Blogolj!

Blogstar kávéház

Kilépés

Donald Trump még júniusban jelentette be, hogy az Egyesült Államok kilép a párizsi klímaegyezményből, de az újbóli belépés sincs kizárva.

A washingtoni hivatalos értesítés az első hivatalos írásbeli jelzés az ENSZ-nek az amerikai kormány azon szándékáról, hogy kilépteti az országot a 2015-ben a francia fővárosban csaknem kétszáz ország által aláírt nemzetközi egyezményből.

Az USA hivatalosan is bejelentette: kilép a párizsi klímaegyezményből

Megérkezett az írásos értesítés, amelyben az amerikai kormány jelezte az Egyesült Nemzetek Szervezetének, hogy kilépnek párizsi klímaegyezményből - írja az MTI. A washingtoni külügyi minisztérium közleményben jelezte, hogy a kormányzat a jövőben is változatlanul részt szeretne venni a klímaváltozásról folyó nemzetközi tárgyalásokon, beleértve a párizsi egyezmény végrehajtásáról szóló megbeszéléseket is.

Sport és politika

A Jobbik szerint nem jó a két területet összekeverni.

„A vb világított rá arra, hogy nem jó, ha nem a szakmára bízzák az irányítást, hanem fideszeseket ültetnek sportági szakszövetségek és klubok élére.”

Új jobbikos törvényjavaslat | Demokrata

A Jobbik törvényjavaslatot nyújt be az Országgyűlésnek arról, hogy politikusok ne tölthessenek be sportvezetői posztokat - mondta Szilágyi György, a Jobbik országgyűlési képviselője szombati sajtótájékoztatóján.

Kínzó hőség

A munkásoknak már fizikai fájdalmat okozott a forró levegő belélegzése.

„A dolgozók közül többen rosszul lettek, volt, akinek érzett az orra.”

Rosszul lettek a makói munkások a hőségben, sztrájkba kezdtek

Beszüntették a munkát a makói gumigyár dolgozói, mert pénteken többen rosszul lettek a kazán mellett. A munkások szerint olyan forróság van a gyárban, hogy még levegőt venni is fájdalmas. Most, kánikula idején embertelenek itt a körülmények: a kazán fala 150 fokos, a levegő, amit belélegzünk, néha szó szerint fájdalmat okoz a tüdőnkben- mesélte a Délmagyarországnak a Continantal egyik dolgozója, aki szerint ilyen körülmények között veszélyes a munka.

Túlfizetés

A brazil Neymar átigazolását a PSG-be nem mindenki néz jó szemmel.

„Arsene Wenger élesen bírálta Neymar átigazolását, és mint mondta, irracionálisnak tartja a brazil labdarúgóért fizetett rekordösszeget.”

Neymar átigazolása: Arsene Wenger irracionálisnak tartja a játékos vételárát

Arsene Wenger élesen bírálta Neymar átigazolását, és mint mondta, irracionálisnak tartja a brazil labdarúgóért fizetett rekordösszeget. A játékost öt évre szerezte meg a Paris Saint-Germain (PSG) csütörtökön 222 millió euróért. Az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Arsenal francia vezetőedzője úgy véli, pusztán sportszempontokkal nem igazolható az egyezség, amely brit lapok szerint összességében csaknem 500 millió eurójába kerül a PSG-nek.

Lapos és unalmas

Nem jött be a várt siker, a legújabb Stephen King adaptáció árnyéka önmagának.

„Ironikus módon a fantasy totálisan fantáziátlan maradt.”

Sötét verem - A setét torony

Movie.hu A setét tornyot az író legkiemelkedőbb könyvsorozataként tartják számon. Az adaptációk világában viszont ez a sztori csúfosan elbukott.

http://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/40965/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,Donald Trump,Jobbik,kánikula,lapszemle
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Európában a biztonsági helyzet rossz, a terrorfenyegetettség nagyon súlyos

2017.08.22. 15:40
Az európai vezetők felelőssége a kontinens biztonságának garantálása, és akik erre nem képesek, nincs helyük az európai vezetők között.

Blogstar kávéház

2017.08.22. 02:40
A baloldal piszkos trükkjei, falra festett ördög, multikulti idill, szivárványszínű forgatag és válogatós terroristák keddi online lapszemlénkben.

Kiss Balázs, Korpási Bálint és Lőrincz Tamás is bronzérmes a párizsi birkózó vb-n

2017.08.21. 19:50
Kiss Balázs a kötöttfogásúak 98 kilogrammos kategóriájában, Korpási Bálint a 71 kilogrammos kategóriában nyert bronzérme …

Lelőtték a barcelonai gázolás gyanúsítottját

2017.08.21. 17:15
A rendőrség lelőtte a barcelonai merénylet utolsó szabad lábon lévő gyanúsítottját Barcelonától nyugatra.

Blogstar kávéház

2017.08.21. 04:15
Simicska mentőmellénye, Horthy tűzgolyója, Baji gepárdtrükkjei, feszült erőszakmentesség és apokaliptikus ellenzéki lebőgés hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2017.08.20. 05:35
Rakka pokla, fehér felsőbbrendűség, vizes bizonyítékok, kincses gyümölcsösök és a holdfoglalás előjátéka vasárnapi online lapszemlénkben.

Elhunyt Arthur J. Finkelstein

2017.08.19. 19:35
A The Washington Post adta hírül, hogy pénteken hosszú betegség után tüdőrákban elhunyt Arthur J. Finkelstein, az amerikai republikánusok kampánystratégája. A kiváló stratéga 2008 óta a Fideszt is ellátta a tanácsaival, de …

Kereszténység nélkül Európa szétesik, szétmállik az időben

2017.08.19. 18:15
A kereszténység nélküli Európa szétesik, szétmállik az időben - jelentette ki Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke szombaton a felvidéki Királyfiakarcsán …

A nyugdíjasok bocsánatkérést várnak Vona Gábortól

2017.08.19. 14:10
A Fidesz-KDNP ismételten felszólította Vona Gábort, a Jobbik elnökét, hogy kérjen bocsánatot négy hete tett, nyugdíjasokat sértő kijelentése miatt.

Blogstar kávéház

2017.08.19. 05:30
A gyilkos terrorizmus és a Soros-terv, Szent István hagyatéka, óvodai jogsértések és helikopterező bulibárók szombati online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?