Blogolj!

Brutálisan bántalmazták rabtársukat Nagyfán

Vádat emelt a Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség azzal a két férfival szemben, akik besúgással vádolták meg és bántalmazták rabtársukat.

A vádirat szerint a vádlottak a Szegedi Fegyház és Börtön nagyfai objektumában töltötték jogerős szabadságvesztés büntetésüket, amikor 2016. június 6-án délután áthívták a zárkájukba sértettet, akit minden előzmény nélkül a hatósággal való együttműködéssel, besúgással vádoltak meg. Ezután közölték sértettel, hogy mindezt úgy tudja jóvá tenni, ha a felesége kábítószert juttat be a börtönbe.

A férfi a kérést elutasította, mire vádlottak többször ököllel arcon ütötték, majd a verés végén megfenyegették, hogy senkinek se merjen erről szólni. A felügyelet az esti órákban vette észre a férfi sérüléseit, ambulanciára vitték, majd másnap klinikára szállították. A vádlottak, miután sértett visszatért Nagyfára, újból megfenyegették, hogy besúgása miatt kiirtják a családját. Ezután addig ütötték ököllel, amíg sértett földre nem esett. Másnap az összevert férfi miatt rosszul lett és a zárkából elszállították.

A vádlottak a sértettnek 6 hét alatt gyógyuló sérüléseket okoztak azzal, hogy eltörték jobboldali szemgödrét, bal oldali egyik bordáját. Az ügyészség a verekedőket aljas indokból elkövetett súlyos testi sértés bűntettével vádolja. Egyikük a bűncselekményt különös visszaesőként, míg társa erőszakos többszörös visszaesőként követte el.

A vádemeléskor előzetes letartóztatásban lévő, illetve jogerős szabadságvesztés büntetést töltő vádlottak bűnösségének kérdésében a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

(rual)

http://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/40853/pics/lead_800x600.jpg
bűnügy,Szeged,ügyészség
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Macedón kábítószercsempészt vádol az ügyészség

2017.08.16. 10:25
Olyan macedón férfival szemben emelt vádat a Csongrád Megyei Főügyészség, aki ez év februárjában több mint 17 kg marihuánát próbált meg Magyarországra csempészni.

Melocco Miklós lesz a SZEGEDma Klub vendége

2017.08.15. 19:20
A szobrásszal augusztus 17-én, csütörtökön beszélget Csúri Ákos a Bistorant rendezvénytermében.

Szír migráns kirablásáért kell bűnhődniük

2017.08.15. 11:50
Két olyan férfival szemben emelt vádat a Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség, akik két éve, augusztus közepén egy szír menekültet raboltak ki.

Koszovói fegyvercsempészt vádol az ügyészség

2017.08.14. 11:40
Egy olyan koszovói férfival szemben emelt vádat a Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség, aki idén év elején pisztolyt és töltényeket akart Magyarországra csempészni.

Szerb embercsempészekkel szemben emeltek vádat

2017.08.03. 11:40
Vádat emelt a Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség azzal a két szerb férfival és nővel szemben, akik februárban 18 pakisztáni és afgán illegális határátlépőnek nyújtottak segítséget.

Körözött autók csempészeit buktak le Csongrád megyében

2017.08.02. 11:30
Egy húsz- és egy kétmilliós értékű körözött autót csíptek el a határon.

Buszon utazott Röszkére a 21 kiló marihuána

2017.08.01. 12:55
A Csongrád Megyei Főügyészség vádat emelt azzal a macedón állampolgárságú férfival szemben, aki tavaly decemberben 20 kg marihuánát próbált Magyarország területére csempészni.

Egyre több bűncselekményt követnek el a migránsok

2017.07.31. 04:30
Az utóbbi évek példái alapján kijelenthető, hogy egyre több köztörvényes bűncselekményt hajtanak végre az Európába újonnan érkező migránsok - mondta Bakondi György, a …

66 milliót ér a Röszkén lefoglalt „szagos fű”

2017.07.28. 09:00
Közel 33 kilogramm, 66 millió forintot érő marihuánagyanús anyagot találtak Röszkén egy személyautóban a szegedi pénzügyőrök.

Kővel, palackokkal dobálta az autókat egy békéssámsoni férfi

2017.07.21. 12:00
A közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény miatt indított nyomozást a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság egy békéssámsoni férfival szemben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?