Blogolj!

Kiemelt híreink

Domoszlón is fölényes fideszes győzelem született

Domoszlón is fölényes fideszes győzelem született

2017.06.25. | Inkvizítor

Újabb időközi polgármester választást nyert meg fölényesen a Fidesz-KDNP jelöltje. Ezúttal a Heves megyei Domoszlón győzedelmeskedett a szavazatok több mint felét megszerezve Paulenka Richárd.

Tovább
Szijjártó keményen helyre tette Schulzot

Szijjártó keményen helyre tette Schulzot

2017.06.25. | Inkvizítor

A magyar külügyminiszter azonnal, keményen és határozottan visszaszólt az ismét Orbángyalázásba keveredő Martin Schulznak.

Tovább

Benzintankban bujkált a 27 milliós narkó

2017.06.23.
Több mint 13 kilogramm marihuánagyanús anyagot találtak egy személyautóban, Röszkén a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei. A fináncok egy Volkswagent ellenőriztek a határállomáson, amit egy montenegrói férfi vezetett, és természetesen úgy nyilatkozott, hogy bejelenteni való árut nem visz magával.

Blogstar kávéház

2017.06.23.
Az MSZP-s őskáosz újabb fejezete, a Fidesz ravasz cserecsele, a CEU és a törzsi társadalmak, valamint Hosszú Katinka könnyei pénteki online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

ÉLŐ: Kormányinfó 93.

Kecskés István
2017.06.22.
Érdekes dolgokról lesz szó a mai, immár 93. Kormányinfón, hiszen nem volt eseménytelen az elmúlt pár nap. Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter és Kovács Zoltán kormányszóvivő sajtótájékoztatóját élőben követhetik.

Fejszével támadt a szomszédjára

2017.06.22.
Vádat emelt a Csongrád Megyei Főügyészség azzal a közel 70 éves hódmezővásárhelyi férfival szemben, aki egy építkezés miatt veszett össze és támadt rá szomszédjára.

Kábítószerrel, gyógyszerrel, cigarettával buktak le a csempészek Röszkén

2017.06.22.
Közel két kilogramm kábítószert, 6438 levél gyógyszert és 266 doboz cigarettát találtak a fináncok egy mikrobuszban és egy személyautóban Röszke határállomásán. A kábítószergyanús anyagot és a gyógyszerszállítmányt, valamint a cigarettát lefoglalták és eljárást indítottak.

Blogstar kávéház

2017.06.22.
Puhulhat-e a lex CEU, miért csalódott Gulyás Márton Botkában, hány bal keze van az MSZP-nek, és honnan száműzték Simicskát - kiderül csütörtöki online lapszemlénkből.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Hollik: Állhatatos munkája miatt van ma KDNP

Elhunyt Rubovszky György kereszténydemokrata országgyűlési képviselő - közölte a kisebbik kormánypárt elnöke. Semjén Zsolt úgy fogalmazott: Rubovszky György, a KDNP alapító tagja, országgyűlési képviselője szerdán este "nemes lelkét visszaadta teremtőjének". Rubovszky György 1994 óta volt tagja a parlamentnek.

Paksi bővítés: a Kúria megtagadta a népszavazási kérdések hitelesítését

A paksi atomerőmű bővítésének megakadályozását célzó négy népszavazási kérdés hitelesítését tagadta meg a Kúria. A határozatok a legfelsőbb bírói fórum honlapján olvashatók.

Orbán: Horthy Miklós kormányzónak és Klebelsberg Kuno miniszternek köszönhető

2017.06.21.
Orbán Viktor szerint néhány kivételes államférfiúnak, Horthy Miklós kormányzónak, Bethlen István miniszterelnöknek, és Klebelsberg Kuno miniszternek köszönhető, hogy az elvesztett világháború, a vörös terror 133 napja és a trianoni diktátum roppant súlya alatt "mégsem temetett maga alá minket a történelem".

Spiegel: Kohl özvegye Orbánt hívta volna beszélni Merkel helyett

2017.06.21.
Maike Kohl-Richter, Helmut Kohl özvegye az információk szerint nem akarta, hogy Angela Merkel német kancellár beszéljen Kohl temetési szertartásán; helyette csak külföldi vendégeket, köztük Orbán Viktort akarta szóhoz juttatni. Az özvegy végül visszalépett a szándékaitól - írja a Spiegel.

Ezeket a cikkeket olvastad már?