Blogolj!

Blogstar kávéház

Akadály

Jön a Soros-konzultáció.

Az Origo információi szerint Orbán Viktor a betelepítési kvótákról és a Soros-tervről beszélt a Fidesz háromnapos velencei frakcióülésén, utóbbiról nemzeti konzultációt fognak tartani.

„Brüsszel megpróbálja végrehajtani Soros akaratát, de ezt a tavaszi választáson meg lehet akadályozni. Orbán Viktor azt mondta, hogyha az emberek mellénk állnak, ha harmadszor is nyerünk, Brüsszel nem tud legyőzni minket, a Soros-terv elbukik. Mint az Origo is többször írt róla, a Soros-terv lényege, hogy évente 1 millió migránst telepítsenek be Európába, a betelepítési kvóták pedig állandó mechanizmus alapján történjenek. Azaz, ha az első hullámot beengedi egy-egy ország, azt legközelebb is meg kell tennie, korlátlan alkalommal.”

Nemzeti konzultáció lesz a Soros-tervről

Megkezdődött a Budapesthez közeli Velencén a Fidesz háromnapos frakcióülése, Orbán Viktor miniszterelnök beszédével. Az Origo úgy tudja, szó esett a betelepítési kvótákról és a Soros-tervről is. Utóbbiról nemzeti konzultációt fognak tartani. A Fidesz új parlamenti frakcióvezetője Gulyás Gergely lesz.

Ötletbörze

Folytatódik az ellenzéki se veled, se nélküled.

A HVG Online ezúttal Szél Bernadett, Demeter Márta, Hiller István és Botka László nyilatkozatait böngészi, veti össze.

„Botka László mindenesetre bizakodó, szerinte lesz megállapodás. Az LMP-t ő is említette a keddi háttérbeszélgetésen, de olyan összefüggésben, hogy velük lenne érdemes a koordinált indulásról megállapodni.”

Új hangot ütött meg az összefogásról a friss LMP-s Demeter Márta

Mára kiderült, hogy megbukott a gazdaságosabb olimpia terve, hiszen csak dúsgazdagok és diktatúrák mernek rá jelentkezni. Hatalmas reformra volna szükség ahhoz, hogy ez változzon.

Blama

Durván beégtek a Momentum vezetői.

Az országgyűlési választásokon való indulásukról tartottak sajtótájékoztatót Veszprém egyik legelegánsabb kávézójában, éppen csak a tulajdonosoktól felejtettek el engedélyt kérni a politikai rendezvényre, ezért kizavarták őket.

„Kiderült, hogy szinte csak asztalt foglaltak, és elfelejtették közölni, hogy ők egy párt és mi célból kérnek asztalt, s hívnak sajtót a kávézóba. Maguk mit csinálnak itt? Hogy gondolták ezt? – tette fel a kérdést határozottan az ügyvezető. Mire a momentumosok dadogva felelték, de hát ők asztalt foglaltak.”

Blama: Kizavarták saját sajtótájékoztatójukról a momentumosokat

Durván beégtek a Momentum vezetői szerdán Veszprémben. A nemrég párttá alakult ellenzéki mozgalom a közelgő országgyűlési választásokon való indulásukról tartott sajtótájékoztatót a város egyik legelegánsabb kávézójában. Éppen csak a tulajdonosoktól felejtettek el engedélyt kérni a politikai rendezvényre - ezt újságírók és kamerák kereszttüzében közölték a botcsinálta politikusokkal, majd felkérték őket a távozásra.

Lelátó

Visszaesőnek számítanak a magyarverő kolozsvári futballhuligánok.

A CFR 1907 Kolozsvár helyi magyar szurkolóira és magyarországi vendégeikre támadtak a kolozsvári Universitatea futballklub huligánjai – számol be róla a Magyar Nemzet Online.

„A romániai sportvilágban, kiváltképpen a labdarúgásban a székelyföldi Sepsi OSK első ligás szereplése folytán megerősödni látszik a lelátók magyarellenessége, ami ellen a szervezőknek, sportszervezeteknek, szponzoroknak és maguknak a békés és szórakozni vágyó szurkolóknak egyaránt kötelességük határozottan fellépni.”

Visszaesőnek számítanak a magyarverő kolozsvári futballhuligánok

Notórius magyarellenesnek és bajkeverőnek számítanak azok a román futballdrukkerek, akik az elmúlt hétvégén rátámadtak a CFR 1907 Kolozsvár (eredeti, gyakran ma is használt nevén Kolozsvári Vasutas Sport Club - KVSC) helyi magyar szurkolóira és magyarországi vendégeikre.

Ellenség

Gyermekeiért harcol a magyar anya.

Egy éve nem látta gyermekeit Berekai Judit, korábbi lengyel párja vitte el Varsóba közös gyerekeiket, és nem vesz tudomást róla, hogy a lengyel és a magyar bíróság is jogerősen az anyának ítélte a kicsik felügyeleti jogát – a szívszorító történet a Lokálban olvasható.

„Tíz évig nem volt semmi baj, a problémák akkor kezdődtek, amikor feltűnt, hogy Tomasz már nem csak velem erőszakos – emlékezik Judit. – Kértem, legyen türelmesebb, sajnos nem értem el vele semmit. De hogy egyszer rám is ellenségként néz, azt nem hittem volna.”

Exe rabolta el Judit gyerekeit | Lokál

Tíz évig nem volt semmi baj, a problémák akkor kezdődtek, amikor feltűnt, hogy Tomasz már nem csak velem erőszakos - emlékezik Judit. - Kértem, legyen türelmesebb, sajnos nem értem el vele semmit. De hogy egyszer rám is ellenségként néz, azt nem hittem volna.

Címkék: Aktuális, lapszemle
http://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/42429/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2017.09.21. 03:05
A gőgös giccs szimbóluma, szárnyaszegett nemzeti melldöngetés, menekülő cefreceleb és a virtuális játszóterek veszélyei csütörtöki online lapszemlénkben.

Áder János: a vízválság előbb sújthat bennünket, mint a klímaváltozás

2017.09.20. 21:25
Az államfő Ferenc pápa szavait idézte beszédében: Isten mindig megbocsát, az ember néha megbocsát, a természet azonban soha nem bocsát meg.

Blogstar kávéház

2017.09.20. 04:15
Uniós nyüzsgés Felcsúton, iszlám világoffenzíva, relativizált nemi erőszak, trumpista hadüzenetek és felmelegített döglött akták szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2017.09.19. 04:15
Botka és Gyurcsány párviadala, Szanyi kapitány és a vadállatok, uniós közpénztemető beruházások és Orbán futása keddi online lapszemlénkben.

Dr. Bátyi Zoltán „Az év jogász írója” elismerésben részesült

2017.09.18. 18:05
Az Irodalmi Rádió szerkesztősége ez év elején több országos pályázatot írt ki "Az év jogász írója és költője", " Az év orvos írója …

Orbán Viktor: Magyarország nem bevándorló ország

2017.09.18. 15:30
Orbán Viktor miniszterelnök napirend előtti felszólalásával elindult az őszi rendes ülésszak az Országgyűlésben. A kormányfő beszámolt az eddig elért gazdasági és családpolitikai …

Vonatokra támadhatnak a terroristák Európában

2017.09.18. 07:35
A gázolásos merényletek és a rendfenntartó erők elleni támadások után vonatok kisiklatására buzdítottak szélsőséges iszlamisták az utóbbi hónapokban Európában.

Blogstar kávéház

2017.09.18. 03:45
Bohózatba fulladt demonstráció, Botka gordiuszi csomója, Gulyás Márton életműve és a felcsúti kisvasút politikai hasznai hétfői online lapszemlénkben.

Újabb gyanúsítottat fogtak el a londoni robbantással kapcsolatban

2017.09.17. 12:55
Őrizetbe vettek vasárnap egy 21 éves férfit a londoni metróban péntek reggel elkövetett pokolgépes merénylettel összefüggésben. Ő a második, akit a …

Gúnyt űztek a szegedi holokauszt-emlékműből

2017.09.17. 10:10
A Bortér résztvevői szerint vicces dolog gúnyt űzni egy holokauszt-emlékműből. 57 perc alatt kapott 300 kedvelést a bejegyzés az egyik szegedi Facebook-csoportban.

Ezeket a cikkeket olvastad már?