Blogolj!

Kiemelt híreink

Késeltek Németországban, egy ember meghalt

Késeltek Németországban, egy ember meghalt

2017.08.18. | blogstar

Az elkövetőt vagy elkövetőket még keresik.

Tovább
Késes ámokfutó Finnországban

Késes ámokfutó Finnországban

2017.08.18. | blogstar

Több embert megsebesített, ketten meghaltak.

Tovább

Blogstar kávéház

2017.08.01.
Nagypályás menzás játékosok, frusztrált terroristák, nemzetrontó csicskamédia, Orbán sajtóháborúja és Simicskáék térhódítása keddi online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Csaknem félmillió néző látogatott ki az úszó-vb öt helyszínére

2017.07.31.
Csaknem félmillió, 485 ezer néző tekintette meg az öt helyszínen a budapesti és balatonfüredi vizes világbajnokság versenyeit - mondta Seszták Miklós, a vasárnap zárult vb szervezőbizottságának elnöke a Duna Arénában tartott hétfői sajtótájékoztatón.

Meghekkelték a kormánypártiak "Soros bizottsági ülését"

2017.07.31.
Még augusztusban újra összehívja az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának ülését Molnár Zsolt, a testület szocialista elnöke, miután a hétfőre tervezett rendkívüli ülés a kormánypárti képviselők távolmaradása miatt határozatképtelen lett.

A hétvégén autók ezreivel rohamozták Röszkét

2017.07.31.
A Nyugat-Európán dolgozó vendégmunkások és az Adriára igyekvő turisták autóinak szombat délelőttre a röszkei autópálya-határátkelőhely kilépő oldalán négyórás várakozásra kellett berendezkedniük.
Címkék: határ, Röszke

27 illegális migránst tartóztattak fel két nap alatt Csongrád megyében

2017.07.31.
Ezen a hétvégén is számos migráns akart illegálisan bejutni a déli határszakaszon Magyarország és így az Európai Unió területére.

121 határsértőt tartóztattak föl a hétvégén

2017.07.31.
Péntektől vasárnapig 121 határsértőt tartóztattak föl az ország területén a rendőrök - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.

Egyre több bűncselekményt követnek el a migránsok

2017.07.31.
Az utóbbi évek példái alapján kijelenthető, hogy egyre több köztörvényes bűncselekményt hajtanak végre az Európába újonnan érkező migránsok - mondta Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatornán.

Blogstar kávéház

2017.07.31.
Nemzeti büszkeség versus nemzeti pénztárca, megfújt olimpiai téglák, gyűlölettől eltorzított baloldali világkép és a magyar tej hódító útja hétindító online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Száznyolcvan magyar külföldön ragadt – tortúra a nyaralás vége

2017.07.30.
180 turista rekedt Mallorcán, mert a WizzAir nem indította el az őket hazaszállító gépet – számolt be az mno.hu.

Grezsa István: Közmegegyezés kell Trianon igazságtalanságáról

2017.07.30.
Tusnádfürdő szabadegyetem után mindig érdemes egy indulatoktól, érzelmektől mentes, higgadt nemzetpolitikai mérleget vonni. A blogstar.hu kérésére erre készségesen vállalkozott dr. Grezsa István, a határon túli – elsősorban kárpátaljai – ügyekben igencsak járatos kormánybiztos, aki beszél a pozsonyi csatáról, Trianonról, Lázár János diplomáciai bonyodalmat okozó országzászló avató beszédéről. Blogstar-interjú.

Ezeket a cikkeket olvastad már?