Blogolj!

Blogstar kávéház

Támogatás

Soros évek óta ágyaz a migrásoknak.

Ijf. Lomnici Zoltán alkotmányjogász a Hirado.hu cikkében a balliberális pártok összefogására az elmúlt években létrejött nagyobb szerveződések feladatában és finanszírozásában felfedezhető közös pontokra hívta fel a figyelmet

„Botka László 2002-es szegedi polgármesteri győzelmét, hatalomra jutását is támogatta Soros György – jelentette ki Lomnici Zoltán, kiemelve, hogy az amerikai milliárdos Csapó Balázs korábbi MDF- és Fidesz-tag kampányát pénzelte Csapó egyesületén keresztül, amely így jelentős számú jobboldali szavazót szívott el az akkori fideszes jelölt Balogh Elemértől. Botka nem mellékesen a 6. helyet kapta meg a 2014-es Összefogás-listán – jelenleg pedig MSZP-s kormányfőjelölt.”

Soros évekkel ezelőtt elkezdett „megágyazni" a migránsoknak Magyarországon

A balliberális pártok összefogására az elmúlt években létrejött nagyobb szerveződések feladatában és finanszírozásában felfedezhető közös pontokra hívta fel a figyelmet ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász.

Érvelés

Elvi alapon ellenezzük a betelepítést.

Német választási lufinak nevezte a Magyar Hírlap szerint Frankfurter Allgemeine Zeitung cikkét Kovács Zoltán, aki szerint szó sincs megállapodásról a menekültek befogadása kapcsán.

„A német lap által megszerzett tervezet szerint a megoldás kidolgozását a kötelező betelepítési kvóta ellen keresetet benyújtott egyik állam, Szlovákia vállalta magára. Mint írták, az Európai Unió soros elnökeként vezette a tárgyalásokat, amelyen magyar diplomaták is részt vettek. Névtelen források szerint megfigyelőknél többek voltak, de ha érveltek, mindig jogi fogalmak mentén maradtak.”

„Hazánk elvi alapon ellenzi a migránskvótát"

Cáfolta Kovács Zoltán kormányszóvivő, hogy igazak lennének a Frankfurter Allgemeine Zeitung azon információi, amelyek szerint elkészült egy új terv a migránsok kötelező befogadásáról. Körvonalazódik a megoldás az unión belül a menekültek elosztásáról - írta meg a Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) egy múlt vasárnap megjelent cikkében.

Tejeszacskó

Már működik a Werber-hatás.

A Magyar Idők abból következtet erre, hogy Hadházy Ákos, az LMP társelnöke a magyar társadalom egy kiszolgáltatott, törődést és megértést igénylő csoportjának ugrott neki minősíthetetlen stílusban.

„Emlékszünk még a 'köteles beszédre', a 23 millió románozásra akkor, amikor egy másik párt kampányában segédkezett, most pedig tejeszacskó és kiskutyák, néhány nappal azután, hogy megjelent a sajtóban kapcsolata az LMP-vel. És a kampánytanácsadás hivatalosan még csak el sem kezdődött!”

Hadházy, vagy Ron Werber rúgta be az ajtót? | Magyar Idők

Az LMP társelnöke a múlt héten a magyar társadalom egy kiszolgáltatott, törődést és megértést igénylő csoportjának ugrott neki. Hadházy Ákos ráadásul nemcsak azt a - szakminisztérium és a Korábban Érkeztem Alapítvány által is visszautasított - rágalmat fogalmazta meg ismét, hogy „magánzsebekbe vándoroltak a koraszülötteknek szánt uniós források", hanem „tejeszacskókhoz", a hétvégi szegedi egyeztetésen pedig „kiskutyákhoz" ...

Bukás

Trump méretes bakot lőtt.

Legalábbis Steve Bannon, a Fehér Házból nemrég távozott politikai stratéga szerint, aki a 24.hu írása alapján a modern politikai történelem legnagyobb hibájának nevezte, hogy Donald Trump kirúgta James Comey-t, az FBI igazgatóját.

„Ugyanis, szerinte, ha Trump nem rúgja ki Comey-t, akkor nem indult volna el a Robert Mueller volt FBI-igazgató vezetésével indult különleges nyomozás, ami sokkal széles körűbb, és ezért egyben sokkal veszélyesebb is Trumpra, mint az eredeti, Comey-féle nyomozás. Annyira veszélyes, hogy még akár az elnök bukásához is vezethet.”

A modern történelem legnagyobb politikai hibáját követte el Trump

Ezt nem más állítja, mint az amerikai elnök egykori fő stratégája, és egyben legnagyobb támogatója, aki nemrég távozott a Fehér Házból. „A modern politikai történelem" legnagyobb hibája volt, amikor Donald Trump kirúgta James Comey-t, az FBI igazgatóját - jelentette ki az amerikai elnök egykori legfőbb politikai stratégája.

Valóság

A konyha nem leánynevelde.

Wolf András a Séfek séfe versenyében is megmutatta, hogy egy szakácsnak milyen fizikai teljesítményre és stressztűrő képességre van szüksége, ha helyt akar állni – derül ki az Origo cikkéből.

„Nem jó látni, nem jó szembesülni azzal, hogy Magyarországon milyen ételek kerülhetnek ki a konyhákból a vendégeknek, de ez a valóság. Tisztában vagyok azzal, hogy hol tart ma a szakácsképzés és a szakma, a hozzáállás a munkához, de voltak nagyon megdöbbentő dolgok.”

Wolf András: A konyha nem leánynevelde, kemény stressz van

Egy konyha nem leánynevelde Wolf András szerint, és a Séfek séfe versenyében is megmutatta, hogy egy szakácsnak milyen fizikai teljesítményre és stressztűrő képességre van szüksége, ha helyt akar állni. Bár sokan túl szigorúnak tartják, ő nem foglalkozik a kritikákkal, a szakmai teljesítményt és a tanulást tartotta szem előtt a gasztro-tehetségkutatóban - mesélte az Origónak.

Címkék: Aktuális, lapszemle
1
http://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/42363/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Éva 2017-09-13 15:31:44
Lám ha diplomások lennének két-háromszoros fizetést vihetnének haza, lényegesen kevesebb fáradsággal. Diploma, ez most trendi, de ki fog főzni?
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2017.09.21. 03:05
A gőgös giccs szimbóluma, szárnyaszegett nemzeti melldöngetés, menekülő cefreceleb és a virtuális játszóterek veszélyei csütörtöki online lapszemlénkben.

Áder János: a vízválság előbb sújthat bennünket, mint a klímaváltozás

2017.09.20. 21:25
Az államfő Ferenc pápa szavait idézte beszédében: Isten mindig megbocsát, az ember néha megbocsát, a természet azonban soha nem bocsát meg.

Blogstar kávéház

2017.09.20. 04:15
Uniós nyüzsgés Felcsúton, iszlám világoffenzíva, relativizált nemi erőszak, trumpista hadüzenetek és felmelegített döglött akták szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2017.09.19. 04:15
Botka és Gyurcsány párviadala, Szanyi kapitány és a vadállatok, uniós közpénztemető beruházások és Orbán futása keddi online lapszemlénkben.

Dr. Bátyi Zoltán „Az év jogász írója” elismerésben részesült

2017.09.18. 18:05
Az Irodalmi Rádió szerkesztősége ez év elején több országos pályázatot írt ki "Az év jogász írója és költője", " Az év orvos írója …

Orbán Viktor: Magyarország nem bevándorló ország

2017.09.18. 15:30
Orbán Viktor miniszterelnök napirend előtti felszólalásával elindult az őszi rendes ülésszak az Országgyűlésben. A kormányfő beszámolt az eddig elért gazdasági és családpolitikai …

Vonatokra támadhatnak a terroristák Európában

2017.09.18. 07:35
A gázolásos merényletek és a rendfenntartó erők elleni támadások után vonatok kisiklatására buzdítottak szélsőséges iszlamisták az utóbbi hónapokban Európában.

Blogstar kávéház

2017.09.18. 03:45
Bohózatba fulladt demonstráció, Botka gordiuszi csomója, Gulyás Márton életműve és a felcsúti kisvasút politikai hasznai hétfői online lapszemlénkben.

Újabb gyanúsítottat fogtak el a londoni robbantással kapcsolatban

2017.09.17. 12:55
Őrizetbe vettek vasárnap egy 21 éves férfit a londoni metróban péntek reggel elkövetett pokolgépes merénylettel összefüggésben. Ő a második, akit a …

Gúnyt űztek a szegedi holokauszt-emlékműből

2017.09.17. 10:10
A Bortér résztvevői szerint vicces dolog gúnyt űzni egy holokauszt-emlékműből. 57 perc alatt kapott 300 kedvelést a bejegyzés az egyik szegedi Facebook-csoportban.

Ezeket a cikkeket olvastad már?