Blogolj!

Blogstar kávéház

Hangulatváltozás

Utcahosszal vezet a Fidesz.

A Medián friss felmérése azt mutatja, komoly lemaradásban van a szétforgácsolódott hazai ellenzék a nagyobbik kormánypárttal szemben, ahogy a HVG fogalmaz: a Fidesz a sorozatos botrányok ellenére javítani tudott a népszerűségén – a teljes szavazókorú népesség 34 százalékának voksaira számíthat.

„A kormánypárt erősödésével a legtöbb közhangulati mutató is kedvezőbbé vált: valamelyest nőtt a kormány teljesítményével elégedettek és a 'jó irányt' érzékelők aránya is. A hangulatváltozásnak az MSZP miniszterelnök-jelöltje, Botka László is vesztese: az áprilisinál 8 százalékponttal kevesebben látnák szívesen fontos politikai szerepben.”

Medián-felmérés: Komoly lemaradásban az ellenzék

A Fidesz a sorozatos botrányok ellenére javítani tudott a népszerűségén. A többiek igen-igen lemaradva.

Ébresztő

Sajátos memóriazavarban szenved Volner János.

A PestiSrácok arról ír, hogy bizonyos jelek szerint a Jobbik parlamenti frakcióvezetőjének halvány segédfogalma sincs arról, mi folyik a saját választókerületébe tartozó Nagykőrösön, ráadásul tudatlanságát a helyi kampánykiadványokban is terjeszti, félrevezetve ezzel a választókat.

„A következő mondatot sikerült nyomdába küldeniük, kinyomtatniuk és terjeszteniük: 'Ha a Jobbik adta volna a település polgármesterét, a Hősök tere 300 milliós felújítását 30 millióból is meg lehetett volna oldani, a maradékot pedig bérlakások fejlesztésére fordítani – így talán a nagykőrösi fiatalok is itthon maradnának.' Kétségtelen, hogy úgy elég nehéz saját polgármestert adni egy településnek, ha nem is indítunk senkit. Így aztán kár is bánkódni érte. Talán majd legközelebb, 2019-ben előbb ébred a párt, és eszébe jut indítani egy saját, jobbikos jelöltet.”

Sajátos memóriazavarban szenved Volner János

Bizonyos jelek szerint Volner Jánosnak, a Jobbik frakcióvezetőjének halvány segédfogalma sincs arról, mi folyik a saját választókerületébe tartozó Nagykőrösön. Ez lenne a kisebbik baj - a nagyobbik, hogy tudatlanságát a Jobbik helyi kampánykiadványában is terjeszti, félrevezetve ezzel saját választóit (is). Újabb propagandakiadvánnyal szórta meg a Jobbik a ceglédi, nagykőrösi és abonyi emberek postaládáit.

Tétel

Csak ezen a héten 230 millió forinttal drágult a vizes vébé.

A 444.hu folyamatosan figyelemmel kíséri az idei esztendő legjelentősebb hazai sporteseményeinek költségeit, és ezúttal is lerántja a leplet a drágulásról.

„Az Átlátszó táblázata szerint beesett egy váratlan biztosítási szerződés 27 millióért, és mindenféle alkatrész beszerzése, amikre a Duna Aréna üzemeltetéséhez lesz szükség, szerény 197 millióért. Utóbbi tételes felsorolása a szaniterfelszerelésektől kezdve LED-falig, a közvetítéshez szükséges dugóktól a villanyszerelésig tart.”

Ezen a héten csak 230 millióval drágult a vizes vébé - 444

Egyre közelebb a nyitóünnepség, egyre több a tennivaló: ezen a héten már 230 millióval drágult a vizes vébé. Az Átlátszó táblázata szerint beesett egy váratlan Utóbbi tételes felsorolása a szaniterfelszerelésektől kezdve LED-falig, a közvetítéshez szükséges dugóktól a villanyszerelésig tart. A szerdai Magyar Közlönyből tudni, hogy az idei évre tervezett "tömeges bevándorlás kezeléséhez kapcsolódó kiadásokat" 26 milliárddal növelte a kormány.

Verseny

Expressz eljárásban szerezhette meg a veszprémi kézilabdaklubot Mészáros Lőrinc köre.

A 24.hu szerint Mészáros bizalmi embere, Szíjj László nagyon szerencsésnek érezheti magát, mert cége, a Duna Aszfalt Kft. többségi részesedésszerzésén kívül csupán két másik esetben bólintott rá idén bevásárlásra egy nap alatt a Gazdasági Versenyhivatal.

„Pedig lett volna erre az egészre akár 8 napja is a GVH-nak. Amikor a GVH-hoz az összefonódási szándékról bejelentés érkezik, akkor a hivatal abban az esetben tiltja meg az összefonódást, ha az – különösen gazdasági erőfölény létrehozása vagy megerősítése következményeként – jelentős mértékben csökkenti a versenyt az érintett piacon.”

Expressz eljárásban döntött a GVH, hogy Mészáros köre megszerezhesse a veszprémi kéziklubot

Nagyon szerencsésnek érezheti magát Szíjj László. Őt Mészáros Lőrinc egyik bizalmi emberének tartják, övé az a Duna Aszfalt Kft., amelyik nemsokára többségi részesedést szerezhet a veszprémi kéziklubot működtető cégben, a Veszprém Handball Team Zrt.-ben. Hogy miért örülhet Szíjj? Ezen az ügyleten kívül csupán két másik esetben bólintott rá bevásárlásra egy nap alatt a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) az idén.

Vezető

2015 óta nem volt ilyen népszerű Merkel, mint most.

A választások előtt három hónappal az utóbbi évek legmagasabb támogatottságát érte el a CDU/CSU-koalíció, miközben a szociáldemokraták népszerűsége stagnál – örömködik a 888.hu.

„Bár Angela Merkel támogatottsága a bevándorlási hullám kezdete óta sokat romlott, az utóbbi időben javult a megítélése az emberek körében, hiszen őt még mindig jobb vezetőnek tartják a választók, mint a baloldal jelöltjét, a szélsőségesen magyargyűlölő Martin Schulzot.”

2015 óta nem voltak olyan népszerűek Merkelék, mint most

Az utazóblog legújabb állomása a festői Baranya megye volt, ahol felfedeztük Pécs legfőbb látnivalóit, majd elmentünk Orfűre és Mohácsra. Az egész napos program végére megállapítottuk, hogy ez az ország egyik legnyugisabb helye, hiszen bármerre jártunk, csak békés emberekkel találkozunk, akik a városi élet ellenére teljesen lazán viselkedtek, senki sem rohant.

Spirituális útjáról vallott Sebestyén Balázs.

A műsorvezető egy balatoni fesztivál vendégeként mesélt életmódjáról, világlátásáról, legfőbb titkairól és arról, mekkora szerepet tölt be az életében a spiritualitás – olvasható a Blikk friss cikkében.

„Nem nagyon hiszek abban, hogy lenne véletlen. A véletlen a Teremtő vagy a Jóisten műve, hogy láthatatlan maradjon.”

Hihetetlen történet: legnagyobb titkáról vallott Sebestyén Balázs

A műsorvezető egy balatoni fesztivál vendégeként mesélt életmódjáról, világlátásáról, legfőbb titkairól és arról, mekkora szerepet tölt be az életében a spiritualitás. - "Nem nagyon hiszek abban, hogy lenne véletlen. A véletlen a Teremtő, vagy a Jóisten műve, hogy láthatatlan maradjon" - mondta. Balázs régóta foglalkozik saját spirituális útjával. Leslie L.

Címkék: Aktuális, lapszemle
http://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/39790/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

A kormányablak az elektronikus egészségügyi szolgáltatási tér kialakításában is segít

2017.09.25. 21:25
A gördülékenyebb betegellátást fogja szolgálni az az informatikai rendszer, amelynek bevezetésére készül az …

Az ukrán elnök aláírta az új oktatási törvényt

2017.09.25. 21:00
Petro Porosenko ukrán elnök aláírta hétfőn az új oktatási törvényt, amit szeptember 5-én fogadott el a kijevi parlament, és ami a kisebbségi nyelveken történő oktatás visszaszorítása …

Észak-Korea szerint Amerika hadat üzent nekik

2017.09.25. 17:45
Az észak-koreai külügyminiszter szerint Donald Trump hadat üzent nekik, így most már joguk van lelőni azokat az amerikai harci gépeket, amik berepülnek az ország légterébe, vagy csak közel repülnek …

Ausztrália űrhivatalt hoz létre

2017.09.25. 17:25
Az ország a helyi űripar fejlesztésén dolgozik, így nemzeti űrhivatalt hoz létre.

Botka „nagyvonalú” ajánlatot tett az ellenzék felé

2017.09.25. 16:20
Az MSZP "nagyvonalú" ajánlattal fordul "a demokratikus ellenzéki pártokhoz" a listás választási helyek elosztása érdekében - közölte az ellenzéki párt …

Blogstar kávéház

2017.09.25. 04:30
Merkel állandósága, Soros kottája, elitista víziók, fapados ellenzékiség, unatkozó politikusfeleségek és kihűlt hitvesi ágy hétindító online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2017.09.24. 02:45
Orbán lefejezése, Merkel ördögi fegyelmezése, vasúti terror, forrongó medencék, hazaárulók és provokátorok vasárnapi online lapszemlénkben.

Madrid átvette az irányítást a katalán rendőrség felett

2017.09.23. 19:55
A madridi központi kormányzat szombaton átvette az irányítást a katalán rendőrség felett az október 1-jére kitűzött katalán függetlenségi népszavazás előtt.

Magyarellenes iskolai támadás Erdélyben - Felelősségére figyelmeztet az RMDSZ

2017.09.23. 19:00
A román médiát és a politikusok egy részét is felelősség terheli azért, hogy két román fiú egy magyarul beszélő ötödikes kislányra …

Magyarország kétféle választ ad az ukrán oktatási törvényre

2017.09.23. 15:30
Magyarország diplomáciai választ is ad az ukrán oktatási törvény elfogadhatatlan módosítására, ugyanakkor folytatja a humanitárius segítségnyújtást is - közölte …

Ezeket a cikkeket olvastad már?