Blogolj!

Hollik: Állhatatos munkája miatt van ma KDNP

Elhunyt Rubovszky György kereszténydemokrata országgyűlési képviselő - közölte a kisebbik kormánypárt elnöke. Semjén Zsolt úgy fogalmazott: Rubovszky György, a KDNP alapító tagja, országgyűlési képviselője szerdán este "nemes lelkét visszaadta teremtőjének". Rubovszky György 1994 óta volt tagja a parlamentnek.

"Elkötelezett ember volt a kereszténydemokrácia iránt – mondta a blogstar.hu-nak Hollik István, a KDNP szóvivője. – Ha nem dolgozott volna ilyen állhatatosan, akkor ma nem lenne kereszténydemokrata párt. Tisztességes és derék ügyvédember volt, aki rendben tartotta a párt jogi ügyeit. Mi, fiatalok nagyon nagy hálával tartozunk neki azért, hogy egy nehéz időszakban, akkor amikor a KDNP-t el akarták téríteni az útjáról, megőrizte a kereszténydemokráciát. Egy évtizedes áldozatos munkával visszavette a pártot azoktól, akik el akarták téríteni az eredeti útjáról."

Kecskés István

http://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/39538/pics/lead_800x600.jpg
Elhunyt,Hollik István,KDNP,Országgyűlési képvilselő,Rubovszky György
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Ha egyszer bejönnek a migránsok, többé nem szabadulunk meg tőlük

2017.09.22. 05:50
Senkinek ne legyen illúziója, ha ezt most elrontjuk, többé nem lehet jóvátenni - Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes Rétvári Bencével és Bayer Zsolttal …

Az ellenzék kész a migránsok betelepítésére

2017.09.09. 12:45
Hollik István KDNP-s országgyűlési képviselő szerint az ellenzék Brüsszelben is "szorgosan nyomkodta a gombot", amikor a kvóta "kierőszakolásáról" szóló, illetve az ezt …

A nyugdíjasok bocsánatkérést várnak Vona Gábortól

2017.08.19. 14:10
A Fidesz-KDNP ismételten felszólította Vona Gábort, a Jobbik elnökét, hogy kérjen bocsánatot négy hete tett, nyugdíjasokat sértő kijelentése miatt.

A választójog korlátozását tervezi a Jobbik?

2017.08.02. 12:55
A kormánypártok állítása szerint a Jobbik nem adna szavazásra lehetőséget azoknak, akiknek nincs legalább általános iskolai végzettségük.

Ezeket a cikkeket olvastad már?