Blogolj!

Blogstar kávéház

Utasítás

Elsőbbségiként vitte ki Orbán Viktor köszönőlevelét a Magyar Posta.

A 24.hu az a RTL Klub Híradójára hivatkozva arról a furcsaságról számol be, hogy a miniszterelnök köszönőlevelet írt a nemzeti konzultáció résztevőinek, amit a kormány normál küldeményként adott fel, mégis elsőbbségiként kézbesítettek a postások.

„A Jobbik birtokába került dokumentum szerint viszont egy belső utasítást kaptak a postahivatalok, amelyben az állami cég egyik vezetője arra utasítja őket: a köszönőleveleket a postára érkezés napján azonnal ki kell vinni. Az Jobbik szerint ez hivatali visszaélés, és feljelentést tettek az ügyben. Az RTL Klub kereste a Magyar Postát és a kormányt is, de egyikük se reagált a hírre.”

Elsőbbségiként vitték ki Orbán köszönőlevelét

A kormány annyira hálás volt azoknak, akik válaszoltak a nemzeti konzultációs kérdésekre, hogy levélben is köszönetet mondtak az embereknek. Az RTL Klub Híradója úgy tudja, elsőbbségiként vitték ki Orbán Viktor köszönőlevelét a postások, pedig azokat normál küldeményként adta fel a kormány.

Álbaloldal

A Jobbikban egyáltalán nem probléma, ha valaki zsidózik.

Az Origo olyan eseteket gyűjtött össze, melyek azt bizonyítják, hogy Vona Gábor „cukisodó” pártja képtelen elszakadni gyökereitől.

„Nemrégen pedig a vecsési Jobbik-szervezet zsidózott egészen gyalázatosan, de érdekes módon Vona Gáborék nem zártak ki senkit. Pontosan tudja mindenki: a milliárdos Simicska Lajos pártja látszatra álbaloldali fordulattal kísérletezik, de valójában ugyanaz a rasszista, antiszemita Jobbik maradt, mint volt mindig is.”

Vona Gáborék mindig is antiszemiták voltak, most is azok

Két év is eltelt azóta, hogy kiderült, Kulcsár Gergely jobbikos parlamenti képviselő "hirtelen felindulásból" beleköpött a nyilas diktatúra idején áldozatul esett, zsidó származású magyaroknak emléket állító "Cipők a Duna-parton" emlékműbe. A Jobbik országos listájáról az országgyűlésbe bekerült politikus köszöni szépen, azóta is jól van, Vona Gáborék ugyanis ezek után is elfelejtették kizárni a pártból.

Hasadás

Újabb leszámolásra készül az MSZP-ben Botka László.

A Magyar Hírlap úgy tudja, a szocialista miniszterelnök-jelölt a 2014 júliusában zászlót bontó Deák Kör „kiválasztottja” lehet, a szegedi polgármester programja ugyanis kísérteties hasonlóságot – lényegében azonosságot – mutat a kör 2014-es kezdeményezésében kinyilvánítottakkal.

„Információink szerint – meglepő módon – még a bukott kormányfőt annak idején a pártból 'kitessékelő' Mesterházy Attila korábbi pártelnök is úgy látja már, hogy az MSZP-nek össze kell fognia a DK-val, ami újabb hasadáshoz vezethet a pártban.”

Régi kottából számolna le a múlt embereivel Botka

Gyurcsány Ferenc egykori tanácsadója, Braun Róbert és Kovács László volt MSZP-elnök egyaránt ott volt a Botka László mostani elképzeléseit eredetileg jegyző szerveződés zászlóbontásán. Az MSZP választmányi elnöki székéért folytatott versenyfutásban súlyos vereséget szenvedő, majd tavaly decemberben - látszólag - magát miniszterelnök-jelöltnek kijelölő Botka László a 2014 júliusában zászlót bontó Deák Kör „kiválasztottja" lehet.

Esély

Egyre kevesebb politikusnak sikerül tisztességesnek látszani.

Rogán Antalnak papíron 46 milliós tartozása van, miközben helikopterrel jár lakodalomba, és római luxusétteremben ebédel – a Magyar Nemzet úgy véli, ennek tükrében az egész vagyonnyilatkozatosdinak nincs semmi értelme.

„Ha pedig megpróbálnak mindent eltitkolni, nem kell azon csodálkozni, hogy az átlagos magyar polgárból előbújik az oknyomozó, és a legváratlanabb helyzetben készülnek fényképek. Ott tartunk ma Magyarországon, hogy a 'Na, kivel ebédelt ma Habony Árpád?' képaláírással közölt fotóból jó eséllyel többet tudunk meg a közeljövőről, mint egy miniszterelnöki interjúból a közrádióban.”

Rogán ebédje

Először a hazai bulvárban, de most már a komolyabb sajtóorgánumokban is elszaporodtak az úgynevezett olvasóriporterek, akik a zsebükben lévő okostelefonokkal a legváratlanabb helyzetben fotóznak le közismert embereket. Nem örülök a jelenségnek - politikusnak, celebnek éppúgy joga van a privát élethez, mint bárki másnak, és az időnként pénzzel is honorált olvasói fotó a legrosszabb emlékű házmester-mentalitást hozza elő belőlünk, a feljelentés soha meg nem szűnt kultuszát.

Látszat

Bicskanyitogató elemzést készíttetett az EU a magyar média helyzetéről.

A PestiSrácok arról ír, hogy az Európai Parlament Állampolgári Jogi, Bel- és Igazságügyi Bizottsága által rendelt jelentés szerint a magyar kormány teljesen kisajátította a médiát, amit a saját propagandaeszközeként használ.

„Az egyik legbizarabb rész, amikor kifejtik: néhány médium, például a Magyar Nemzet, Heti Válasz és a Hír TV megpróbálják fenntartani az objektivitás látszatát, de egyes szereplők, mint az Echo TV, a Lánchíd Rádió és a 888-ra kifejezetten az álhírgyártás a jellemző.”

Bicskanyitogató elemzést készíttetett az EU a magyar média helyzetéről

Az Európai Unió annyira aggódik a kontinensen egyre jobban elharapódzó média-egyensúlytalanság és a médián keresztül terjedő populizmus miatt, hogy az Európai Parlament Állampolgári Jogi, Bel- és Igazságügyi Bizottsága kétségbeesetten a végső fegyverhez nyúlt és tanulmányt rendelt a témában. A közel 170 oldalas dokumentum Bulgária Franciaország, Görögország, Olaszország, Lengyelország és Románia mellett természetesen a hazánkban uralkodó ...

Akadémia

Bazsarózsa egész addigi életét felrúgta a szexmester lantművészért.

A Lokál cikkéből kiderül, Benkő Dániel ötven éven át tartó buja szexuális életének vége szakadt, amikor két évvel ezelőtt ifjú szerelme betoppant az életébe, olyannyira, hogy „meg is állt” 501 nőnél.

„Magunk között viccesen Benkő Akadémiának hívjuk ezt, ahol én már négy szemeszter óta tanulom a szexualitást, és még messze a vége, de ha eljön az idő, a fiatal fiúkat majd mindenre megtanítom. Sokan azt hiszik, tudnak szeretkezni, de nem így van.”

Benkő Dániel: Ötszáz nőnél megálltam! | Lokál

Virágról virágra szállni, ez a férfi dolga. Tizenkilenc éves koromban veszítettem el a szüzességem, és a nagy menetelés egészen két évvel ezelőttig tartott. Ötszáz strigulát húztam, és az 501.-nél megálltam, ő volt Bazsa! Miatta már nem akarnék továbbszállni, csak az ő nektárját akarom szívni a végtelenségig.

Címkék: Aktuális, lapszemle
http://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/39964/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

A kormányablak az elektronikus egészségügyi szolgáltatási tér kialakításában is segít

2017.09.25. 21:25
A gördülékenyebb betegellátást fogja szolgálni az az informatikai rendszer, amelynek bevezetésére készül az …

Az ukrán elnök aláírta az új oktatási törvényt

2017.09.25. 21:00
Petro Porosenko ukrán elnök aláírta hétfőn az új oktatási törvényt, amit szeptember 5-én fogadott el a kijevi parlament, és ami a kisebbségi nyelveken történő oktatás visszaszorítása …

Észak-Korea szerint Amerika hadat üzent nekik

2017.09.25. 17:45
Az észak-koreai külügyminiszter szerint Donald Trump hadat üzent nekik, így most már joguk van lelőni azokat az amerikai harci gépeket, amik berepülnek az ország légterébe, vagy csak közel repülnek …

Ausztrália űrhivatalt hoz létre

2017.09.25. 17:25
Az ország a helyi űripar fejlesztésén dolgozik, így nemzeti űrhivatalt hoz létre.

Botka „nagyvonalú” ajánlatot tett az ellenzék felé

2017.09.25. 16:20
Az MSZP "nagyvonalú" ajánlattal fordul "a demokratikus ellenzéki pártokhoz" a listás választási helyek elosztása érdekében - közölte az ellenzéki párt …

Blogstar kávéház

2017.09.25. 04:30
Merkel állandósága, Soros kottája, elitista víziók, fapados ellenzékiség, unatkozó politikusfeleségek és kihűlt hitvesi ágy hétindító online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2017.09.24. 02:45
Orbán lefejezése, Merkel ördögi fegyelmezése, vasúti terror, forrongó medencék, hazaárulók és provokátorok vasárnapi online lapszemlénkben.

Madrid átvette az irányítást a katalán rendőrség felett

2017.09.23. 19:55
A madridi központi kormányzat szombaton átvette az irányítást a katalán rendőrség felett az október 1-jére kitűzött katalán függetlenségi népszavazás előtt.

Magyarellenes iskolai támadás Erdélyben - Felelősségére figyelmeztet az RMDSZ

2017.09.23. 19:00
A román médiát és a politikusok egy részét is felelősség terheli azért, hogy két román fiú egy magyarul beszélő ötödikes kislányra …

Magyarország kétféle választ ad az ukrán oktatási törvényre

2017.09.23. 15:30
Magyarország diplomáciai választ is ad az ukrán oktatási törvény elfogadhatatlan módosítására, ugyanakkor folytatja a humanitárius segítségnyújtást is - közölte …

Ezeket a cikkeket olvastad már?