Blogolj!

Blogstar kávéház

Adathalászok támadása, elképesztő mennyiségű túlóra, az Alstom-botrány kenőpénzei, feminista pártvezető és népzenésített Despacito szerdai online lapszemlénkben. 

Támadás

Az MNB tájékoztatása szerint idén nyáron három hazai bank jelenlegi vagy korábbi ügyfeleit érte adathalász-támadás.

Adathalászok támadtak magyar bankokra

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) közölte, hogy június óta feltételezhetően célzott adathalász-támadássorozat zajlik a hazai hitelintézetek fogyasztói ellen - írja az IT Café. A visszajelzések alapján idén nyáron három hazai bank jelenlegi vagy korábbi ügyfeleit érte adathalász-támadás. A támadók a fogyasztók e-mail címein túl sms-üzenetekkel is adategyeztetésekre szólítják fel a címzetteket.

Túlóra

A létszámhiányon nem segített érdemben a 2015-ben elindult bérfejlesztés, vagyis nem vált vonzóbbá a rendvédelmi pálya.

Alig nő az állomány, belefullad a túlórákba a rendőrség

Óriási leterheltség alatt áll a magyar rendőrség: összesen 1,68 millióval több túlórát teljesített 2017 első félévében a hivatásos állomány, mint a menekültválság kezdetén, azaz 2015 első félévében. Így az egy rendőrre jutó túlórák száma elképesztő mértékben, két év alatt 87,5-ről 131,9-re nőtt - derült ki Pintér Sándor belügyminiszter Demeter Márta független parlamenti képviselőnek adott írásbeli válaszából.

Kenőpénz

Az Alstom-botrány szereplői az elmúlt időszakban bojkottálták a parlament gazdasági bizottságának és a fővárosi metrókorrupciós munkacsoportjának üléseit, Medgyessy Péter kivételével egyetlen érintett sem jelent meg a testületek előtt.

Fidesz: Az Alstom-botrány kenőpénzei a baloldalhoz vándoroltak

Budai Gyula fideszes parlamenti képviselő szerint egyértelmű, hogy az Alstom-ügyből származó kenőpénzek baloldali politikusokhoz, illetve az MSZP és az SZDSZ kasszájába vándoroltak. A kormánypárti politikus azt mondta: az Alstom-ügy "minden idők legnagyobb korrupciós botránya Magyarországon", amelyben a nyomozás és a különböző bizottságok által lefolytatott vizsgálatok alapján egyértelmű, hogy a felelősség a Medgyessy-Gyurcsány-Bajnai-kormányokat és a Demszky Gábor által irányított MSZP-SZDSZ-es városvezetést terheli.

Feminista

Csak naiv, vagy teljesen kezd megbolondulni a kanadai konzervatív párt újonnan megválasztott vezére?

Lehet, hogy Kanadának végleg vége: kiderült, a jobboldal is feminista

Elmúltak már a régi szép idők, amikor mindenki tudta, hogy ki kivel van. A Warcraftban például voltak az emberek, akiknek zászlója alatt egyesültek a törpék, a tündék és az egyéb "tiszta" teremtmények, az orkok táborában pedig a koboldok, az ogrék, a sárkányok és egyéb démoni dolgok harcoltak.

Despacito

Koncertet adott Budapesten Luis Fonsi, aki egyedül Kasza Tibinek nyilatkozott, majd magyar népzenei alapokra is elénekelte minden idők legnépszerűbb slágerét. 

Egyedül Kasza Tibinek nyilatkozott személyesen a Despacito sztárja - itt a videó

Nincs menőbb ember most Luis Fonsi énekesnél, akinek a világ a Despacito című slágert köszönheti. A Puerto Rico-i énekes a minap Budapesten is fellépett, ezt a lehetőséget pedig Kasza Tibi sem hagyta ki, ugyanis elvitte kocsikázni az énekest. Végre kiderült, hogy Fonsi bár érezte, hogy jó dalt írt, azt sosem gondolta volna, hogy ennyi emberhez eljut, s minden eddigi rekordot megdönt.

Címkék: lapszemle
http://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/41083/pics/lead_800x600.jpg
lapszemle
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2017.08.22. 02:40
A baloldal piszkos trükkjei, falra festett ördög, multikulti idill, szivárványszínű forgatag és válogatós terroristák keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2017.08.21. 04:15
Simicska mentőmellénye, Horthy tűzgolyója, Baji gepárdtrükkjei, feszült erőszakmentesség és apokaliptikus ellenzéki lebőgés hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2017.08.20. 05:35
Rakka pokla, fehér felsőbbrendűség, vizes bizonyítékok, kincses gyümölcsösök és a holdfoglalás előjátéka vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2017.08.19. 05:30
A gyilkos terrorizmus és a Soros-terv, Szent István hagyatéka, óvodai jogsértések és helikopterező bulibárók szombati online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2017.08.18. 03:50
Agymosott gyermekterroristák, orrcseppfüggő nemzet, öngyilkos netes őrület, szemhéjplasztikázott sztárok és Gyurcsány, a hasznos idióta pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2017.08.16. 03:45
Soros aknamunkája, a CEU bizakodása, a Jobbik lebőgése, létszámhiányos multik és halálos homeopátia szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2017.08.15. 03:00
Végtelenített nyugdíjasgate, baloldali túlélési esélyek, szocialista Bourbonok, Ferenc pápa majma és az akadémiai futballpélda keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2017.08.14. 05:05
Gátlástalan multiárháború, szocialista európetíció, halálos szelfi és a Tények egyre forróbb talaja hétfői online lapszemlékben.

Blogstar kávéház

2017.08.11. 23:10
Terrorfenyegetettség, észak-koreai veszély és magyar elismerések a szombati online lapszemlében.

Blogstar kávéház

2017.08.11. 02:30
Könyörtelen migránsok, részeg politikus, zaklatók és választási spekulációk a pénteki online lapszemlében.

Ezeket a cikkeket olvastad már?