti konzultáción úgy jellemeznék, hogy Soros György”.

Politikai programot hirdetett a Facebook ura - 444

Mark Zuckerberg - aki a Facebook alapítása idején elhagyta a Harvard egyetemet - visszatért, és sikeresen lediplomázott, pontosabban kapott egy tiszteletbeli diplomát. A diplomaátadót pedig arra használta, hogy gyakorlatilag politikai programot hirdessen. Zuckerberg az utóbbi időben, és főleg Trump hatalomra kerülése gyanúsan politikusan viselkedik, például néha váratlanul beállít amerikai választókhoz stratégiai helyeken, ahogy elnökjelöltek szokták.

Címkék: Aktuális, lapszemle
http://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/38611/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Európában a biztonsági helyzet rossz, a terrorfenyegetettség nagyon súlyos

2017.08.22. 15:40
Az európai vezetők felelőssége a kontinens biztonságának garantálása, és akik erre nem képesek, nincs helyük az európai vezetők között.

Blogstar kávéház

2017.08.22. 02:40
A baloldal piszkos trükkjei, falra festett ördög, multikulti idill, szivárványszínű forgatag és válogatós terroristák keddi online lapszemlénkben.

Kiss Balázs, Korpási Bálint és Lőrincz Tamás is bronzérmes a párizsi birkózó vb-n

2017.08.21. 19:50
Kiss Balázs a kötöttfogásúak 98 kilogrammos kategóriájában, Korpási Bálint a 71 kilogrammos kategóriában nyert bronzérme …

Lelőtték a barcelonai gázolás gyanúsítottját

2017.08.21. 17:15
A rendőrség lelőtte a barcelonai merénylet utolsó szabad lábon lévő gyanúsítottját Barcelonától nyugatra.

Blogstar kávéház

2017.08.21. 04:15
Simicska mentőmellénye, Horthy tűzgolyója, Baji gepárdtrükkjei, feszült erőszakmentesség és apokaliptikus ellenzéki lebőgés hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2017.08.20. 05:35
Rakka pokla, fehér felsőbbrendűség, vizes bizonyítékok, kincses gyümölcsösök és a holdfoglalás előjátéka vasárnapi online lapszemlénkben.

Elhunyt Arthur J. Finkelstein

2017.08.19. 19:35
A The Washington Post adta hírül, hogy pénteken hosszú betegség után tüdőrákban elhunyt Arthur J. Finkelstein, az amerikai republikánusok kampánystratégája. A kiváló stratéga 2008 óta a Fideszt is ellátta a tanácsaival, de …

Kereszténység nélkül Európa szétesik, szétmállik az időben

2017.08.19. 18:15
A kereszténység nélküli Európa szétesik, szétmállik az időben - jelentette ki Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke szombaton a felvidéki Királyfiakarcsán …

Blogstar kávéház

2017.08.19. 05:30
A gyilkos terrorizmus és a Soros-terv, Szent István hagyatéka, óvodai jogsértések és helikopterező bulibárók szombati online lapszemlénkben.

Késeltek Németországban, egy ember meghalt

2017.08.18. 19:30
Az elkövetőt vagy elkövetőket még keresik.

Ezeket a cikkeket olvastad már?