Blogolj!

Teljes vagyonát bukhatja a Green Holidays tulaja

A cégbíróság elrendelte, a NAV pedig behajtja a tulajdonos vagyoni részesedését. A Green Holidays részvényese nem fellebbezhet, a cégközlönyben megjelent: végrehajtás indult a SzállásOutlet Kft. ellen. A határozatot a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Dél-budapesti Adó- és Vámigazgatósága végrehajtási osztály hajtja végre, a végzés ellen nem lehet fellebbezni.

A SzállásOutlet Kft. ellen július 13-án rendelt el végrehajtást a Fővárosi Törvényszék Cégbírósága, ez ellen a végzés ellen sem lehet fellebbezni.

A Green Holiday volt belvárosi irodája

A Green Holidays Kft. július másodikán vasárnap kora este jelentett fizetésképtelenséget. A rendőrségen csalás bűntett elkövetése miatt ismeretlen tettes ellen nyomozás indult. A Magyar Utazási Irodák Szövetsége (MUISZ) arról tájékoztatott, hogy a Green Holidays utazásszervezési engedélyének megszerzése előtt egy utazásközvetítő cég az utazási csomag részeit jogellenesen, elemekre bontva értékesítette.

Az utasok két különböző céggel szerződtek, ami alkalmas a fogyasztók megtévesztésére. Információik szerint számos szerződésben nem szerepelt a Green Holidays neve sem. A fővárosi kormányhivatal fogyasztóvédelmi hatósága vizsgálatot folytat az indulhatunk.hu oldalt üzemeltető SzállásOutlet Kft.-vel szemben, miután a MUISZ korábban bejelentést tett az oldal szolgáltatásainak értékesítésével kapcsolatban.

(MTI)

http://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/40585/pics/lead_800x600.jpg
Green Holidays,utazás,utazási iroda
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Green Holidays – Szerdára minden utas hazaérkezik

2017.07.04. 10:25
A becsődölt Green Holidays Törökországban rekedt utasai közül szerdáig mindenkit hazaszállítanak.

Green Holidays: 500 millió az utasok kártalanítására

2017.07.03. 13:20
Elkezdődött a csődbejutott Green Holidays utasainak kártalanítása, amire összesen 500 millió forint áll rendelkezésre, de ez nem biztos, hogy elég lesz.

Csődbe ment a Green Holidays, szállás nélkül maradtak a magyarok – Frissítve

2017.07.02. 20:35
Fizetésképtelenséget jelentett vasárnap kora este a Green Holidays Kft., a társaság szervezésében délelőtt még elindult egy magyar …

Ezeket a cikkeket olvastad már?