Blogolj!

Blogstar kávéház

Selejt

Az európai nők váltak a terroristák új célpontjává.

2017-ben a terroristák egyik fegyvere leginkább a turisták felé irányult, gyerekek és nők felé, a cél a destrukció, rombolás, károkozás – erről Makai Gábor klinikai szakpszichológus beszélt az M1-en a Hirado.hu tudósítása szerint.

„Egy szélsőséges fanatikus iszlamista férfi számára az a nő, aki független, akinek van önálló akarata, gondolata, társadalmi szerepvállalása, és maga meghatározza, milyen szoknyában van, egy ördögnek való selejt, és nem nőként tekintenek rá. A nő fogalma átíródott egyfajta torz, hamis eszmével, ezt pedig megerősíti bennük a terrorista szervezet – fűzte hozzá.”

Az európai nők váltak a terroristák új célpontjává

Csoportos nemi erőszakot követtek el a migránsok Európa egyik legkedveltebb üdülőhelyén, az olaszországi Riminiben. Egy, a húszas éveiben járó lengyel párt este támadta meg négy, Afrikából származó migráns, majd miután a férfit leütötték, szexuálisan bántalmazták a védtelen nőt.

Lufi

Már a Jobbik sem tudja, mit akar a bérunióval.

Egyre világosabb, hogy jó nagyra fújt kampánylufi a Jobbik Magyarországért Mozgalom bérunióért indított aláírásgyűjtése – állítja a PestiSrácok.

„Az Európai Bizottság csak és kizárólag arra vonatkozólag fogalmazhat meg irányelvet, ha azon cégeknek, amelyek több uniós tagállamban is telephellyel rendelkeznek, eltérő a bérezési gyakorlatuk egy-egy tagállamban – ismerte el a jogász politikus. Tehát azoknak a nemzetközi nagy vállalatoknak a bérköltségét emelné többszörösére a Jobbik, amelyeket éppen a kedvezőbb feltételek és a gazdaságosabb termelés lehetősége vonzott Magyarországra. Ilyen egy Audi, egy Opel, Mercedes, amelyek több százezer munkahelyet teremtettek hazánkban és elősegítették az egész Európában egyedülálló gazdasági növekedést.”

Lassan a kezdeményező Jobbik sem tudja, mit is akar a béruniós aláírásgyűjtéssel

Egyre világosabb, hogy jó nagyra fújt kampánylufi a Jobbik Magyarországért Mozgalom bériunióért indított aláírásgyűjtése. Az Európai Bizottság a Magyar Idők megkeresésére közölte, hogy ütközik az unió szabályival a kezdeményezés, ugyanis a bérpolitika a tagállamok belügye, az unió csak irányelveket fogalmazhat meg. Varga-Damm Andrea, a Jobbik veszprémi országgyűlési képviselőjelöltje pedig nyilvános aláírásgyűjtő veszprémi fórumán, újságírói kérdésekre ...

Eligazítás

Hazugságra épül a Vona Gábor elleni telefonos kampány.

A Magyar Nemzet arról ír, politika és erkölcs viszonyáról, machiavellizmusról és egyebekről folyt, folyik a szó az eset kapcsán, és bár az ellenfél bírálata, a negatív kampány a politika szerves, természetes és legitim alkotóeleme, mégis kockázatokat rejt magában.

„Két kockázati tényezőt látok a Fidesz szempontjából, egyik sem morális természetű. Úgy sejtem, a választók nem feltétlenül lelkesednek azért, ha a politika telefonhívásokkal belép az intim szférájukba hosszú hónapokkal a hivatalos kampány kezdete előtt. A kormányoldal pedig a Jobbik folyamatos támadásával mintha maga igazítaná el a kérdésben bizonytalan választókat, hogy merre kell keresni a valódi kihívót.”

A kampány negatív

Nem csak a közvetlenül érintettek, az üzenettel célba vettek körében váltott ki indulatokat a Fidesz telefonos kampánya, amelyben egy gépi hang arra hívja fel a nyugdíjasok figyelmét, hogy Vona Gábor csúnyát mondott a korosztályukról, s erre majd a szavazáskor is emlékezzenek. Politika és erkölcs viszonyáról, machiavellizmusról és egyebekről folyt, folyik a szó az eset kapcsán.

Szag

Nyomára akadtak a Merényi kórház patkányának.

A 24.hu azt állítja, a volt ÁNTSZ-osztályvezető szerint akár a magatehetetlen betegekre is rátámadhatnak a rágcsálók.

„Kórházi dolgozók beszéltek arról a televíziónak, hogy a Merényi kórház pszichiátriáján hónapok óta rágcsálók vannak. Egyikük elmondta: az ebédlőben leszakadt az álmennyezet, és patkány hullott egy kolléganője elé. Szerinte a kezelő feletti álmennyezet is tele van patkányvizelettel, és furcsa szag terjeng az osztályon.”

Nyomára akadtak a Merényi kórház patkányának

A volt ÁNTSZ-osztályvezető szerint a magatehetetlen betegekre is rátámadhatnak a rágcsálók. Akár a magatehetetlen emberre is rátámadhatnak a kórházban felbukkanó patkányok - mondta az ÁNTSZ volt járványügyi főosztályvezetője az RTL-nek. Ócsai Lajos azt is közölte: az állat minden, a szennyvízben előforduló kórokozót rá tud vinni az ember táplálékára, így súlyos betegségeket terjeszt.

Tündérmese

Felesége ápolja Bujtor István emlékét.

Szeptemberben lesz nyolc éve, hogy elhunyt Bujtor István, felesége évekig pszichológushoz járt, hogy feldolgozza férje elvesztését, mára azonban sikerült talpra állnia – számol be róla a Lokál.

„Jólesik látni, hogy a füredi kikötőben az Istvánról készült szobor ölében gyerekek csücsülnek vagy a férjem filmjein felnőtt generációk fotózzák magukat. Most már könnyebb, hogy feladatom, célom van: megőrizni, ápolni az emlékét. Számomra tündérmese volt a vele együtt töltött harminc év. Sikerült elengednem őt, de itt él tovább a szavaimban, a gondolataimban, minden mozdulatomban.”

Évekig kezelte pszichológus Bujtor özvegyét | Lokál

A legendás színész, Bujtor István neve örökké egyet jelent a Balatonnal, a vitorlázással és a magyar tenger partján forgatott kalandfilmjeivel. Halála után özvegye, Bujtor Judit három évig járt pszichológushoz, azonban legtöbbet a színész előző házasságából született lánya és fia segített a túlélésben.

Címkék: Aktuális, lapszemle
http://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/41794/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Brüsszel a "Soros-terv" szerint halad

2017.09.26. 15:50
Az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkárának elmondása szerint Brüsszel a "Soros-terv" szerint halad, holott a milliárdos víziója szerinti kötelező betelepítési kvótáról …

A magyar parlament nemzetiségek bizottsága is elítéli az ukrán oktatási törvényt

2017.09.26. 15:05
Az Országgyűlés magyarországi nemzetiségek bizottsága támogatja "a jogtipró ukrán oktatási törvény elítéléséről és az …

A kormányablak az elektronikus egészségügyi szolgáltatási tér kialakításában is segít

2017.09.25. 21:25
A gördülékenyebb betegellátást fogja szolgálni az az informatikai rendszer, amelynek bevezetésére készül az …

Az ukrán elnök aláírta az új oktatási törvényt

2017.09.25. 21:00
Petro Porosenko ukrán elnök aláírta hétfőn az új oktatási törvényt, amit szeptember 5-én fogadott el a kijevi parlament, és ami a kisebbségi nyelveken történő oktatás visszaszorítása …

Észak-Korea szerint Amerika hadat üzent nekik

2017.09.25. 17:45
Az észak-koreai külügyminiszter szerint Donald Trump hadat üzent nekik, így most már joguk van lelőni azokat az amerikai harci gépeket, amik berepülnek az ország légterébe, vagy csak közel repülnek …

Ausztrália űrhivatalt hoz létre

2017.09.25. 17:25
Az ország a helyi űripar fejlesztésén dolgozik, így nemzeti űrhivatalt hoz létre.

Botka „nagyvonalú” ajánlatot tett az ellenzék felé

2017.09.25. 16:20
Az MSZP "nagyvonalú" ajánlattal fordul "a demokratikus ellenzéki pártokhoz" a listás választási helyek elosztása érdekében - közölte az ellenzéki párt …

Blogstar kávéház

2017.09.25. 04:30
Merkel állandósága, Soros kottája, elitista víziók, fapados ellenzékiség, unatkozó politikusfeleségek és kihűlt hitvesi ágy hétindító online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2017.09.24. 02:45
Orbán lefejezése, Merkel ördögi fegyelmezése, vasúti terror, forrongó medencék, hazaárulók és provokátorok vasárnapi online lapszemlénkben.

Madrid átvette az irányítást a katalán rendőrség felett

2017.09.23. 19:55
A madridi központi kormányzat szombaton átvette az irányítást a katalán rendőrség felett az október 1-jére kitűzött katalán függetlenségi népszavazás előtt.

Ezeket a cikkeket olvastad már?