Blogolj!

Kiemelt híreink

Késeltek Németországban, egy ember meghalt

Késeltek Németországban, egy ember meghalt

2017.08.18. | blogstar

Az elkövetőt vagy elkövetőket még keresik.

Tovább
Késes ámokfutó Finnországban

Késes ámokfutó Finnországban

2017.08.18. | blogstar

Több embert megsebesített, ketten meghaltak.

Tovább

Fábián László: "Nincs szükség gyökeres változásokra"

Kecskés István
2017.04.19.
Közeledik a Magyar Olimpiai Bizottság tisztújító közgyűlése, amelyen többek között új elnököt is választanak a tagok. Immár három jelölt pályázik a posztra, akár azt is gondolhatnánk, hogy valamin változtatni akarnak. Fábián László a MOB sportigazgatója úgy véli, hogy lesznek még kandidálók, hiszen sok volt sportolónak álma az elnökség.

Szalay-Berzeviczy Attila: Újra az olimpiai eszme mellé kell állítani a nemzetet

2017.04.19.
A 2024-es budapesti pályázat bukásának tanulságait levonva szélesítené az olimpiarendezés társadalmi támogatottságát a Budapesti Olimpiáért Mozgalom. Céljuk, hogy országos hálózatot építve segítsék ismét megteremteni a többségi támogatottságot a következő magyar olimpiai pályázat mögött. A BOM immár a jövőre, a következő esélyre, 2028-ra fókuszál. A SZEGEDma.hu nagyinterjúja a 2005 óta működő civil szervezet elnökével, Szalay-Berzeviczy Attilával.

Soros György célja a migrációs nyomás fenntartása

2017.04.19.
Schmidt Mária történész szerint Soros György célja a migrációs nyomás fenntartása, újra akarja indítani a balkáni migrációs útvonalat.

Paks: A Roszatom magyar beszállítókra is számít

2017.04.19.
A paksi beruházásban a Roszatom számít a magyar beszállítókra, mintegy kétszáz magyar vállalkozás jöhet szóba.
Címkék: Aktuális, Paks II

Mindenkit váratlanul ért az előrehozott brit választásokról szóló bejelentés

2017.04.19.
A Corvinus Egyetem docense szerint mindenkit váratlanul ért az előrehozott brit választásokról szóló bejelentés, felkészületlen a legnagyobb ellenzéki párt, a Munkáspárt és a liberális demokraták is.

Blogstar kávéház

2017.04.19.
Elszigetelődő miniszterelnök, hülyegyerek tüntetők, Soros-hadsereg, szexista beszólások és szexi ruhadarabok szerdai lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Előrehozott választásokat tartanak Nagy-Britanniában

2017.04.18.
Előrehozott parlamenti választásokat tartanak június 8-án Nagy-Britanniában - közölte kedden Theresa May brit miniszterelnök. A jelenlegi parlament mandátuma 2020-ban járt volna le.

Magyarország maga dönt energiaigényének fedezéséről

2017.04.18.
Ausztriának is el kell fogadnia, hogy Magyarország saját maga dönti el milyen módon gondoskodik energiaszükségletének fedezéséről - szögezte le Aszódi Attila, a paksi atomerőmű teljesítményének fenntartásáért felelős kormánybiztos.
Címkék: Aktuális, Paks II

Blogstar kávéház

2017.04.18.
Besarazott (nem) közszereplők, megbélyegzett jogvédők, megfejthetetlen hittitkok keddi online lapszemlénkben.

Mától kilépett a Jobbikból a pomázi elnök

A Jobbik pomázi vezetője, Sarkadi Attila Ferenc, a párt Pest megye 3. választókerületének elnöke néhány órája tette föl közleményét a Facebookra, amelyben bejelentette, valamennyi jobbikos pozíciójáról lemond és kilép a pártból. A Blogstar korábban számos írásában jelezte, hogy a Jobbik néppártosodási folyamatában mélyül a szakadék a pártvezetés és a tagság között. A pomázi elnök döntése újabb állomás ebben a konfliktusdús helyzetben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?