Blogolj!

Kocsmabalhéban tört a fog és a borda

A Csongrád Megyei Főügyészség vádat emelt azzal a három férfival szemben, akik a Szegedhez közeli Forráskúton életveszélyes sérüléssel járó kocsmai verekedésben vettek részt.

A vádirat szerint a vádlottak egyike egy vendéglőt üzemeltet Forráskúton, ahol 2016. szeptember 25-án az éjfél körüli órákban együtt szórakozott két ismerősével. A vendéglőbe tért be két román állampolgárságú, de magyar anyanyelvű férfi is, akik idénymunkásként dolgoztak a faluban.

A frissen érkezők is italoztak, majd az ittas férfiak összeszólalkoztak, ami lökdösődéssé alakult. A vendéglőt üzemeltető férfi kétszer arcon ütötte az egyik később érkezett vendéget, aki a földre rogyott, és a metszőfoga is kitört. Ezután a földön fekvő férfit ismeretlenek több alkalommal megrugdosták, a másikat pedig a vendéglő kanapéjára lökték. A verekedést látva a kocsmagazda egyik társa a pultból elővett egy gázspray-t, és a kanapéra lökött férfit lefújta. A gázspray maró szagának hatására kitódultak onnan.

A romániai magyar munkások is az utcára menekültek és megpróbáltak a helyszínről eltávozni. Akkor szaladt utánuk a harmadik vádlott, aki az egyik sértettet úgy ütötte meg a mellkasán, hogy két bordája is eltörött, és életveszélyes sérülést szenvedett el. A sérült felhívta a munkáltatóját, aki kórházba szállította, ahol azonnali műtétet hajtottak végre rajta.

A főügyészség a sértett fogát kitörő vádlottat maradandó fogyatékosságot okozó könnyű testi sértés bűntettével, a gázspray-vel fújó vádlottat garázdaság vétségével, míg a bordatörést okozó vádlottat életveszélyt okozó testi sértés bűntettével vádolja. A vádlottak bűnösségének kérdésében a Szegedi Törvényszék fog dönteni.

(rual)

http://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/39510/pics/lead_800x600.jpg
bűnügy,rendőrség,ügyészség
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Táskába rejtett kábítószert foglaltak le Röszkén

2017.08.21. 15:05
Közel egy kiló heroingyanús anyagot, valamint 3 kilónyi adalékanyagot találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei egy autóbuszban, Röszkén.

Álrendőrök raboltak Szegeden

2017.08.21. 15:05
Két olyan helybéli férfit vettek őrizetbe a Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói, akik magukat rendőrnek kiadva egy fiatalt raboltak ki a városban.

Macedón kábítószercsempészt vádol az ügyészség

2017.08.16. 10:25
Olyan macedón férfival szemben emelt vádat a Csongrád Megyei Főügyészség, aki ez év februárjában több mint 17 kg marihuánát próbált meg Magyarországra csempészni.

Szír migráns kirablásáért kell bűnhődniük

2017.08.15. 11:50
Két olyan férfival szemben emelt vádat a Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség, akik két éve, augusztus közepén egy szír menekültet raboltak ki.

Koszovói fegyvercsempészt vádol az ügyészség

2017.08.14. 11:40
Egy olyan koszovói férfival szemben emelt vádat a Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség, aki idén év elején pisztolyt és töltényeket akart Magyarországra csempészni.

Szerb embercsempészekkel szemben emeltek vádat

2017.08.03. 11:40
Vádat emelt a Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség azzal a két szerb férfival és nővel szemben, akik februárban 18 pakisztáni és afgán illegális határátlépőnek nyújtottak segítséget.

Brutálisan bántalmazták rabtársukat Nagyfán

2017.08.02. 11:50
Besúgással vádoltak rabtársukat a nagyfai börtönben, majd többször is súlyosan bántalmazták, ráadásul meg is fenyegették.

Körözött autók csempészeit buktak le Csongrád megyében

2017.08.02. 11:30
Egy húsz- és egy kétmilliós értékű körözött autót csíptek el a határon.

Buszon utazott Röszkére a 21 kiló marihuána

2017.08.01. 12:55
A Csongrád Megyei Főügyészség vádat emelt azzal a macedón állampolgárságú férfival szemben, aki tavaly decemberben 20 kg marihuánát próbált Magyarország területére csempészni.

121 határsértőt tartóztattak föl a hétvégén

2017.07.31. 07:45
Péntektől vasárnapig 121 határsértőt tartóztattak föl az ország területén a rendőrök - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.

Ezeket a cikkeket olvastad már?