Blogolj!

Kiemelt híreink

A hatóság elrendelte az Auróra Kioszk és Auróra Kert azonnali bezárását

A hatóság elrendelte az Auróra Kioszk és Auróra Kert azonnali bezárását

2017.06.28. | blogstar

Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Polgármesteri Hivatalának jegyzője szerdán bezáratta az Auróra utca 9. és 11. szám alatti Auróra …

Tovább
Matolcsy Ádám, Matolcsy György fia vette meg az Origó kiadóját

Matolcsy Ádám, Matolcsy György fia vette meg az Origó kiadóját

2017.06.28. | MTI

A Matolcsy Ádám vezette Magyar Stratégiai Zrt. vette meg a korábbi New Wave Media és Origo Media portfólió egyesítéséből tavasszal létrejött New Wave Media Group Zrt.-t

Tovább

Szijjártó keményen helyre tette Schulzot

2017.06.25.
A magyar külügyminiszter azonnal, keményen és határozottan visszaszólt az ismét Orbángyalázásba keveredő Martin Schulznak.

A baloldal kész végrehajtani a Soros-tervet!

2017.06.25.
A magyarok világosan elmondták a véleményüket: nem akarják, hogy migránsokat telepítsenek Magyarországra, nem akarják, hogy a kerítést lebontsák, ezáltal a déli határ védtelen legyen, és nem akarják, hogy Brüsszel döntsön abban a kérdésben, hogy a magyarok kikkel éljenek együtt.

Megvan az év magyar szava!

2017.06.25.
Ami egyébként egy mozaikszó… A Magyar Nyelvi Szolgáltató Iroda a Magyar Nyelv Múzeumában jelentette be a döntést.
Címkék: Aktuális, csok

Riasztás! Hőség és heves viharok!

2017.06.25.
Vasárnapra a hőség miatt csak néhány megyére, a heves zivatarok és a felhőszakadás veszélye miatt viszont az egész országra első- és másodfokú figyelmeztetéseket adott ki a meteorológiai szolgálat.

Blogstar kávéház

2017.06.25.
A szerelem színe, generációk harca, az agyelszívás átka, manipulált videók és migrációs csapások vasárnapi online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Áder: A reformáció a magyarság nemzettudatának támasza

2017.06.24.
A reformáció évszázadok alatt nemcsak része lett a magyar nemzet életének, hanem nemzettudatának, magyarságtudatának támasza is - mondta Áder János köztársasági elnök a Magyar Református Egyház zsinatának debreceni ünnepi ülésén szombaton.

Tízből kilenc magyar ellenzi a kvótát

2017.06.24.
A magyarok döntő többsége elutasítja a betelepítési kvótákat, tart a bevándorlás okozta problémáktól, fél attól, hogy terroristák lehetnek a migránsok között, és kiáll a déli határzár fontossága mellett.

Kivonja a forgalomból a felújított metrókocsikat a BKV

2017.06.24.
A sorozatos meghibásodások miatt azonnal megkezdődik a 3-as metró felújított szerelvényeinek soron kívüli átvizsgálása, a fennálló hiányosságok megszüntetése. BKV több mint 800 millió forintos kötbérigényt jelentett be, és Magyarországra kérette a szerelvényeket gyártó cég vezetését.

Blogstar kávéház

2017.06.24.
Hogyan függ össze Sukoró és az antiszemitizmus, milyen a meztelenre vetkőzött Fidesz, és főzhetnek-e hazánkban is Macron receptje szerint, kiderül szombati online lapszemlénkből.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Benzintankban bujkált a 27 milliós narkó

2017.06.23.
Több mint 13 kilogramm marihuánagyanús anyagot találtak egy személyautóban, Röszkén a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei. A fináncok egy Volkswagent ellenőriztek a határállomáson, amit egy montenegrói férfi vezetett, és természetesen úgy nyilatkozott, hogy bejelenteni való árut nem visz magával.

Ezeket a cikkeket olvastad már?