Blogolj!

Táskába rejtett kábítószert foglaltak le Röszkén

Közel egy kiló heroingyanús anyagot, valamint 3 kilónyi adalékanyagot találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei egy autóbuszban, Röszkén.

A NAV és a rendőrség munkatársai egy Szerbiából Ausztriába tartó, szerb rendszámú autóbuszt és annak utasait ellenőrizték a röszkei határátkelőnél. A buszon utazók mind úgy nyilatkoztak, hogy bejelenteni való árut nem visznek magukkal. A pénzügyőrök a nyilatkozatokat ugyan elfogadták, de szúrópróbaszerűen kiválasztottak néhány csomagot, és azokat alaposan átvizsgálták. Az egyik szerb utas táskájában 5 darab fóliába tekert gömb és sokszög alakú csomagra lettek figyelmesek.

Az előzetes szakértői vélemény szerint a különös csomagok, megközelítőleg egy kiló heroingyanús anyagot, valamint körülbelül három kiló, a kábítószer tömegének növelésére alkalmas adalékanyagot tartalmaztak. A 6 millió forintot meghaladó feketepiaci értékű kábítószergyanús anyagot, valamint az adalékanyagot és a szerb utast a pénzügyőrök feljelentéssel átadták a rendőrségnek, akik a csempészt őrizetbe vették. Ellene kábítószer birtoklása bűntettének megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak.

(rual)

http://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/41493/pics/lead_800x600.jpg
bűnügy,drog,kábítószer,Röszke
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Előzetes letartóztatásban a szerb kábítószercsempész

2017.09.21. 12:35
Előzetes letartóztatásba helyezték Szegeden azt a szerb férfit, aki közel 4 kg marihuánát próbált Magyarországra csempészni.

Harangozó Attila: Hazánk Európa egyik legbiztonságosabb országa

2017.09.21. 08:50
Immáron öt éve vezeti a Szegedi Ítélőtáblát dr. Harangozó Attila, aki szerint a magyar bíróságokon magas színvonalú, időszerű bíráskodás zajlik, semmi nem …

Boxerrel és viperával támadó családot vádol az ügyészség

2017.09.20. 10:00
Azzal a négy férfival szemben emelt vádat a Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség, akik kiskorú lányt és fiút bántalmaztak az egyik szegedi iskola előtt.

Bakondi György: Életveszélyes Botkáék migránsbarátsága

2017.09.20. 09:00
Huszonnegyedik órájához érkezett az Európai Unió, hogy átvizsgálja az eddigi, kudarcokkal teli migrációs politikáját. A kötelező betelepítési kvóta sikertelen, és ha a …

Kamionban bujt el Röszkén az afgán

2017.09.19. 13:25
A férfit a rendőrök visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Iraki embercsempészt vádol az ügyészség

2017.09.19. 10:00
Vádat emelt a Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség azzal az iraki állampolgárságú, kurd anyanyelvű, de olasz tartózkodási engedéllyel rendelkező férfival szemben, aki magyar bűntársával együtt …

Kábítószer-csempészéssel vádolják a román „turistát”

2017.09.18. 10:50
A Csongrád Megyei Főügyészség vádat emelt azzal a román férfival szemben, aki Nagylaknál belépve próbált kábítószert becsempészni Magyarországra.

Megszökött egy rab a nagyfai börtönből

2017.09.14. 13:35
A csalás miatt elítélt férfi az intézmény melletti parkban végzett munkát, és onnan engedély nélkül távozott.

Vízipipadohányt csempésző finn bukott le Röszkén

2017.09.14. 12:05
Hatvanhárom kiló vízipipadohányt találtak a pénzügyőrök egy személyautóban, Röszkén. A dohányt lefoglalták, a sofőr ellen feljelentést tettek.

Szolgálaton kívüli rendőrök fogták el a röszkei postai betörőt

2017.09.13. 16:55
Falból kitépett páncélszekrényt próbált meg ellopni egy helybéli férfi a röszkei postáról. Két szolgálaton kívüli rendőr a közelben fogta el a betörőt.

Ezeket a cikkeket olvastad már?