Blogolj!

Kábítószert találtak a SZIN kapujában

Három férfinál is találtak kábítószert a rendőrök a Szegedi Ifjúsági Napok (SZIN) címmel megkezdődött nyárzáró fesztiválon. 

A beléptetést ellenőrzőket dicséri, hogy mindhárman a fesztivál bejáratánál buktak le. Egyiküknek előbb csak ruházatát és csomagját vizsgálták át augusztus 24-én délelőtt, amelyekben kábítószergyanús tablettákat, fehér port és növényi törmeléket találtak.

A nyomozók ezután ellátogattak a férfi otthonába is, ahol alufóliába csavart fehér port, több mint 60 tablettát és kábítószer fogyasztásához használt eszközöket foglaltak le. A Szegedi Rendőrkapitányságra előállított férfinál a drogteszt pozitív eredményt mutatott ki. A férfit őrizetbe vették, ellene kábítószer birtoklása bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Kábítószer birtoklása vétségnek megalapozott gyanúja miatt is indult eljárás, ugyanis a bejáratnál lebukott még két olyan férfi is, akiknél kábítószer gyanús növényi törmelékeket találtak a rendőrök. A velük szemben alkalmazott gyorsteszt szintén pozitív eredményt hozott.

(rual)

http://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/41605/pics/lead_800x600.jpg
drog,kábítószer,rendőrség,Szeged
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Madrid átvette az irányítást a katalán rendőrség felett

2017.09.23. 19:55
A madridi központi kormányzat szombaton átvette az irányítást a katalán rendőrség felett az október 1-jére kitűzött katalán függetlenségi népszavazás előtt.

Portól fulladoznak a szegediek

2017.09.23. 18:20
Szeged – szép város. Annak ellenére is, hogy évek óta Botka László a polgármester, mert ő sem tud mindent elrontani. Mondjuk megjavítani sem…

Előzetes letartóztatásban a szerb kábítószercsempész

2017.09.21. 12:35
Előzetes letartóztatásba helyezték Szegeden azt a szerb férfit, aki közel 4 kg marihuánát próbált Magyarországra csempészni.

Boxerrel és viperával támadó családot vádol az ügyészség

2017.09.20. 10:00
Azzal a négy férfival szemben emelt vádat a Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség, akik kiskorú lányt és fiút bántalmaztak az egyik szegedi iskola előtt.

Bakondi György: Életveszélyes Botkáék migránsbarátsága

2017.09.20. 09:00
Huszonnegyedik órájához érkezett az Európai Unió, hogy átvizsgálja az eddigi, kudarcokkal teli migrációs politikáját. A kötelező betelepítési kvóta sikertelen, és ha a …

Iraki embercsempészt vádol az ügyészség

2017.09.19. 10:00
Vádat emelt a Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség azzal az iraki állampolgárságú, kurd anyanyelvű, de olasz tartózkodási engedéllyel rendelkező férfival szemben, aki magyar bűntársával együtt …

Dr. Bátyi Zoltán „Az év jogász írója” elismerésben részesült

2017.09.18. 18:05
Az Irodalmi Rádió szerkesztősége ez év elején több országos pályázatot írt ki "Az év jogász írója és költője", " Az év orvos írója …

Kábítószer-csempészéssel vádolják a román „turistát”

2017.09.18. 10:50
A Csongrád Megyei Főügyészség vádat emelt azzal a román férfival szemben, aki Nagylaknál belépve próbált kábítószert becsempészni Magyarországra.

Gúnyt űztek a szegedi holokauszt-emlékműből

2017.09.17. 10:10
A Bortér résztvevői szerint vicces dolog gúnyt űzni egy holokauszt-emlékműből. 57 perc alatt kapott 300 kedvelést a bejegyzés az egyik szegedi Facebook-csoportban.

Harmincöt migránst tartóztattak fel Bács-Kiskun megyében

2017.09.15. 09:25
Sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták hiteles okmányokkal igazolni. A rendőrök a csoportokat visszakísérték az ideiglenes …

Ezeket a cikkeket olvastad már?