Blogolj!

Blogstar kávéház

Fenyegetés

Életfogytiglant kaphat a merénylő.

Vége a nyomozásnak, a Teréz körúti robbantót előre kitervelten, aljas célból, több ember és hivatalos személy sérelmére, több ember életét veszélyeztetve elkövetett emberölés kísérletével, valamint robbanóanyaggal való visszaéléssel és terrorcselekmény előkészületével gyanúsítja a Központi Nyomozó Főügyészség – számol be róla a PestiSrácok.

„Utóbbi gyanút másfél hete közölte P. Lászlóval a főügyészség, mivel a hatóság tudomása szerint a Teréz körúti robbantást követően a fiatal férfi emailt küldött a Belügyminisztériumnak, amiben leírta a két rendőrjárőr megölésének szándékával működésbe hozott robbanószerkezet összetételét, illetve a bomba elkészítésének lépéseit, és jelezte, hogy egy későbbi időpontban konkrét követelésekkel fog előállni. Magyarország Belügyminisztériumát azzal fenyegette, ha nem kap egymillió euró készpénzt, újra robbantani fog.”

Vége a Teréz körúti robbantás nyomozásának - Életfogytiglan várhat a merénylet elkövetőjére

Befejezte a Teréz körúti robbantás nyomozását a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) - értesült a PestiSrácok.hu. A tavaly szeptemberben történt merényletben két rendőr súlyosan megsérült, de túlélték a támadást. Az ügyészség azt gyanítja, az elkövető egy huszonéves fiatalember, P. László volt, aki a gyanú szerint azzal fenyegetőzött, újra robbantani fog, ha nem kap egymillió eurót a ...

Terv

Soros György áll a migránsáradat mögött.

Legalábbis a híres filmrendező, Emir Kusturica szerint, aki egy hírcsatornának kőkeményen elmondta véleményét a bevándorláspárti spekulánsról – így az Origo.

„Biztos vagyok benne, hogy az egész kialakult helyzetet és a migránsválságot valaki eltervezte. Soros György, a nyílt társadalom legnagyobb támogatója és kiötlője tett olyan kijelentéseket, amik erre utalhatnak. A nyílt társadalom lényege, hogy rengeteg államban forradalmakat robbantanak ki, és ezáltal hatalmas befolyásra tesznek szert, főleg a kelet-európai országokban. Felmerül bennem a kérdés, hogy ki buzdította a menekülteket arra, hogy Európa felé induljanak? Én továbbra is a menekültek oldalán állok, viszont elítélem a politikai koncepciókat, amelyek megteremtik a lehetőséget arra, hogy menekültek érkezzenek Törökországból Európába és megzavarják a normális migráció folyamatát.”

Soros György áll a migránsáradat mögött a világhírű filmrendező szerint

Interjút adott Emir Kusturica, a valaha élt egyik legnagyobb filmrendező egy hírcsatornának. A szokványosnak tűnő beszélgetés hihetetlenül érdekessé vált, mert Kusturica - a tőle megszokott őszinteséggel - keményen elmondta a véleményét, hogy mit gondol a senki által meg nem választott brüsszeli vezetőkről, a terrorizmusról, a migránsokról vagy éppen a bevándorláspárti spekulánsról, Soros Györgyről.

Köpködés

Érik a nagykoalíció?

A Magyar Hírlap szerint a német kancellárjelölti tévévitával végleg elszálltak Martin Schulz esélyei, ugyanakkor sokak fejében megfordult, hogy a kereszténydemokraták és a szociáldemokraták újra összeborulhatnak.

„Ha nem jut jobb eszükbe, Orbánra mindig mutogathatnak a nyugati politikusok. A felelősséget viszont Merkel kancellár sem kerülheti el örökre: a magyar határkerítés ugyanis némileg megnyugtatóbb, mint az ő alkuja Törökországgal, amiről a magyar kormány idejekorán figyelmeztetett, hogy nem szabad kiszolgáltatottan tárgyalóasztalhoz ülni. A kerítés áll és állni fog, Erdogan viszont bármikor boríthatja a nagy megállapodást. Ennek fényében kellene eldönteni Berlinben, elegáns-e köpködni Budapestre.”

Fogd rá Orbánra!

Álláspont. Martin Schulznak vasárnap este óta végképp nem kell amiatt aggódnia, hogy hamarosan a legerősebb európai gazdaság kormányzásának terhe fogja nyomni a vállát Mostantól igazán eleresztheti a fantáziáját, ígérhet bármit, ingyensört, Orbán Viktor fejét, de tényleg, bármit. A szociáldemokrata jelölt ugyanis elbukta az utolsó esélyét is arra, hogy megelőzze Angela Merkelt.

Tétlenség

Nem kell tartós tejes bespájzolni.

Ezt állítja a 24.hu, mely annak kapcsán beszélgetett Reiner Roland politikai elemzővel, hogy Kövér László polgárháborús helyzetet, Rogán Antal pedig zavargásokat jósolt őszre.

„A vonulgatós tüntetések, amik tavasszal voltak, sosem csaptak át erőszakba, békés mederben zajlottak, ezeken a durvulásnak a nullához közelítő az esélye. Ráadásul a mostani ellenzék múltjában nincs erőszakos pont, nincs ilyen csoportjuk sem, mint ami a szélsőjobbon például megtalálható. A kormányellenes tüntetéseket inkább jellemzi a tétlenség Reiner szerint, egyedül az említett netadós tiltakozáson fajult el a helyzet.”

Zavargásokat jósol Rogán, de nem kell tartós tejet bespájzolnunk

Kövér polgárháborús helyzetet, Rogán zavargásokat jósol, de a békés elégedetlenek miatt ez hagymázas rémálom marad, nem repül a macskakő, nem szisszen a könnygázgránát a választásokig. Súlyos utcai harcok törtek ki Budapesten, miután Orbán Viktor kormányfő bejelentette, megszigorítja a kormány az internet ellenőrzését, Deutsch Tamás pedig önálló tárcát kap az ellenőrzésre.

Torok

Tinilányok üldözik szerelmükkel Nagy Ferót.

Még mindig megbolondulnak a nők Nagy Feróért, nem egy közülük pedig igen konkrét szexuális ajánlattal érkezik a Pappa Pia sztárjához – tudósít a Lokál.

„A csajozásról persze le kellett mondani, nem akarom megbántani a feleségemet, aki hosszú évek óta mellettem van és elvisel. Mondjuk ez nem akadályoz meg néhány próbálkozót, és érdekes, hogy inkább a fiatalabb korosztályból jönnek, és bizony vannak, akik már-már konkrét ajánlattal érkeznek… Nemrégiben egy 18 éves lány jött oda hozzám az egyik koncert után. Aláírást akart és fotót készíteni velem, miközben ódákat zengett arról, hogy mekkora rajongóm. Puszival akart elköszönni, mondtam, hogy ebben még nincs semmi, de a puszi egészen a torkomig csúszott.”

Tinilányok üldözik szerelmükkel Nagy Ferót | Lokál

Még mindig megbolondulnak a nők Nagy Feróért. A nemzet csótánya után még ma is megfordulnak a fiatal lányok, nem egy közülük pedig igen konkrét szexuális ajánlattal érkezik a Pappa Pia sztárjához. Másfél hét alatt több mint százezer nézője volt a magyar mozikban a Pappa Pia című zenés filmnek.

Címkék: Aktuális, lapszemle
http://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/42029/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2017.09.21. 03:05
A gőgös giccs szimbóluma, szárnyaszegett nemzeti melldöngetés, menekülő cefreceleb és a virtuális játszóterek veszélyei csütörtöki online lapszemlénkben.

Áder János: a vízválság előbb sújthat bennünket, mint a klímaváltozás

2017.09.20. 21:25
Az államfő Ferenc pápa szavait idézte beszédében: Isten mindig megbocsát, az ember néha megbocsát, a természet azonban soha nem bocsát meg.

Blogstar kávéház

2017.09.20. 04:15
Uniós nyüzsgés Felcsúton, iszlám világoffenzíva, relativizált nemi erőszak, trumpista hadüzenetek és felmelegített döglött akták szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2017.09.19. 04:15
Botka és Gyurcsány párviadala, Szanyi kapitány és a vadállatok, uniós közpénztemető beruházások és Orbán futása keddi online lapszemlénkben.

Dr. Bátyi Zoltán „Az év jogász írója” elismerésben részesült

2017.09.18. 18:05
Az Irodalmi Rádió szerkesztősége ez év elején több országos pályázatot írt ki "Az év jogász írója és költője", " Az év orvos írója …

Orbán Viktor: Magyarország nem bevándorló ország

2017.09.18. 15:30
Orbán Viktor miniszterelnök napirend előtti felszólalásával elindult az őszi rendes ülésszak az Országgyűlésben. A kormányfő beszámolt az eddig elért gazdasági és családpolitikai …

Vonatokra támadhatnak a terroristák Európában

2017.09.18. 07:35
A gázolásos merényletek és a rendfenntartó erők elleni támadások után vonatok kisiklatására buzdítottak szélsőséges iszlamisták az utóbbi hónapokban Európában.

Blogstar kávéház

2017.09.18. 03:45
Bohózatba fulladt demonstráció, Botka gordiuszi csomója, Gulyás Márton életműve és a felcsúti kisvasút politikai hasznai hétfői online lapszemlénkben.

Újabb gyanúsítottat fogtak el a londoni robbantással kapcsolatban

2017.09.17. 12:55
Őrizetbe vettek vasárnap egy 21 éves férfit a londoni metróban péntek reggel elkövetett pokolgépes merénylettel összefüggésben. Ő a második, akit a …

Gúnyt űztek a szegedi holokauszt-emlékműből

2017.09.17. 10:10
A Bortér résztvevői szerint vicces dolog gúnyt űzni egy holokauszt-emlékműből. 57 perc alatt kapott 300 kedvelést a bejegyzés az egyik szegedi Facebook-csoportban.

Ezeket a cikkeket olvastad már?