Blogolj!

Blogstar kávéház

Színvonal

A baloldal ügyvédjének piszkos trükkjei.

Úgy kívánt jogellenesen piaci előnyt szerezni a Botka és Gyurcsány ügyvédje, az előzetesben ülő Czeglédy Csaba által vezetett Human Operator Zrt., hogy az iskolaszövetkezeti diák tagok nevén valójában azok szüleit foglalkoztatta – értesült az Origo.

„Több diák elmondása alapján most kiderült, hogy a Human Operator egy komoly megbízói ügyfélkörrel rendelkező munkaerő-kölcsönző cég volt. Éppen ezért a munkaerő-kölcsönzés piacán a 2008-as válság miatt úgy kívánt piaci előnyt szerezni, hogy az iskolaszövetkezeti diák tagok nevén valójában azok szüleit foglalkoztatta. Így iskolaszövetkezeti díjszínvonalon (amely a szinte teljes köztehermentesség miatt sokkal alacsonyabb a teljes közteherrel számítandó munkaerő-kölcsönzési díjnál) tudott felnőtteket kölcsönözni a megbízóknak.”

Újabb piszkos dolgok derültek ki Gyurcsány és Botka ügyvédjéről

Úgy kívánt jogellenesen piaci előnyt szerezni a Czeglédy Csaba által vezetett Human Operator Zrt., hogy az iskolaszövetkezeti diák tagok nevén valójában azok szüleit foglalkoztatta. Így a szinte teljes köztehermentesség miatt a teljes közteherrel számítandó munkaerő-kölcsönzési díjnál sokkal alacsonyabb áron tudott felnőtteket kölcsönözni a megbízóknak.

Bajnok

Kihagyta az augusztus 20-i hírfolyamból Sorost az MTI.

Ezen pedig rendkívüli módon meglepődött a 444.hu, mely úgy fogalmaz, szegény fideszes politikusok majdnem hiába mondták fel, amit a milliárdosról tudni kell, ám egyéb tudósításokban azért gyöngyszemekre bukkant a portál.

„A vitán felüli bajnok: Németh Szilárd Csepel színeiben. Aki csak egyszer sorosozik, többször nem, mert meg szokta kapni, hogy 'közszereplései során gyakran emlegeti az előbb említett ember nevét', ráadásul ilyen szent napon nem akarja az ördögöt a falra festeni, ezért aztán a továbbiakban csak ők és mi alapon jelzi, itt bizony választani kell. A hit, remény, szeretet-hármas például a mi, nem az ők, és a mi is egy olyan ország, ahol a fiúkat férfinak, a kislányoknak nőknek, mindannyiukat dolgos magyar embereknek nevelik. Ahol a gyermekért, és nem a gyermekekből élnek.”

Szegény fideszes politikusok, akik a nemzeti ünnepen is hibátlanul felmondták, amit Soros Györgyről tudni kell, de majdnem hiába - 444

Augusztus 20-a egészen meglepő fordulata volt, hogy az MTI ünnepi hírfolyamának egyetlen elemében sem szerepelt Soros György. Nemcsak a nemzeti hírügynökség nem adott hírt egy jó sorosozásról, a közmédia honlapján sem volt egy szó sem, ahogy az Origón és a kormany.hu-n sem.

Tömb

Európa lelki és fizikai megsemmisítése folyik.

Ezeréves keresztény államiságunkból is fakad a felelősség, hogy közbelépjünk, amikor Európa éppen felszámolni készül önmagát – írja a Magyar Hírlap.

„Amit multikulti idillnek látnak egyesek, az egy nagyon is monokulturális terjeszkedés. Európában a bevándorlók nem fejest ugranak és feloldódnak a szivárványszínű forgatagban, hanem tömbökben telepednek le, és ott, ahol többségben vannak, egyre növekvő erővel érvényesítik saját kulturális normáikat. Kutatások sora és számos példa bizonyítja, hogy párhuzamos társadalmak alakultak ki, az integráció igénye nélkül.”

Megmenteni Európát

„Mást jelent ma a biztonság, mint akár csak egy évtizede: ismét védenünk kell határainkat, meg kell védenünk azt a független, szabad és európai országot, amelyet Szent István óta magyarok millióinak áldozata, jelleme és munkája formált" - erről beszélt az idei augusztus 20-i tisztavatáson Áder János köztársasági elnök.

Válogatás

A világ kilencedik legbiztonságosabb helye Magyarország.

A brit külügyminisztérium (FCO) a közelmúltban történt terrortámadások után közölte az alacsonyabb kockázatúnak minősülő országok listáját, melyen hazánk a kilencedik helyen szerepel, az élen Chile és Svájc áll – derül ki a Hirado.hu cikkéből.

„Mint írják, Magyarországon alacsony a terrorfenyegetettség, de tisztában kell lenni a kockázattal, hogy a terroristák nem válogatnak, és elsősorban a nyilvános helyeken támadnak, beleértve a külföldiek és a külföldi utazók által látogatott helyeket is.”

A világ kilencedik legbiztonságosabb helye Magyarország

A brit külügyminisztérium (FCO) a közelmúltban történt terrortámadások után közölte az alacsonyabb kockázatúnak minősülő országok listáját, melyen hazánk a kilencedik helyen szerepel. A legnépszerűbb brit turisztikai célpontok közül néhányat - köztük Spanyolországot, Franciaországot, Törökországot, Tunéziát és Belgiumot - a közelmúlt eseményei miatt veszélyesnek minősítettek.

Napirend

A gyerekek nem pletykálnak Sarka Kata új párjáról.

Bár a producer szakított kedvesével, Eszterrel, szó sincs róla, hogy újraegyesítené családját Sarka Kata és Hajdú Péter, sőt ha megegyeznek, végre a válás végére is pontot tehetnek – számol be róla a Lokál.

„Abszolút nincs napirenden, hogy mi Katával újra együtt leszünk, és bár a gyermekeink örökre összekötnek minket, mára külön életet élünk, és egyáltalán nem foglalkozom az övével – jelentette ki határozottan a tévés, akinek gyerekei, a hétéves Dávidka és a nyolcéves Noncsi nem meséltek az álomnyaralásról édesapjuknak, ahová Kata milliárdos párjával mentek.”

Hajdú Péter: A gyerekek nem pletykálnak Kata új párjáról | Lokál

Annyit tudok, hogy a gyerekeim elmentek tíz napra Katával és a szüleivel nyaralni, de a többi részlet nem érdekel. A gyerekeim nagyon okosak, nem pletykálnak, de én sem kérdezem és faggatom őket, és nem is követem az édesanyjuk dolgait.

Címkék: Aktuális, lapszemle
http://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/41513/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Brüsszel a "Soros-terv" szerint halad

2017.09.26. 15:50
Az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkárának elmondása szerint Brüsszel a "Soros-terv" szerint halad, holott a milliárdos víziója szerinti kötelező betelepítési kvótáról …

A magyar parlament nemzetiségek bizottsága is elítéli az ukrán oktatási törvényt

2017.09.26. 15:05
Az Országgyűlés magyarországi nemzetiségek bizottsága támogatja "a jogtipró ukrán oktatási törvény elítéléséről és az …

A kormányablak az elektronikus egészségügyi szolgáltatási tér kialakításában is segít

2017.09.25. 21:25
A gördülékenyebb betegellátást fogja szolgálni az az informatikai rendszer, amelynek bevezetésére készül az …

Az ukrán elnök aláírta az új oktatási törvényt

2017.09.25. 21:00
Petro Porosenko ukrán elnök aláírta hétfőn az új oktatási törvényt, amit szeptember 5-én fogadott el a kijevi parlament, és ami a kisebbségi nyelveken történő oktatás visszaszorítása …

Észak-Korea szerint Amerika hadat üzent nekik

2017.09.25. 17:45
Az észak-koreai külügyminiszter szerint Donald Trump hadat üzent nekik, így most már joguk van lelőni azokat az amerikai harci gépeket, amik berepülnek az ország légterébe, vagy csak közel repülnek …

Ausztrália űrhivatalt hoz létre

2017.09.25. 17:25
Az ország a helyi űripar fejlesztésén dolgozik, így nemzeti űrhivatalt hoz létre.

Botka „nagyvonalú” ajánlatot tett az ellenzék felé

2017.09.25. 16:20
Az MSZP "nagyvonalú" ajánlattal fordul "a demokratikus ellenzéki pártokhoz" a listás választási helyek elosztása érdekében - közölte az ellenzéki párt …

Blogstar kávéház

2017.09.25. 04:30
Merkel állandósága, Soros kottája, elitista víziók, fapados ellenzékiség, unatkozó politikusfeleségek és kihűlt hitvesi ágy hétindító online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2017.09.24. 02:45
Orbán lefejezése, Merkel ördögi fegyelmezése, vasúti terror, forrongó medencék, hazaárulók és provokátorok vasárnapi online lapszemlénkben.

Madrid átvette az irányítást a katalán rendőrség felett

2017.09.23. 19:55
A madridi központi kormányzat szombaton átvette az irányítást a katalán rendőrség felett az október 1-jére kitűzött katalán függetlenségi népszavazás előtt.

Ezeket a cikkeket olvastad már?