Blogolj!

Blogstar kávéház

Állatok

Összesen több mint 300 év börtön. 

Gyerekeket és fiatal nőket kényszerített szexre egy muszlim migránsokból álló bűnbanda az angliai Newcastle-ban - írja az Origo.

"A hálózat 2011 és 2014 között kereskedett 14 és 25 év közötti lányokkal és fiatal nőkkel, akiket először alkohollal vagy kábítószerrel elbódítottak, majd szexpartikon áruba bocsátottak."

Lánykereskedő migráns bandák tombolnak Nagy-Britanniában

Gyerekeket és fiatal nőket kényszerített szexre egy muszlim migránsokból álló bűnbanda az angliai Newcastle-ban. Most ítélték el őket, összesen több, mint 300 év börtönt kaptak. A rendőrség végül csak úgy tudta leleplezni őket, hogy egy elítélt pedofilt épített be a bűnbandába.

Dorbézolás

A részeg voltam, mint a disznó, nem emlékszem semmire.

A hvg.hu cikkében azt fejtegeti, hogy a nem az bizony minden körülmények között nemet jelent, még ha Ungár Péterről is van szó. 

"Ungár kontrollvesztett részegként nyomult rá más fesztiválozókra: volt, akinek bemászott a sátrába, ahonnan háromszori felszólítás után sem igazán akart kijönni, majd vitába keveredett a biztonságiakkal, akik végül nem küldték haza azonnal, csak reggel, mert „nem volt abban az állapotban.”

A magánember Ungár fiú esete a magyar bajokkal és saját magával

Tegnap az autópályán kora délután, az anyósülésen ülve, győri riportunkról hazafele jövet, még gömbölyű kacajok közepette olvastam fel a nap hírét a fotós kollégának, miszerint drága jó politikusaink a nyáron sem bírnak magukkal. Mivel vállalhatatlanul viselkedett, kidobták az LMP-s Ungár Pétert a Momentum nyári fesztiváljáról, sőt a fiatal politikust egy életre kitiltották a párt összes rendezvényéről.

Szégyentelen(ek)

Egy már megvan, de mi van a többivel? 

Az Indextől megtudhattuk, hogy a rendőrség még áprilisban elfogott egy embert, aki online zaklatta azokat a családokat, akiknek valamelyik hozzátartozója meghalt a felfoghatatlan veronai buszbalesetben, azonban nem csak ő zaklatta  a családokat. 

"Kiderült, hogy nem csupán egy, hanem több zaklatóról lehet szó. Akit áprilisban vettek őrizetbe, az a Facebookon névvel vállalva küldözgetett gyomorforgató, a gyerekek emlékét és a túlélő gyereket is bántó üzeneteket."

Elkapták a veronai buszbaleset áldozatainak családját zaklatót, de csak az egyiket

Pintér Sándor belügyminiszter Vadai Ágnes DK-s parlamenti képviselő írásbeli kérdésére adott válaszból kiderült, hogy a rendőrség még áprilisban elfogott egy embert, aki online zaklatta azokat a családokat, akiknek valamelyik hozzátartozója meghalt a szörnyű veronai buszbalesetben. A Zoom.hu szerdán hozta a levelet, amelyet Pintér hétfőn küldött el a képviselőnek, aki egyébként a BKK rendszerének 18 éves hekkelőjével kapcsolatban kérdezett.

Választások

Meg akarjuk buktatni a kormányt!

Hangoztatják a szocialisták, akiktől nagyjából ennyi is telik, ha a választásokról és a nagy tervekről van szó. 

"A szocialisták belső vívódásaival összefügg, de annál sokkal fontosabb kérdés, milyen megállapodások jöhetnek létre az ellenzéki pártok között helyben, az egyéni választókerületekben? Megtalálják-e azokat a hiteles és karakteres figurákat, akik Magyarország 2010-es és 2014-es narancssárga térképére piros vagy zöld foltokat tudnak festeni?"

Beverni a patkószeget

Megcsontosodtak a hazai politikai erőviszonyok. Erre jut minden közvélemény-kutatás, legutóbb a Jobbikhoz közeli Iránytű Intézeté, amely a biztos pártválasztók körében ötvenszázalékos támogatottságot mért a Fidesznek. Meglehet, ez a szám valójában kicsivel alacsonyabb, ám a kormányerők előnye így is, úgy is óriási.

Demonstráció

A Robert F. Kennedy stadionban mutatták be a középpályást.

Stieber Zoltán válogatott labdarúgót hivatalosan is bemutatta új klubja, az észak-amerikai profiligában (MLS) szereplő D.C. United - közölte  a SportFaktor. 

"A válogatott labdarúgó átigazolásáról a The Washington Post is hírt adott. A lap már tudósítása címében is hangsúlyozta, hogy az eddig a német másodosztályú Kaiserslauternben játszó Stieber átigazolására a transzferhatáridő lejárta előtt került sor. Egyes források szerint a washingtoni csapat egymillió dolláros átigazolási díjat fizetett a Kaiserslauternnek, és több mint évi egymillió dolláros jövedelmet biztosít Stiebernek, aki így a D.C. United legjobban fizetett játékosa lehet."

Stieber Zoltánt bemutatták Amerikában

SportFaktor Stieber Zoltán válogatott labdarúgót hivatalosan is bemutatta új klubja, az észak-amerikai profiligában (MLS) szereplő D.C. United.

http://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/41153/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,Botka László,lapszemle,migránsok,Orbán Viktor,politika,sport
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Európában a biztonsági helyzet rossz, a terrorfenyegetettség nagyon súlyos

2017.08.22. 15:40
Az európai vezetők felelőssége a kontinens biztonságának garantálása, és akik erre nem képesek, nincs helyük az európai vezetők között.

Tizenegy határsértőt fogtak el Nagylakon

2017.08.22. 12:15
Augusztus 22-én, nem sokkal éjfél után 11 határsértőt fogtak el a a román-magyar határnál lévő Nagylak közelében a határvédelem járőrei.

Blogstar kávéház

2017.08.22. 02:40
A baloldal piszkos trükkjei, falra festett ördög, multikulti idill, szivárványszínű forgatag és válogatós terroristák keddi online lapszemlénkben.

Kiss Balázs, Korpási Bálint és Lőrincz Tamás is bronzérmes a párizsi birkózó vb-n

2017.08.21. 19:50
Kiss Balázs a kötöttfogásúak 98 kilogrammos kategóriájában, Korpási Bálint a 71 kilogrammos kategóriában nyert bronzérme …

Lelőtték a barcelonai gázolás gyanúsítottját

2017.08.21. 17:15
A rendőrség lelőtte a barcelonai merénylet utolsó szabad lábon lévő gyanúsítottját Barcelonától nyugatra.

Török kamionban bújt el 42 iraki migráns

2017.08.21. 10:55
A csoport tagjai magukat iraki állampolgárnak vallották, de sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták hiteles okmányokkal igazolni.

Blogstar kávéház

2017.08.21. 04:15
Simicska mentőmellénye, Horthy tűzgolyója, Baji gepárdtrükkjei, feszült erőszakmentesség és apokaliptikus ellenzéki lebőgés hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2017.08.20. 05:35
Rakka pokla, fehér felsőbbrendűség, vizes bizonyítékok, kincses gyümölcsösök és a holdfoglalás előjátéka vasárnapi online lapszemlénkben.

Elhunyt Arthur J. Finkelstein

2017.08.19. 19:35
A The Washington Post adta hírül, hogy pénteken hosszú betegség után tüdőrákban elhunyt Arthur J. Finkelstein, az amerikai republikánusok kampánystratégája. A kiváló stratéga 2008 óta a Fideszt is ellátta a tanácsaival, de …

Kereszténység nélkül Európa szétesik, szétmállik az időben

2017.08.19. 18:15
A kereszténység nélküli Európa szétesik, szétmállik az időben - jelentette ki Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke szombaton a felvidéki Királyfiakarcsán …

Ezeket a cikkeket olvastad már?