Blogolj!

Blogstar kávéház

Nemzetegyesítés

Európa jövőjéről beszél Orbán Viktor.

A Magyar Idők cikke szerint Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke elárulta, a miniszterelnök tusnádfürdői beszédének középpontjában ezúttal a kontinensünk jövőjével összefüggő dilemmák állnak majd.

„Tusványos biztos pont azért is, mert a magyar nemzetpolitika összefonódik a hagyományos rendezvénnyel, nagyon jelentős gondolatok születtek ott. A kormánypárti politikus kitért az autonómiára és arra, hogy nagyon hosszú még az út a határokon átívelő nemzetegyesítés felé. – Tusványos politikai értékvilágot is jelent, és ennek egy változó időszakban megnő a jelentősége – tette hozzá.”

Európa jövőjéről tart beszédet Orbán Viktor | Magyar Idők

A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/europa-jovojerol-tart-beszedet-orban-viktor-1950934/ Németh Zsolt szerint a hagyományos nyári szabadegyetem a nemzetpolitika fontos része A jövő héten, keddtől vasárnapig rendezik meg a Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábort.

Massza

Soros György származása indifferens.

Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség miniszterhelyettese a Népszavának adott interjújában arról beszél, fontosnak és hatékonynak tekinti a plakátkampányt, noha ő maga minden közterületi plakátot elbontana.

„A Soros-féle gondolatvilág arról szól, hogy a nemzetállami működési keretek, amelyek lényegében a XX. században meghatározták az európai, atlanti világ működését, mára idejétmúltak, s fel kell őket oldani valami nemzetállamok feletti masszában. Ez alapvetően gazdasági szempontú megközelítés, amelyben Európa egy nagy, közös piacként működne. Mi viszont azt gondoljuk, hogy az európai integritás sok szempontból fontos. Többek között éppen azért, hogy az európai gazdaság és politika egységében legalább annyira meghatározó világtényező tudjon maradni, mint a XX. században volt, de a nemzetállami sokszínűség feladhatatlan.”

Csepreghy Nándor: Soros olyan, mint Rodolfo

Konkrétan azzal vádolja az Európai Unió teljes apparátusát Csepreghy Nándor, hogy Soros György befolyása alatt állnak. A Miniszterelnökség miniszterhelyettese szerint sem antiszemitizmus, sem más szélsőséges ideológia nem áll a kormányzati kampány mögött: "Soros György származása indifferens. Soros Györggyel mi azért nem értünk egyet, amit ő képvisel, nem pedig azért, aki ő személyesen."

Keresés

SZDSZ-es tempóban a Momentum.

Az olimpia megtorpedózása után most a kormány ellen uszítják a vizes vb külföldi újságíróit – szúrta ki a PestiSrácok Hajnal Miklós momentumos politikus ATV-nek adott nyilatkozatát.

„Külföldi újságírókat és sportolókat szeretnének körbevinni a városon, hogy együtt megkeressék a Soros-plakátokat. Amennyiben nem találják meg őket, akkor előveszik a telefonjukat és megmutatják, hogy ez volt kint korábban.”

SZDSZ-es tempó: A magyar kormány ellen uszítja a vizes VB külföldi újságíróit a Momentum

Egy pillanatra sem képes megnyugodni a Momentum, a budapesti olimpia megtorpedózása után most a magyar vizes VB-t használják fel arra, hogy a világ előtt lejárassák az országot, a magyar kormányt és a magyar embereket. Hajnal Miklós, a Momentum (SZDSZ 2.0) politikusa az ATV-ben jelentette be, hogy akciózni fognak a VB alatt és külföldi újságírókat és ...

Művelet

Az EFOTT-on kampányolt az MSZP.

Kunhalmi Ágnes budapesti elnök jó kommunistaként még egy vörös csillagot is festett Molnár Gyula pártelnök kezére, de aki kért, egy rózsaszín szívet is kapott Kunhalmitól a testére – tudósít a Hirado.hu.

„A műveletben Kunhalmi Ágnesnek a szocialisták ifjúsági tagozatának tagjai is segédkeztek. Ők 'Absolut Botka' feliratú pólókban állták körbe a politikusokat. A kommunista jelkép felfestése után Kunhalmi Ágnes a szeretet erejére is felhívta a figyelmet, mielőtt egy rózsaszín szívet fújt egy érdeklődő vádlijára.”

Az EFOTT-on kampányolt az MSZP

Velencén, az EFOTT-on, az egyetemisták és főiskolások nyári buliján kampányolt az MSZP. Látszólag kiváló hangulatban. Kunhalmi Ágnes budapesti elnök még egy vörös csillagot is festett Molnár Gyula, pártelnök kezére. Kunhalmi - saját szavai szerint - úgy csinált, "mint egy jó kommunista." Aki kért, egy rózsaszín szívet is kapott Kunhalmitól a testére - hangzott el az M1 Híradójában.

Hónaljszag

Fidget spinnerrel támadnak a szocialisták.

A Blikk úgy fogalmaz, az MSZP legújabb ötlete elképesztően szánalmas próbálkozásokat a fiatalság megnyerésére.

„Ült az MSZP PR csapat egy légkondicionált teremben, szigorúan 45 felett mindenki. Három óra eltelt már, egy épkézláb ötlet nem hagyta el senki száját. Lassan elfogy a zöld üveges 0,33-as ásványvíz. Pogácsa már az első fél óra után sem volt. Enyhe hónaljszag kezdi belepni a szobát, a légkondi eddig tudta feltartóztatni az elkerülhetetlent. Az egyik PR-os tagnak dereng valami. Mintha olvasta volna valamelyik portálon, hogy van ez az izé, ez a kis csapágyas szar. Ami forog. Tudjátok. Semmi értelme nincs de zabálják a fiatalok.”

Az MSZP olyat húzott, hogy a jobboldal reszkető lábakkal várhatja a választást

Rettegj jobboldal, itt az MSZP-s fidget spinner! Nem ez nem vicc, jól olvasták, MSZP-s fidget spinner. Leírom még egyszer, hogy igazán bevésődjön az agyakba, MSZP-s fidget spinner. A következőképpen történhetett ennek a remek marketingfogásnak a kitalálása. Ült az MSZP PR csapat egy légkondicionált teremben, szigorúan 45 felett mindenki.

Hasonlóság

Adóellenőröket rabolt el egy taxis.

A négy adóellenőr számlát kért a fuvar után, de a sofőr őket foglyul ejtve továbbhajtott, a bíróság 312 óra közmunkára és 200 ezer forint pénzbüntetésre ítélte, az ügyészség súlyosbítást kért – számol be róla a TV2 híre alapján az Origo.

„Tavaly is történt egy hasonló eset, akkor egy Uber sofőr rabolt el adóellenőröket. Hirtelen bezárta az ajtót és elindult a kollégáimmal a helyszínről. Mikor útközben megkérdezték a kollégák, hogy hova mennek, csak annyit mondott a sofőr, hogy egy 'jó helyre” viszi őket – mondta a Tényeknek a NAV szóvivője, Kiss Péter András.”

Ellenőröket rabolt egy taxis Budapesten

A négy adóellenőr számlát kért a fuvar után, de a sofőr őket foglyul ejtve továbbhajtott - hangzott el a TV2 hírműsorában, a Tényekben. A taxis a Blaha Lujza téren várakozott, amikor a négy navos nő, odalépett hozzá és fuvart kértek. Az adóellenőr munkatársai a taxist a vizes világbajnokság miatt ellenőrizték.

Címkék: Aktuális, lapszemle
http://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/40339/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

A kormányablak az elektronikus egészségügyi szolgáltatási tér kialakításában is segít

2017.09.25. 21:25
A gördülékenyebb betegellátást fogja szolgálni az az informatikai rendszer, amelynek bevezetésére készül az …

Az ukrán elnök aláírta az új oktatási törvényt

2017.09.25. 21:00
Petro Porosenko ukrán elnök aláírta hétfőn az új oktatási törvényt, amit szeptember 5-én fogadott el a kijevi parlament, és ami a kisebbségi nyelveken történő oktatás visszaszorítása …

Észak-Korea szerint Amerika hadat üzent nekik

2017.09.25. 17:45
Az észak-koreai külügyminiszter szerint Donald Trump hadat üzent nekik, így most már joguk van lelőni azokat az amerikai harci gépeket, amik berepülnek az ország légterébe, vagy csak közel repülnek …

Ausztrália űrhivatalt hoz létre

2017.09.25. 17:25
Az ország a helyi űripar fejlesztésén dolgozik, így nemzeti űrhivatalt hoz létre.

Botka „nagyvonalú” ajánlatot tett az ellenzék felé

2017.09.25. 16:20
Az MSZP "nagyvonalú" ajánlattal fordul "a demokratikus ellenzéki pártokhoz" a listás választási helyek elosztása érdekében - közölte az ellenzéki párt …

Blogstar kávéház

2017.09.25. 04:30
Merkel állandósága, Soros kottája, elitista víziók, fapados ellenzékiség, unatkozó politikusfeleségek és kihűlt hitvesi ágy hétindító online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2017.09.24. 02:45
Orbán lefejezése, Merkel ördögi fegyelmezése, vasúti terror, forrongó medencék, hazaárulók és provokátorok vasárnapi online lapszemlénkben.

Madrid átvette az irányítást a katalán rendőrség felett

2017.09.23. 19:55
A madridi központi kormányzat szombaton átvette az irányítást a katalán rendőrség felett az október 1-jére kitűzött katalán függetlenségi népszavazás előtt.

Magyarellenes iskolai támadás Erdélyben - Felelősségére figyelmeztet az RMDSZ

2017.09.23. 19:00
A román médiát és a politikusok egy részét is felelősség terheli azért, hogy két román fiú egy magyarul beszélő ötödikes kislányra …

Magyarország kétféle választ ad az ukrán oktatási törvényre

2017.09.23. 15:30
Magyarország diplomáciai választ is ad az ukrán oktatási törvény elfogadhatatlan módosítására, ugyanakkor folytatja a humanitárius segítségnyújtást is - közölte …

Ezeket a cikkeket olvastad már?