Blogolj!

Blogstar kávéház

Had

Bolsevik plakátkampánnyal riogat a Jobbik.

Botka László „Fizessenek a gazdagok” politikai programja és Vona Gábor „Mi veletek leváltjuk őket” plakátkampánya a Demokrata szerint azt bizonyítja, összeállt a szélsőjobboldali Jobbik a szélsőbaloldali MSZP-vel. Eszmék, ideológiák sem zavarják már őket, mert van egy közös céljuk: a zsákmány.

„Hogy kik tartoznak a veletekbe, az nem kérdés, erre a történelem már válaszolt: az a nincstelen, cél nélküli alsó népréteg, amelyik csak jóllakni akar, lehetőleg még ma, és ingyen. Amelyiket könnyű ráuszítani azokra, akik már elértek valamit. Ez a proletárok hada, akik – Botka és Vona hamarosan elárulja nekik – bár eddig semmik voltak, majd mindent elvehetnek, büntetlenül… Feltéve, hogy hatalomra segítik őket.”

Bolsevik plakátkampánnyal riogat a Jobbik | Demokrata

A Demokrata figyelmezteti olvasóit: akinek van valamije, azt ezek elveszik!

Iksz

Miniszteri biztosa már van a 2018-as választásoknak: András Pál a külképviseleti választások lebonyolításáért felel.

A Magyar Nemzet forrásai szerint Orbán Viktor elégedetlen volt a tavalyi kvótanépszavazáson a határon túliak alacsony részvételi arányával, és 2018-ban erősítene.

„Jó előre fel akarja készíteni a határon túli magyar szervezeteket arra, hogy eredményesebben kampányoljanak majd a részvétel mellett. Abban ugyanis nagyjából biztosak a kormányban, hogy azoknak a túlnyomó része, akik elmennek voksolni, a Fidesz mellé húzzák majd be az ikszet.”

Miniszteri biztosa már van a 2018-as választásoknak

Egy forrásunk szerint Orbán Viktor elégedetlen volt a tavalyi kvótanépszavazáson a határon túliak alacsony részvételi arányával, ezt a hibát még egyszer nem szeretnék elkövetni. Nem verte nagydobra a kormányzati kommunikáció, de már a 2018-as választásokkal foglalkozó miniszteri biztos is dolgozik az apparátusban.

Hőség

Trump tartotta ígéretét: visszalépett a párizsi klímaegyezménytől, mert túl drágának tartja országa számára.

Az amerikai elnök nem akar hinni a tudománynak, pedig érdemes lett volna megfontolni – fogalmaz a 24.hu.

„Az elemzők úgy vélik, ha az Egyesült Államok egyáltalán nem tartja magát a megállapodáshoz, akkor a hőmérséklet 0.3 fokkal többel nő 2100-ra, mintha minden ment volna tovább a tervek szerint.”

Trump felmutatta a középső ujját a jövőnek

Nicaraguát és Szíriát leszámítva a világ összes nemzete része a párizsi klímaegyezmények, 147 ország ratifikálta is a szerződést. A megállapodás célja, hogy a kötelezettséget vállaló államok a Föld légkörének felmelegedését 2 Celsius-fok alatt tartja az iparosodás előtti mértékhez képest. Obama a bolygó fordulópontjának nevezte az egyezményt, amit Donald Trump most felrúgott és hátat fordított az egész világnak.

Felmondás

Nem kap már munkát a metró hangja.

Az ország hangjaként ismertté vált Szalóczy Pál ma már nyugdíjas, korábban hírolvasóként és rádiósként dolgozott, a MÁV és a BKV hangja volt, de úgy érzi, túl keveset foglalkoztatják, pedig többre lenne hivatott – írja a Lokál.

„Azért elfoglalom magam, most épp régi magyar meséket mondtam fel hangoskönyvre, de ezeket többnyire pusztán örömből csinálom, kevés haszonnal.”

Nem kap már munkát Szalóczy, a metró hangja | Lokál

Kérem, vigyázzanak, az ajtók záródnak! - ki ne hallotta volna már ezeket a szavakat Szalóczy Páltól a fővárosi metróvonalon közlekedők közül? A Lokál felkereste a „metró hangját", hogy megtudja, hogyan él ma a volt tévés.

Legenda

Százhuszonöt éves a Liverpool FC.

A június 3-án a 125. születésnapját ünneplő Liverpool FC sikerei és népszerűsége vetekszik a legendás Beatles zenekaréval – áll a Magyar Hírlap születésnapi köszöntőjében.

„A Liverpool ma egyike a világ tíz leggazdagabb klubjának, Jürgen Klopp irányításával visszakerült a Bajnokok Ligájába. Egyetlen címet nem sikerült még megnyerni: a Premier League elsőségét. De talán az ünnepi napokban nem is ez a lényeg. Sokkal inkább az, hogy bizonyos felmérések szerint a Liverpoolnak több mint százmillió híve van világszerte. Ők igazán szívből éneklik dalukat: You’ll never walk alone, azaz: Soha nem fogsz egyedül járni.”

Százhuszonöt éves a Liverpool FC

Meggyőződéssel állíthatjuk, hogy a hatvanas évek közepén nem akadt olyan liverpooli, aki elhitte volna, hogy a város „vöröseinek" népszerűsége, hírneve egykor még a Beatles-fiúkét is túlszárnyalja. A négy gombafejű dicsősége örök, de az elmúlt szűk fél évszázadban a június 3-án a 125. születésnapját ünneplő Liverpool FC sikerei vetekednek a legendás zenekaréval.

Címkék: Aktuális, lapszemle
http://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/38919/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Európában a biztonsági helyzet rossz, a terrorfenyegetettség nagyon súlyos

2017.08.22. 15:40
Az európai vezetők felelőssége a kontinens biztonságának garantálása, és akik erre nem képesek, nincs helyük az európai vezetők között.

Blogstar kávéház

2017.08.22. 02:40
A baloldal piszkos trükkjei, falra festett ördög, multikulti idill, szivárványszínű forgatag és válogatós terroristák keddi online lapszemlénkben.

Kiss Balázs, Korpási Bálint és Lőrincz Tamás is bronzérmes a párizsi birkózó vb-n

2017.08.21. 19:50
Kiss Balázs a kötöttfogásúak 98 kilogrammos kategóriájában, Korpási Bálint a 71 kilogrammos kategóriában nyert bronzérme …

Lelőtték a barcelonai gázolás gyanúsítottját

2017.08.21. 17:15
A rendőrség lelőtte a barcelonai merénylet utolsó szabad lábon lévő gyanúsítottját Barcelonától nyugatra.

Blogstar kávéház

2017.08.21. 04:15
Simicska mentőmellénye, Horthy tűzgolyója, Baji gepárdtrükkjei, feszült erőszakmentesség és apokaliptikus ellenzéki lebőgés hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2017.08.20. 05:35
Rakka pokla, fehér felsőbbrendűség, vizes bizonyítékok, kincses gyümölcsösök és a holdfoglalás előjátéka vasárnapi online lapszemlénkben.

Elhunyt Arthur J. Finkelstein

2017.08.19. 19:35
A The Washington Post adta hírül, hogy pénteken hosszú betegség után tüdőrákban elhunyt Arthur J. Finkelstein, az amerikai republikánusok kampánystratégája. A kiváló stratéga 2008 óta a Fideszt is ellátta a tanácsaival, de …

Kereszténység nélkül Európa szétesik, szétmállik az időben

2017.08.19. 18:15
A kereszténység nélküli Európa szétesik, szétmállik az időben - jelentette ki Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke szombaton a felvidéki Királyfiakarcsán …

Blogstar kávéház

2017.08.19. 05:30
A gyilkos terrorizmus és a Soros-terv, Szent István hagyatéka, óvodai jogsértések és helikopterező bulibárók szombati online lapszemlénkben.

Késeltek Németországban, egy ember meghalt

2017.08.18. 19:30
Az elkövetőt vagy elkövetőket még keresik.

Ezeket a cikkeket olvastad már?