Blogolj!

Blogstar kávéház

ISIS brutalitás

A családtagok jártak a legrosszabbul

„A megölt vagy elmenekült ISIS-harcosok családjai brutális bántalmazásnak vannak kitéve az iraki hadsereg által visszafoglalt Moszulban, amely korábban a terrorszervezet egyik központja volt.”

Az egykori ISIS-harcosok családtagjai jártak a legrosszabbul Moszul felszabadításával

A megölt vagy elmenekült ISIS-harcosok családjai brutális bántalmazásnak vannak kitéve az iraki hadsereg által visszafoglalt Moszulban, amely korábban a terrorszervezet egyik központja volt. Egy ISIS-harcos özvegye, Umm Leith mindennap zaklatásnak van kitéve, főként a szomszédai és az iraki biztonsági erők tagjai zaklatják a nőt - írja az Express.

 

Baptisták

Balog: a magyar baptisták fontosak Magyarországnak

„A három napos találkozón – amelynek immár második alkalommal adott otthont a hajdú-bihari megyeszékhely – 13 országból csaknem tízezren vettek részt, a Főnix csarnokban tartott záró rendezvényen több mint háromezren voltak jelen.”

Balog: a magyar baptisták fontosak Magyarországnak | Magyar Idők

A magyar baptisták fontosak Magyarországnak, a magyar nemzetnek - mondta az emberi erőforrások minisztere a magyar baptisták 4. világtalálkozójának záró istentiszteletén vasárnap Debrecenben. A három napos találkozón - amelynek immár második alkalommal adott otthont a hajdú-bihari megyeszékhely - 13 országból csaknem tízezren vettek részt, a Főnix csarnokban tartott záró rendezvényen több mint háromezren voltak jelen.

 

 

Nyugdíjasoknak

Magyarországon jó lenni nyugdíjasnak

„Az Overseas Retirement Indexben 13 kritérium alapján választották ki, hol lehet a legjobb nyugdíjasként élni a világon, és jó hír lehet a magyar nyugdíjasoknak, hogy nem kell sehová sem költözni: Budapest is benne van a legjobb tízben.”

 

Hogy mi? Magyarország, mint nyugdíjasparadicsom?

Az Overseas Retirement Indexben 13 kritérium alapján választották ki, hol lehet a legjobb nyugdíjasként élni a világon, és jó hír lehet a magyar nyugdíjasoknak, hogy nem kell sehová sem költözni: Budapest is benne van a legjobb tízben - lep meg a hírrel a Portfólió.

 

Vélemény

Miért nem akarjuk érteni a politikát?

„Az elemzőnek egyre inkább az az érzése, hogy a mai magyar politikát vagy nem lehet, vagy nem akarjuk megérteni. Mindkét verzió valósága mellett szólnak érvek.”

Miért nem akarjuk érteni a politikát?

Az elemzőnek egyre inkább az az érzése, hogy a mai magyar politikát vagy nem lehet, vagy nem akarjuk megérteni. Mindkét verzió valósága mellett szólnak érvek. A mai magyar politika tényleg annyira sok összetevőből áll, és annyira bonyolult, hogy ember (akár elemző) legyen a talpán, aki átlátja a legfőbb mozgatókat, és ezeket közérthetően, követhetően tudja prezentálni.

 

Úszás

Hosszú Katinka nagyszerű idővel győzött Berlinben

"A háromszoros olimpiai bajnok úszónő 400 méter vegyesen győzött a berlini rövid-pályás Világkupa-verseny első napján."

Úszás: Hosszú Katinka nagyszerű idővel győzött Berlinben

SportFaktor A háromszoros olimpiai bajnok úszónő 400 méter vegyesen győzött a berlini rövid-pályás Világkupa-verseny első napján.

http://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/41004/pics/15020501972034054_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Késes ámokfutó Finnországban

2017.08.18. 16:30
Több embert megsebesített, az elkövetőt elfogták.

Orbán Viktor Európa biztonságának helyreállítását sürgeti

2017.08.18. 10:20
A miniszterelnök úgy fogalmazott: a szörnyű barcelonai támadás megerősíti azon meggyőződésünket, hogy az előttünk álló időszak legfontosabb feladata Európa és az …

Újabb gázolásos merénylet történt Spanyolországban - Frissítve

2017.08.18. 09:00
A gázolásos merényletet a Barcelonától 120 kilométerre délre fekvő Cambrils tengerparti üdülőhely központjában követték el, hét embert megsebesítettek, …

Blogstar kávéház

2017.08.18. 03:50
Agymosott gyermekterroristák, orrcseppfüggő nemzet, öngyilkos netes őrület, szemhéjplasztikázott sztárok és Gyurcsány, a hasznos idióta pénteki online lapszemlénkben.

Terrortámadás Barcelonában, 13 halott, legalább 50 sérült – Frissítve

2017.08.17. 18:15
Barcelona belvárosában egy fehér furgon hajtott a tömegbe. 13 halott és 50 sérült van.

Blogstar kávéház

2017.08.17. 03:10
A gyűlölet forgatókönyve, Botka állóvize, foglyul ejtett többség, posztszocialista másodvonal és a tej drámája csütörtöki online lapszemlénkben.

Macedón kábítószercsempészt vádol az ügyészség

2017.08.16. 10:25
Olyan macedón férfival szemben emelt vádat a Csongrád Megyei Főügyészség, aki ez év februárjában több mint 17 kg marihuánát próbált meg Magyarországra csempészni.

Több mint 120 illegális határátlépő a déli határoknál

2017.08.16. 09:35
Ha az elmúlt napok eseményeit számba vesszük, azt mondhatjuk, az átlagosnál is nagyobb teher hárult az elmúlt egy-két napon a déli határon szolgálatot teljesítő rendőrökre.

Nem megoldás a migránsok kötelező szétosztása, ezt az uniós országok sem támogatják

2017.08.16. 09:25
A két évvel ezelőtti magyar javaslatoknak megfelelően őrizni kell az államhatárokat, és a legutóbbi olaszországi …

Blogstar kávéház

2017.08.16. 03:45
Soros aknamunkája, a CEU bizakodása, a Jobbik lebőgése, létszámhiányos multik és halálos homeopátia szerdai online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?