Blogolj!

Blogstar kávéház

Charlotte

Csoda

A Videotonnál egy dolgot bizton tudhattak: mivel a csapat 2–1-re kikapott a Bordeaux otthonában, így győzni kellett a visszavágón. Sikerült!

Európa-liga: óriási Videoton-bravúr, kiejtették a Bordeaux-t - videó

Harminc másodperc alatt ledolgozhatta volna hátrányát a Videoton, ám Marko Scsepovics kihagyta a ziccert, pedig tizenkét méterről igazán eltalálhatta volna a kaput. Aztán Suljic Asmir is veszélyes labdát tett középre, ám akkor meg a védők tisztáztak, mindenesetre igencsak eseménydús volt az első hatvan másodperc.

Világrekord

Elképesztő. Duplájára emelték az eddigi transzfer-rekordot, a Barcelona tehetetlen volt, el kellett engednie Neymart, aki 2022-ig írt alá a PSG-nél.

Kifizették Neymar árát, már nem a Barcelona játékosa

Az FC Barcelona csütörtökön este bejelentette, hogy megszűnt a szerződése a brazil játékossal.

Úszóbotrány

Cseh László is az aláírók között, akik jelenlegi elnökkel nem tudnak hitelesen dolgozni. De mi lehet az ügy hátterében?

Úszóbotrány: Bienerth állítólagos hazugsága miatt borult a bili

A napokban adták át a világ leghosszabb, majd' fél kilométer hosszú függőhídját a svájci Alpokban. Két hegyet köt össze több száz méter magasan, és pont feleannyiba került, mint az a 27 méteres gyalogos- és kerékpároshíd, amit a vizes vb-re építettek a Rákos-patak fölé. Megkérdeztük a főpolgármester-helyettest, vajon mi lehet az aránytalanság oka.

Fogyatkozó Momentum

Pottyondy Edina augusztus 2-án távozott a Momentum elnökségi tagsági pozíciójából, értesült a 24.hu, a háttérben személyes okok állnak. Elfogyott a lendület?

Lemondott a Momentum elnökségi tagja

Pottyondy Edina augusztus 2-án távozott a Momentum elnökségi tagsági pozíciójából, értesült a 24.hu, a háttérben személyes okok állnak. Értesülésünket Hajnal Miklós, a párt szóvivője megerősítette, hozzátéve, hogy az országjárásuk egyik szervezőjeként továbbra is folytatja a közösségépítő munkáját. „Ennek is köszönhető, hogy már több, mint 1100 taggal és 100 alapszervezettel dolgozunk Magyarország beindításán", mondta.

Pénzmosás

A spanyol hatóságok hét évnyi munkával derítették fel, hogyan működik az az adócsaló-pénzmosó hálózat, ami Kínába önti vissza az Európában feketén szerzett eurómilliókat egy kínai nagybank segítségével.

Fény derült az Európában bizniszelő kínai kereskedők sötét titkára

Fény derült az Európában bizniszelő kínai kereskedők sötét titkára - Sokévi nyomozás után derítették ki a nyomozók Spanyolországban, hogy a kínai árusok hogyan csalnak adót és mossák tisztára a pénzt. Egymilliós készpénzfuvarok, bevásárlókocsin tolt eurókötegek, celebvállalkozó, magyar helyszín, szemet hunyó kínai állami bank a főszerepben.

http://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/40910/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Kövér László: hűen a kossuthi örökséghez

2017.09.26. 18:05
Kossuth Lajos példája irányt tud mutatni a 21. század magyarjainak is - mondta az Országgyűlés elnöke Pápán, a Kossuth Lajos születésének 215., pápai díszpolgárrá választásának 130. és az …

Brüsszel a "Soros-terv" szerint halad

2017.09.26. 15:50
Az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkárának elmondása szerint Brüsszel a "Soros-terv" szerint halad, holott a milliárdos víziója szerinti kötelező betelepítési kvótáról …

A magyar parlament nemzetiségek bizottsága is elítéli az ukrán oktatási törvényt

2017.09.26. 15:05
Az Országgyűlés magyarországi nemzetiségek bizottsága támogatja "a jogtipró ukrán oktatási törvény elítéléséről és az …

Blogstar kávéház

2017.09.26. 03:05
Botka vergődése, Simicska füttye, Vona tánca, kormányzati pénzszórás és Pintér Tibor vágyai keddi online lapszemlénkben.

A kormányablak az elektronikus egészségügyi szolgáltatási tér kialakításában is segít

2017.09.25. 21:25
A gördülékenyebb betegellátást fogja szolgálni az az informatikai rendszer, amelynek bevezetésére készül az …

Az ukrán elnök aláírta az új oktatási törvényt

2017.09.25. 21:00
Petro Porosenko ukrán elnök aláírta hétfőn az új oktatási törvényt, amit szeptember 5-én fogadott el a kijevi parlament, és ami a kisebbségi nyelveken történő oktatás visszaszorítása …

Észak-Korea szerint Amerika hadat üzent nekik

2017.09.25. 17:45
Az észak-koreai külügyminiszter szerint Donald Trump hadat üzent nekik, így most már joguk van lelőni azokat az amerikai harci gépeket, amik berepülnek az ország légterébe, vagy csak közel repülnek …

Ausztrália űrhivatalt hoz létre

2017.09.25. 17:25
Az ország a helyi űripar fejlesztésén dolgozik, így nemzeti űrhivatalt hoz létre.

Botka „nagyvonalú” ajánlatot tett az ellenzék felé

2017.09.25. 16:20
Az MSZP "nagyvonalú" ajánlattal fordul "a demokratikus ellenzéki pártokhoz" a listás választási helyek elosztása érdekében - közölte az ellenzéki párt …

A Soros-terv része a határzár lebontása

2017.09.25. 11:55
Az Orbán-kormány azonban kitart a határzár mellett, és arra kéri az embereket, mondják el véleményüket erről a nemzeti konzultációban.

Ezeket a cikkeket olvastad már?