Blogolj!

Blogstar kávéház

Manipuláció

Évtizedekre beágyazza magát a Fidesz médiagépezete.

Egyre dagad a kormányközeli média, ám az egyre szürkébb médiasokszínűségért túl egyszerű lenne a kormányt vagy a társadalom közönyét bírálni, súlyos elmaradások vannak a rendszerváltás óta – fejti hi a HVG-n Polyák Gábor, a Mérték Médiakutató Kft. vezetője.

„A politikusaink az utóbbi 25 évben egyszer sem gondolták úgy, hogy a választóikkal dialógust kell folytatni, mert nem bíztak az emberekben, inkább próbálták manipulálni őket. Oktatás és képzés nélkül pedig nem elvárható, hogy a választók széles rétegei felfejtik a minden hájjal megkent politikai guruk által összerakott kampányokat, egyoldalú üzeneteket.”

Évtizedekre beágyazza magát a Fidesz-kormány médiagépezete

Egyre dagad a kormányközeli média, a független média pedig az agónia szélén tántorog - a kormányközeli médiakonglomerátum hosszú távra rendezkedik be, évtizedekig fenntartható rendszer épül ki a szemünk előtt. Az egyre szürkébb médiasokszínűségért túl egyszerű lenne a kormányt vagy a társadalom közönyét bírálni - súlyos elmaradások vannak a rendszerváltás óta.

Kommunista

Lengyel László kézivezérli Botkát.

Az Origo annak kapcsán jelenti ezt ki, hogy Lengyel a televízió nyilvánossága előtt mondta el, Tóth József angyalföldi polgármesterre kellene bízni a budapesti baloldali kampány irányítását, majd csodák csodájára Botka László egy nappal később ezt is tette.

„Lengyel László politológusról igazságtalan lenne kizárólag úgy írni, hogy a volt SZDSZ egykori támogatója. Hiszen ő korábban más is volt, a rendszerváltás előtt például kommunista. Most meg a megújulásról és a múlt eltörléséről értekező Botka László főtanácsadója.”

Megdöbbentő kézivezérlés: Lengyel László irányítja Botka Lászlót

Könnyű lenne azt hinni, hogy Lengyel László politológus véletlenül elszólja magát, és egy nappal korábban, a televízió nyilvánossága előtt elmondja, hogy Botka Lászlónak mit kellene tennie egy speciális helyzetben. Nem elszólás: el akart hencegni azzal, hogy ő irányítja Botkát, és az sem lehet kizárni, hogy meg is akarta alázni.

Önhiba

Eltörölné az általános választójogot a Jobbik.

A párt nem engedné szavazni azokat, akik nem végezték el az általános iskolát, amint azt Dúró Dóra kikotyogta az interneten – írja a PestiSrácok.

„Ezzel sok ezer honfitársunkat rekesztenék ki a voksolásból. Olyanokat, akiknek egy része – könnyen lehet – önhibáján kívül kényszerült félbehagyni általános iskolai tanulmányait. Na, liberális 'jogvédők', 'aktivisták', 'hivatásos tüntizgetők', továbbá Heller Ágnes és Horváth Aladár! Most tessék tiltakozni, hiszen itt a világvége! Lehet menni sopánkodni Brüsszelbe! Íródnak már a szokásos petíciók?”

Eltörölné az általános választójogot a Jobbik, sokakat kirekesztenének a szavazásból

„Emberi jogi" aktivisták, liberális „jogvédők", most tiltakozzatok! A Jobbik eltörölné az általános választójogot, és nem engedné szavazni azokat, akik nem végezték el az általános iskolát. A párt ezen elképzelését Dúró Dóra kotyogta ki az interneten. Megfogadta Csintalan Sándor, Gálvölgyi János, Misetics Bálint, Hajós András és más balliberális figurák júniusi követelését a Jobbik, és elkezdték egy - szerintük - ...

Optimizmus

Nyugalom és béke kell a magyar úszósikerekhez.

Bebizonyosodott a Duna Arénában: sikersportágunk jövője is fényes lehet – erről Sós Csaba szövetségi kapitány beszél a Magyar Hírlapnak adott interjúban.

„Optimisták lehetünk, mert Cseh Laciék mögött nagyon tehetséges utánpótlás van, amelyből néhányan már a felnőtt világbajnokság dobogójára is felálltak. A budapesti vb egy sikersorozat része, hiszen fiataljaink huszonegy érmet nyertek az ifjúsági Európa-bajnokságon, s remélem, az ifjúsági világbajnokságon is jól fognak szerepelni. A magyar úszás jövője is fényes lehet, ha hagynak minket dolgozni.”

Erősebb lett az úszósport élmezőnye

Két éremmel elmaradt ugyan a magyar úszóválogatott a két évvel ezelőtti világbajnokságon nyert tíztől a budapesti vb-n, versenyzőink azonban harminc döntős, 1-8. helyezést szereztek. Hosszúék 71 olimpiai pontjukkal megdöntötték a huszonhat éves perthi 69 pontos magyar rekordot, pedig akkor Egerszegi Krisztina, Darnyi Tamás és Rózsa Norbert öt aranyérmet is nyert.

Valaki

Kokó másodszor is megnősül.

Kovács István rendhagyó módon, egy Ironman-versenyen kérte meg barátnője, Garami Katalin kezét – számol be róla a Lokál.

„Sokszor éreztem teljesnek az életem, és soha nem gondoltam, hogy nekem egyszer még szükségem lesz valakire – írta korábban közösségi oldalán Kokó, aki a verseny végén, 3800 méter úszás, 180 kilométer kerékpározás és 42,195 kilométer futás után térdelt le mit sem sejtő kedvese elé, aki boldogan igent mondott a leánykérésre.”

Kokó másodszor is megnősül | Lokál

Sokszor éreztem teljesnek az életem, és soha nem gondoltam, hogy nekem egyszer még szükségem lesz valakire - írta korábban közösségi oldalán Kokó, aki a verseny végén, 3800 méter úszás, 180 kilométer kerékpározás és 42,195 kilométer futás után térdelt le mit sem sejtő kedvese elé, aki boldogan igent mondott a leánykérésre.

Címkék: Aktuális, lapszemle
http://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/40842/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Késes ámokfutó Finnországban

2017.08.18. 16:30
Több embert megsebesített, az elkövetőt elfogták.

Újabb gázolásos merénylet történt Spanyolországban - Frissítve

2017.08.18. 09:00
A gázolásos merényletet a Barcelonától 120 kilométerre délre fekvő Cambrils tengerparti üdülőhely központjában követték el, hét embert megsebesítettek, …

Blogstar kávéház

2017.08.18. 03:50
Agymosott gyermekterroristák, orrcseppfüggő nemzet, öngyilkos netes őrület, szemhéjplasztikázott sztárok és Gyurcsány, a hasznos idióta pénteki online lapszemlénkben.

Terrortámadás Barcelonában, 13 halott, legalább 50 sérült – Frissítve

2017.08.17. 18:15
Barcelona belvárosában egy fehér furgon hajtott a tömegbe. 13 halott és 50 sérült van.

Nem megoldás a migránsok kötelező szétosztása, ezt az uniós országok sem támogatják

2017.08.16. 09:25
A két évvel ezelőtti magyar javaslatoknak megfelelően őrizni kell az államhatárokat, és a legutóbbi olaszországi …

Blogstar kávéház

2017.08.16. 03:45
Soros aknamunkája, a CEU bizakodása, a Jobbik lebőgése, létszámhiányos multik és halálos homeopátia szerdai online lapszemlénkben.

Ünneplő emberekre dőlt egy fa Madeirán, egy magyar áldozat is van

2017.08.15. 21:45
Nagyboldogasszony miatt összegyűlt tömegre dőlt egy fa Madeirán, legalább tizenketten meghaltak, köztük egy magyar is.

Melocco Miklós lesz a SZEGEDma Klub vendége

2017.08.15. 19:20
A szobrásszal augusztus 17-én, csütörtökön beszélget Csúri Ákos a Bistorant rendezvénytermében.

Bakondi: a belbiztonságot fenyegetik az embercsempészekkel együttműködő szervezetek

2017.08.15. 16:30
Fenyegetettséget jelent a belbiztonság számára azon nem kormányzati szervezetek (NGO-k) tevékenysége, amelyek sokszor az …

Blogstar kávéház

2017.08.15. 03:00
Végtelenített nyugdíjasgate, baloldali túlélési esélyek, szocialista Bourbonok, Ferenc pápa majma és az akadémiai futballpélda keddi online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?